Γκέι Μαϊάμι

Γκέι Μαϊάμι

Με τέλειο καιρό, παραλίες και πολυσύχναστη σκηνή gay, το Μαϊάμι είναι ένας από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς διακοπών για τους LGBT ταξιδιώτες και φιλοξενεί μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις του White Party στον κόσμο.

Σχετικά με το Μαϊάμι

Σάουθ Μπιτς Μαϊάμι

Gay Miami - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Το Μαϊάμι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη διακοπών στις ΗΠΑ και είναι ένα πολυετές αγαπημένο για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Το Miami Beach είναι το ιδανικό μέρος. Θα δείτε πολλούς πανέμορφους ανθρώπους, ολιγόμορφα ντυμένους ομοφυλόφιλους άντρες! Ακριβώς δίπλα στο Miami Beach θα βρείτε πολλά εξαιρετικά μπαρ και εστιατόρια.

Υπάρχουν πολλά γοητευτικά κτήρια αρτ ντεκό στο Μαϊάμι και ιστορικά ξενοδοχεία. Είναι το σπίτι για μια μεγάλη σκηνή τέχνης, μια ακμάζουσα γαστρονομική σκηνή και έντονη νυχτερινή ζωή gay. Μερικά από τα καλύτερα πάρτι στο Μαϊάμι πραγματοποιούνται στην παραλία.

Το Μαϊάμι ήταν μια σημαντική κλήρωση για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες από τη δεκαετία του 1930. Είναι επίσης το σπίτι μιας από τις μεγαλύτερες κοινότητες LGBT+ στον κόσμο. Εκδηλώσεις όπως το Miami Beach Pride και το φεστιβάλ OutShine προσελκύουν πάντα μεγάλο πλήθος.

Ξενοδοχεία με τάση στο Μαϊάμι

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στο Μαϊάμι

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Μαϊάμι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στο Μαϊάμι Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Μαϊάμι Σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας