Υπερηφάνεια

Pittsburgh Pride 2024: παρέλαση, σύνθεση και εισιτήρια

Pittsburgh Pride 2024: parade, lineup & tickets

Τοποθεσία

911 Galveston Ave, Pittsburgh, PA 15233, Ηνωμένες Πολιτείες, Πίτσμπουργκ, ΗΠΑ

Υπερηφάνεια

Το Pittsburgh Pride 2024 φωτίζει τη ζωντανή LGBTQ+ κοινότητα στη Steel City, γνωστή για τη συμμετοχή και την υποστήριξή της.

Οργανωμένο από τοπικές ομάδες συμπεριλαμβανομένου του TransYOUniting, το Pittsburgh Pride είναι ένας φάρος στην αναβίωση της Rust Belt, γιορτάζοντας την κληρονομιά του ακτιβισμού και της ενότητας μέσα στην κοινότητα. 

Η φετινή γιορτή, που εκτείνεται από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, υπόσχεται μια πλούσια ταπετσαρία εκδηλώσεων που προβάλλουν τις διαφορετικές εκφράσεις υπερηφάνειας.

FRiday, 31 Μαΐου 2024: Η Εορτή Έναρξης - Το Pittsburgh Pride ξεκινά με μια γιορτή έναρξης στο Allegheny Commons Park West από τις 2 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν παραστάσεις από περισσότερους από 30 τοπικούς καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των καταξιωμένων Πρώτων Κυριών της Ντίσκο και της Ράιλι Νοξ, που γιορτάζεται ως η κορυφαία υποδύτρια της Μπιγιονσέ. Αυτό το γεγονός δίνει τον τόνο για ένα Σαββατοκύριακο προβληματισμού, γιορτής και υπεράσπισης.

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024: Πορεία υπερηφάνειας του Πίτσμπουργκ + Γιορτή - Η Πορεία Υπερηφάνειας ξεκινά στις 10 π.μ. κατά μήκος της Λεωφόρου Ελευθερίας, με μια σειρά από άρματα και παραστάσεις υπό την ηγεσία της κοινότητας. Η πομπή θα ταξιδέψει από την περιοχή Strip πάνω από τη γέφυρα Andy Warhol, με αποκορύφωμα μια ζωντανή γιορτή στο Allegheny Commons Park West. Το φεστιβάλ συνεχίζεται με τοπικούς και εθνικούς καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένης μιας headlining παράστασης από την υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια Tamar Braxton, που γιορτάζει τη δύναμη και τη διαφορετικότητα της φωνής LGBTQ+.

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024: Κλείσιμο πάρτι του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας - Ολοκληρώνοντας το Σαββατοκύριακο, το πάρτι κλεισίματος πραγματοποιείται στο Bloomfield κοντά στο Trace Brewery & COBRA από τις 2:8 έως τις XNUMX:XNUMX. Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει μια δυναμική σύνθεση τοπικών και ανερχόμενων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Manny DiBiachi, Heading North και του Be Gay (Do Crime) Drag Collective. Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται με μια παράσταση από την αίσθηση του TikTok, The Real X Man, που αποτυπώνει το εορταστικό πνεύμα της κοινότητας.

Εισιτήρια για αυτές τις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Pittsburgh Pride.

Που να μείνω?

Συνιστούμε να κάνετε κράτηση των καταλυμάτων σας στο Pittsburgh Pride 2024 όσο το δυνατόν νωρίτερα! Δείτε την επιλογή μας ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους στο Πίτσμπουργκ και κάντε κράτηση τώρα.

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Pittsburgh Pride 2024: παρέλαση, σύνθεση και εισιτήρια

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.