Ντέιτον

Dayton Gay Guide and Hotels

Το Dayton είναι μια μεσαίου μεγέθους πόλη στο Οχάιο

Βρίσκεται στο δυτικό Οχάιο, το Dayton είναι η έκτη μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία. Οι μεγαλύτερες πόλεις όπως το Κολόμπους ή το Σινσινάτι απέχουν μία ώρα οδικώς. Γνωστή και ως «Πόλη της Αεροπορίας», το Ντέιτον είναι το σπίτι του Εθνικού Μουσείου της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και η πατρίδα των αδελφών Ράιτ - εκείνων που ανακάλυψαν την πτήση. Ένα από τα αεροπλάνα τους μπορεί να δει κανείς στο Ιστορικό Πάρκο Carillon. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε το Dayton Art Institute ή το Boonshoft Museum of Discovery.

Ξενοδοχεία Ντέιτον

Ντέιτον Οχάιο, κέντρο της πόλης Ντέιτον, Ντέιτον Υπάρχει ένας καλός συνδυασμός από ξενοδοχεία μεγάλης επωνυμίας φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους, Lodges και B&B στο Dayton. Η γκέι σκηνή στο Dayton είναι σχετικά μικρή αλλά αυξάνεται. Αν και δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο "gayborhood", οι περισσότεροι χώροι για LGBT (φιλικό προς τους LGBT) χώρους βρίσκονται στην περιοχή του Όρεγκον / στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν μια χούφτα γκέι μπαρ με drag show σε αυτή την πόλη.

Ντέιτον

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.