2020 Samui Songkran Pride Parade

Παρέλαση υπερηφάνειας Samui SongKran 2020 (POSTPONED)

2020 Samui SongKran Pride Parade (POSTPONED)

Τοποθεσία

Alpha Gay Resort & Spa 9/34 Moo 2 Bophut, Κο Σαμούι, Thailand

Αυτή η εκδήλωση έχει αναβληθεί λόγω του Coronavirus. Ελέγξτε τον ιστότοπο απευθείας για περαιτέρω ενημερώσεις.

 

Το Alpha Gay Resort & Spa με χαρά ανακοινώνει την ετήσια παρέλαση Songkran Pride Parade στην τρίτη χρονιά. Το 2019 ήταν μια τεράστια επιτυχία, το 2021. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτό το χρόνο για να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε σε αυτό που πιστεύουμε ότι θα είναι η πιο συναρπαστική παρέλαση με βάση τη συνεχή υποστήριξη των Χορηγών και των Συμμετεχόντων μας.

Ελπίζουμε ότι ο καθένας σας θα πάρει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε αυτό το μοναδικό γεγονός και να συμμετάσχει μαζί μας καθώς γιορτάζουμε το νησί που ονομάζουμε σπίτι και την 3η χρονιά της παρέλασης Pride Samrid Songkran Pride τη Δευτέρα 13 Απριλίου 2021. Pride Parade of Floats θα ξεκινήσει από το Alpha Gay Resort στις 3μμ και θα περιπλανηθεί στην Chaweng Beach Road (δείτε τον παρακάτω χάρτη).

Το θέμα της παρέλασης θα είναι «ΔΙΑΦΟΡΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ & ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Σας προσκαλούμε θερμά να συμμετάσχετε στην παρέλαση είτε για πρώτη φορά είτε ξανά και να επιδείξετε την καταχώρισή σας «Floats» σε ένα μεγάλο πλήθος που τραβήχτηκε στο Koh Samui για να γιορτάσει το Songkran Water Festival και το Pride Parade.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, εγγραφείτε στην ομαδική συνομιλία στο Line Messenger σαρώνοντας τον κωδικό QR παρακάτω ή προσθέτοντας το 2021 Samui Pride Parade. Επίσης, εγγραφείτε στο Facebook Group "Samui Pride Celebration" για προηγούμενες εικόνες και βίντεο. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε μήνυμα WhatsApp ή Line στον Ιούνιο @ 0621671216.
Τιμή Παρέλαση υπερηφάνειας Samui SongKran 2020 (POSTPONED)

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.