Γκέι Ντουμπάι

Γκέι Ντουμπάι

Το Ντουμπάι είναι ένα εξαιρετικά πλούσιο εμιράτο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είναι γεμάτο ουρανοξύστες, πολυτελή ξενοδοχεία και μπουτίκ υψηλών προδιαγραφών. Το Ντουμπάι είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά δεν είναι ο πιο φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους προορισμός. Υπάρχει όμως μεγάλη παρουσία gay στο Ντουμπάι.

Σχετικά με το Ντουμπάι

Το Ντουμπάι έχει μια ομοφυλοφιλική σκηνή, αλλά είναι πολύ διακριτικό. Οι δημόσιες επιδείξεις στοργής είναι ένα μεγάλο όχι στο Ντουμπάι, είτε είστε ομοφυλόφιλος είτε ίσιο ζευγάρι. Ορισμένα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι δεν είναι φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους. Η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με θάνατο στο Ντουμπάι σύμφωνα με το νόμο της Σαρία.

Τούτου λεχθέντος, θα εκπλαγείτε από το πόσοι ομοφυλόφιλοι ζουν και επισκέπτονται το Ντουμπάι. Είναι ένας χώρος αντιφάσεων. Πολλά πρώην pats στο Ντουμπάι έχουν ένα ή δύο πράγματα να κρύψουν, όχι μόνο τα gay. Το Ντουμπάι δεν είναι σε καμία περίπτωση εκτός ορίων για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Απλά πρέπει να διατηρήσετε την εξυπνάδα σας για εσάς.

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Dubai Tours

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Ντουμπάι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας