Λέξινγκτον Υπερηφάνεια

Lexington Pride 2024

Lexington Pride 2024

29 Ιουνίου 2024

Τοποθεσία

Lexington Center, 430 W Vine St, Lexington, Kentucky 40507, Ηνωμένες Πολιτείες, Λέξινγκτον, ΗΠΑ

Λέξινγκτον Υπερηφάνεια

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, καθώς το Lexington Pride Festival επιστρέφει στο Central Bank Center από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Αυτή η ετήσια γιορτή είναι κάτι περισσότερο από ένα πάρτι. είναι ένα ισχυρό γεγονός που ενδυναμώνει και φέρνει την ευαισθητοποίηση στις διατομεακές ζωές των LGBTQIA+ Κεντάκιων.

Μια Ημέρα Ανήκου, Ελευθερίας και Αγάπης

Το Lexington Pride Festival προσφέρει κάτι μοναδικό σε όλους. Είναι μια μέρα για να θυμάστε, να διαμαρτυρηθείτε, να κάνετε αλλαγές, να συνδεθείτε και να μάθετε. Οι παρευρισκόμενοι συχνά περιγράφουν το φεστιβάλ ως σύμβολο του ανήκειν, της ελευθερίας, της ασφάλειας, της αποδοχής και της αγάπης. Είναι μια γιορτή που υπογραμμίζει τη σημασία αυτών των αξιών στην κοινότητα LGBTQIA+ και όχι μόνο.

Συναρπαστικές Δραστηριότητες και Ζωντανή Ψυχαγωγία

Το φεστιβάλ υπόσχεται μια ζωντανή σειρά από δραστηριότητες, όπως ζωντανή ψυχαγωγία, ηχεία, μια ποικιλία από πωλητές, πάγκους με φαγητό και ποτά, κοινοτικά περίπτερα και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Υπάρχει κάτι για όλους, καθιστώντας το μια περιεκτική εκδήλωση που καλωσορίζει όλους. Η πλήρης και τελική σύνθεση των εκδηλώσεων και των παραστάσεων θα ανακοινωθεί πιο κοντά στην ημερομηνία.

Προσιτή και προσιτή διασκέδαση

Η γενική είσοδος είναι $10, με δωρεάν είσοδο για άτομα κάτω των 18 ετών. Η είσοδος σας επιτρέπει να πηγαινοέρχεστε όλη την ημέρα, απολαμβάνοντας όλη την ψυχαγωγία, τον χώρο για παιδιά και πολλές δραστηριότητες χωρίς επιπλέον κόστος. Σημειώστε ότι το Κέντρο Κεντρικής Τράπεζας είναι μια εγκατάσταση χωρίς μετρητά, επομένως προγραμματίστε ανάλογα για αγορές τροφίμων και πωλητών.

Μια πρώτη εκδήλωση για την κοινότητα LGBTQIA+

Ως το κορυφαίο φεστιβάλ του Central Kentucky για την κοινότητα LGBTQIA+, το Lexington Pride Festival είναι ένα σημαντικό γεγονός. Το 2023, περισσότερα από 20,000 άτομα από όλο το Κεντάκι και πέραν παρακολούθησαν, αντανακλώντας μια δημογραφικά διαφορετική ομάδα με πάθος για τον εορτασμό και την εξύψωση των διατομεακών ζωών LGBTQIA+.

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Lexington Pride 2024

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.