Νησί Phu Quoc, Βιετνάμ

Gay Phu Quoc

Ο οδηγός σας για μια υπέροχη γκέι απόδραση στο Phu Quoc

Που Κουόκ

About Που Κουόκ

Ενώ το Βιετνάμ στο σύνολό του σημειώνει πρόοδο, εξακολουθεί να λείπει ακμάζουσες σκηνές ομοφυλοφίλων και νομική προστασία που υπάρχουν σε ορισμένα άλλα μέρη της Νοτιοανατολικής Ασίας. Ωστόσο, το νησί Phu Quoc αναδεικνύεται σε ένα εξαιρετικά φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους καταφύγιο στο Βιετνάμ. Αν και μικρή, υπάρχει μια ζωντανή τοπική ομοφυλοφιλική κοινότητα με κέντρο την πόλη Duong Dong.

Ο γκέι ξενώνας Friends διοργανώνει τακτικά πάρτι και εκδηλώσεις που προσελκύουν γκέι από όλο το Βιετνάμ. Οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών είναι αποδεκτές και η τοπική ατμόσφαιρα είναι γενικά χαλαρή και ανεκτική. Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες στο Phu Quoc μπορούν να αισθάνονται άνετα όταν είναι ανοιχτοί σχετικά με τη σεξουαλικότητά τους και να έχουν ένα θερμό καλωσόρισμα από θέρετρα, τουριστικούς πράκτορες και εστιατόρια. Σε σύγκριση με την υπόλοιπη χώρα, το Phu Quoc προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον που επιβεβαιώνει την LGBTQ για διακοπές στο Βιετνάμ. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια εξωτική απόδραση στην παραλία με γκέι ευαισθησίες.

Trending ξενοδοχεία σε Που Κουόκ

Που Κουόκ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στο Phu Quoc από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Που Κουόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας