Culture Up Late: Another View

Culture Up Late: Another View

Culture Up Late: Another View

Τοποθεσία

Σίδνεϊ 1 William Street, Σίδνεϊ, Australia

Culture Up Late: Another View
Μια πρόκληση για τους περίεργους, το Culture Up Late μετατρέπει το μουσείο από μέσα προς τα έξω. Με εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας, σύντομες και γλυκές περιηγήσεις, πρακτικά εργαστήρια, ζωντανή μουσική και παραστάσεις, απολαύστε μια εκτροπή στα μέσα της εβδομάδας με λίγη διαφορά. Είναι επίσης η τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε τις τελευταίες εκθέσεις, στις πιο ήσυχες στιγμές της.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης βραδιάς που παρουσιάστηκε ως μέρος του Sydney Gay and Lesbian Mardi Gras, οι LGBTQI καλλιτέχνες εξερευνούν νέες προοπτικές των μουσείων μέσω παραστάσεων, περιηγήσεων και εκδηλώσεων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Ζωντανή μουσική: Lady Sings It Better
Η Fiona Pearson και η Libby Wood έχουν περάσει 7 χρόνια περιοδεύοντας τη χώρα (και τον κόσμο) με τη συγκεκριμένη επωνυμία των ξερόψυχων, άγρια ​​φεμινιστικά καμπαρέ τους. Οι δυο τους έχουν περιγραφεί ως «χρυσός κωμικού καμπαρέ» (The Scotsman), «περήφανοι και ασυγχώρητοι, όμορφοι και δυνατοί» (Time Out) και «απίστευτα διασκεδαστικοί» (Daily Review).
Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 6:45 και στις 8:XNUMX

Ζωντανή τέχνη με τον Sam Leighton-Dore
Ο εικονογράφος (και βραβευμένος σκηνοθέτης και συγγραφέας) Sam Leighton-Dore ζωγραφίζει επισκέπτες (συμπεριλαμβανομένου εσάς!) που ζουν στο Αυστραλιανό Μουσείο. Ελάτε να δείτε τον Sam σε δράση και να ενσωματωθείτε στο αναιδές έργο τέχνης του.

Spot Tour: Wild Queer Sexy Planet
Μάθετε κάτι νέο σε αυτήν την περιήγηση «Mating in the Wild» στο Wild Planet, κάθε μισή ώρα. Ζήστε προσωπικές αγαπημένες και queer κρυφές ιστορίες σε αυτές τις σύντομες, ασεβείς περιηγήσεις.

Ψηλές ιστορίες και αληθινές
Πείτε τον τελευταίο λόγο καθώς δύο «ειδικοί» σας δίνουν διαφορετικές ερμηνείες αντικειμένων από τη συλλογή του Αυστραλιανού Μουσείου. Αξιόπιστος? Αμφίβολος? Αισχρός? Εσύ αποφασίζεις. Δημιουργήθηκε για το Αυστραλιανό Μουσείο από το Museophilliac. 5:30, 6:30, 7:30, 8:30. Φορητός βρόχος ακοής διαθέσιμος κατόπιν αιτήματος.

ANSTO Science Round-Up
Ενημερωθείτε με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές ειδήσεις, ανακαλύψεις και ανακαλύψεις με ειδικούς από το Μουσείο και τον Αυστραλιανό Οργανισμό Πυρηνικής και Επιστημονικής Τεχνολογίας σε αυτή τη ζωντανή ανασκόπηση και, στη συνέχεια, εμβαθύνετε στο θέμα du jour της βραδιάς με τον επισκέπτη ειδικό μας.
6: 15-7: 00μμ

Συνθέσεις Ωδείου
Σύντομες, πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις από το Sydney Conservatorium of Music Students, εμπνευσμένες από τις εκθέσεις του Αυστραλιανού Μουσείου. Χαρακτηριστικά:
Alexis Weaver: 5:40 μ.μ., 6:40 μ.μ., 7:40 μ.μ., 8:40 μ.μ.
Josh Winestock: 5:20, 7:20
Henry Hulme: 6:20, 8:20
Νικόλαος Θεοδώρου: 5:45, 6:45, 7:45, 8:45

Ύφανση και νήμα με τη θεία Karleen Green
Έχετε ένα νήμα ενώ φτιάχνετε τις δικές σας δημιουργίες χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές ύφανσης των Αβορίγινων.

Virtual Reality: Chasing Coral
Η λεύκανση των κοραλλιών είναι ένα από τα πιο ορατά αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής. Δείτε τις αλλαγές στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας με τα μάτια σας σε αυτήν την εμπειρία εικονικής πραγματικότητας: βυθιστείτε στο υποβρύχιο τοπίο του Μεγάλου Κοραλλιογενούς Ύφαλου προτού εξαφανιστεί.

Αγγίξτε Πίνακες
Οι έμπειροι εθελοντές του Μουσείου της Αυστραλίας σας ανοίγουν τις συλλογές μας σε αυτές τις οικείες, προσωπικές και απτικές αλληλεπιδράσεις. Αγγίξτε όσο θέλετε, κάντε όλες τις ερωτήσεις που μπορείτε να σκεφτείτε, μάθετε κάτι νέο!

Τρισδιάστατη Επιστήμη και Τεχνολογία
Γνωρίστε από κοντά τους επιστήμονες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των τεχνολογιών τρισδιάστατης σάρωσης και εκτύπωσης και πώς χρησιμοποιούνται από τα Μουσεία για έρευνα, διατήρηση και εκπαίδευση.

Magnificent Minerals με τον Mel Murray
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να σχηματιστεί ένα διαμάντι; Γιατί τα ρουμπίνια είναι κόκκινα; Τι συνήθειες έχουν οι κρύσταλλοι και μπορούν να σπάσουν; Ανακαλύψτε τη γενεαλογία της τελειότητας με την επιστήμονα της Γης Melissa Murray καθώς εμβαθύνει στα μυστήρια των υπέροχων ορυκτών από μια από τις 10 κορυφαίες συλλογές ορυκτών στον κόσμο.

Μαμούθ: Γίγαντες της Εποχής των Παγετώνων
Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση σε ολόκληρο το μουσείο, συμπεριλαμβανομένης της προσωρινής έκθεσης Mammoths - Giant of the Ice Age.
Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Culture Up Late: Another View

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.