Μπρίτζπορτ

Οδηγός και ξενοδοχεία Wilmington Gay

Το Wilmington είναι η κύρια πόλη της πολιτείας Ντέλαγουερ. Έχει μια μικρή γκέι σκηνή που φροντίζει να είναι ένα γκέι μπαρ.

Το Wilmington είναι μια συμπαγής πόλη είναι η δεύτερη μικρότερη πολιτεία της Αμερικής. Το Ντέλαγουερ θεωρείται η «Πρώτη Πολιτεία» της Αμερικής και εκεί ανατράφηκαν για πρώτη φορά τα αστέρια και οι ρίγες. Μπορείτε να επισκεφθείτε μερικά από τα παλαιότερα αποικιακά κτίρια στο Wilmington.

Ξενοδοχεία Wilmington

Γουίλμινγκτον Επισκεφθείτε το Old New Castle για να δείτε την αποικιακή ιστορία της πόλης. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε μερικά από τα αρχοντικά, τα πάρκα και τις γκαλερί τέχνης. Το Wilmington είναι μια πόλη με πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα.   Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους περιηγήσεις και εμπειρίες στο Wilmington

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους στο Wilmington από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιοδείας σας.

Μπρίτζπορτ

Γκέι Μπαρ στο Γουίλμινγκτον

  Crimson Moon Tavern
  Εικονίδιο τοποθεσίας

  1909 W 6th St, Γουίλμινγκτον, ΗΠΑ

  Εμφάνιση στο χάρτη
  0
  Βαθμολογία κοινού

  Βασισμένο στο 0 ψηφοφορίες

  Το Crimson Moon Tavern είναι το μόνο gay bar στο Wilmington, DE. Υπάρχει μια πίστα στον επάνω όροφο και ένα υπαίθριο κατάστρωμα. Ο χώρος φιλοξενεί παραστάσεις και βραδιές καραόκε. Το Crimson Moon Tavern είναι ένα σημείο συνάντησης για την ομοφυλοφιλική κοινότητα της πολιτείας Ντέλαγουερ.
  Χαρακτηριστικά:
  Μπαρ

  Καθημερινά: Τετ-Πέμ: 5:30 μ.μ.-12 π.μ

  Σαββατοκύριακο: Παρ: 5:30 μ.μ.-1 π.μ. Σαβ: 7:30 μ.μ.-1 π.μ

  Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

  Έχουμε κάτι λάθος;

  Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

  Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο