Μπράιτον υπερηφάνεια

Brighton Pride At The Ironworks 2021

Brighton Pride At The Ironworks 2021

Τοποθεσία

Ironworks Studios Brighton 30 Cheapside Brighton BN1 4GD, Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

Μπράιτον υπερηφάνεια
Το Brighton Pride στο Ironworks θα είναι μια δίμηνη γιορτή των LGBTQ+ καλλιτεχνών και της LGBTQ+ κοινότητας. Αν και το Pride Festival ακυρώθηκε, το Brighton Pride At The Ironworks θα παρουσιάσει μια «σεζόν καμπαρέ, κωμωδίας και ζωντανής μουσικής». Η εκδήλωση ξεκινά την 1η Αυγούστου και λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου. Ανυπομονώ για δύο μήνες λάμψης, λάμψης και διασκέδασης!

Το Brighton Pride είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές event Pride του Ηνωμένου Βασιλείου, με προηγούμενες παραστάσεις από μεγάλα αστέρια όπως η Britney Spears, η Kylie Minogue και η Jessie J. 500,000 άτομα παρακολούθησαν το Brighton Pride το 2019. Ωστόσο, το Brighton Pride Festival ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Ακόμα κι έτσι, το Brighton Pride εξακολουθεί να απασχολεί την κοινότητα όλο το χρόνο και ξεκινά τη νέα γκέι χρονιά με το Brighton Pride στο Ironworks. Είναι όλα μη κερδοσκοπικό και τα χρήματα που προέρχονται από τις πωλήσεις εισιτηρίων επιστρέφονται σε εκδηλώσεις Pride.

Τα εισιτήρια είναι προς πώληση τώρα εδώ. Φροντίστε να αγοράσετε εισιτήρια για το Brighton Pride At The Ironworks το συντομότερο δυνατό! Θα πρέπει να είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε τους τελευταίους μήνες του καλοκαιριού. Ένα σύνολο διαφορετικών παραστάσεων από ορχηστρικές παραστάσεις, sing alongs, drag, stand-up και ακόμη και game show!
Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Brighton Pride At The Ironworks 2021

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.