Γκέι Ορλάντο

Γκέι Ορλάντο

Γνωρίζοντας ως πρωτεύουσα του θεματικού πάρκου του κόσμου, το Ορλάντο φιλοξενεί το Walt Disney World, το Epcot Center, τα Universal Studios και είναι πολύ φιλόξενο στους ομοφυλόφιλους.

Σχετικά με το Ορλάντο

Το Ορλάντο είναι μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις στις ΗΠΑ, το κέντρο της πόλης είναι ένας πολυσύχναστος κόμβος πολιτισμού, τουρισμού και επιχειρήσεων και η περιοχή στο κέντρο της πόλης χύνεται πάνω στον παραλιακό πεζόδρομο που δίνει τη δυνατότητα να εκτείνεται σε λευκές παραλίες. Η πόλη έχει καθορισμένη ταυτότητα ως παγκόσμιος κόμβος ψυχαγωγίας, τουριστικού τουρισμού και γκέι κουλτούρας. Το Ορλάντο είναι ο νούμερο ένα ταξιδιωτικός προορισμός στις ΗΠΑ και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στους γκέι ταξιδιώτες.

Η γκέι σκηνή στο Ορλάντο είναι ζωντανή, ζωντανή και ενεργητική. Διαμορφωμένη από τη μεγάλη κοινότητα της Νότιας Αμερικής στο Ορλάντο, πολλά από τα γκέι κλαμπ και τα μπαρ της πόλης επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τον λατινικό πολιτισμό, τη μουσική και το στιλ. Η πόλη είναι γνωστή ως μια από τις πιο φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους στον κόσμο και η κοινότητα των ομοφυλόφιλων στο Ορλάντο είναι ισχυρή, ανθεκτική και παθιασμένη.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Ορλάντο

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Ορλάντο Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Ορλάντο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στο Ορλάντο Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας