Οδηγός και ξενοδοχεία στη Ρόδο

Οδηγός και ξενοδοχεία στη Ρόδο

Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων της Ελλάδας. Είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.

Η Ρόδος έχει μακρά ιστορία και θα βρείτε πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα για εξερεύνηση. Οι σταυροφόροι Ιππότες του Αγίου Ιωάννη άφησαν το σημάδι τους, όπως και οι Ιταλοί και Οθωμανοί κατακτητές. Η εξερεύνηση της παλιάς πόλης μπορεί να σας μεταφέρει πίσω στις ημέρες της βυζαντινής αυτοκρατορίας.

Ξενοδοχεία στη Ρόδο

Ρόδος

Επισκεφθείτε την Ακρόπολη από την πόλη της Λίνδου. Η Ρόδος είναι ένα νησί με δυνατότητα Instagram. Υπάρχει επίσης μια σκηνή νυχτερινής ζωής για εξερεύνηση αφού περάσετε την ημέρα σας στην παραλία και εξερευνήσετε το νησί.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους στη Ρόδο

Περιηγηθείτε στην επιλεγμένη μας επιλογή για φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους περιηγήσεις και εμπειρίες στη Ρόδο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιοδεία σας

Γκέι μπαρ

Το Senses Music Bar είναι το μοναδικό γκέι μπαρ στη Ρόδο. Βρίσκεται στην Παλιά Πόλη και φιλοξενεί συχνά drag show. Αυτό είναι το μέρος που μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να περάσετε μια γκέι παλιά φορά στη Ρόδο.

Χαρακτηριστικά

μπαρ

Sofokleous 7, Ρόδος


Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.