Γκέτεμποργκ Gay Cruise Clubs

Γκέτεμποργκ Gay Cruise Clubs

Θέλετε να συναντήσετε ντόπιους Σουηδούς άντρες; Δείτε τι πρέπει να ξέρετε για τη σκηνή των gay κρουαζιερόπλοιων στο Γκέτεμποργκ.

Γκέτεμποργκ Gay Cruise Clubs

Vuxenkul Backaplan
Εικονίδιο τοποθεσίας

Färgfabriksgatan 3, Γκέτεμποργκ, Sweden

Εμφάνιση στο χάρτη
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 5 ψηφοφορίες

Το Vuxenkul Backaplan είναι ένα κατάστημα ενηλίκων σε συνδυασμό με έναν ερωτικό κινηματογράφο, που βρίσκεται στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Αυτό το μοναδικό κατάστημα διαθέτει συναρπαστικά προϊόντα για ενήλικες, όπως παιχνίδια, εσώρουχα και άλλα καλούδια. Το Vuxenkul είναι επίσης ένα δημοφιλές σημείο κρουαζιέρας, με τον κινηματογράφο και επτά θαλάμους για παιχνίδι να αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εξερευνήσετε τις επιθυμίες σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να αγοράσετε ένα παιχνίδι ή δύο! Ελέγξτε τους Για περισσότερες πληροφορίες.

Καθημερινή: 10πμ - 11μμ

Σαββατοκύριακο: Παρ: 10 π.μ. - 11:30 μ.μ. Σαβ: 11 π.μ. - 11:30 μ.μ. Κυρ: 11 π.μ. - 11 μ.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 27-Nov-2023

Club Deluxe
Εικονίδιο τοποθεσίας

Backa Bergögata 2, Γκέτεμποργκ, Sweden

Εμφάνιση στο χάρτη
4.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 16 ψηφοφορίες

Το Club Deluxe είναι ένα πολυτελές κλαμπ κρουαζιέρας με σαλόνι, μουσική, τσέχικο gloryhole, σκοτεινό θάλαμο, gloryhole bar, κρεβάτια, εκθεσιακό δωμάτιο, είδη πρώτης ανάγκης BDSM κ.λπ.

Σε μια διακριτική περιοχή, αυτός ο χώρος του Γκέτεμποργκ πρέπει να επισκεφθείτε! Ελέγξτε τους Για περισσότερες πληροφορίες.

Τελευταία ενημέρωση στις: 27-Nov-2023

SLM Gothenburg
Εικονίδιο τοποθεσίας

Στην Κορτεδάλα, Γκέτεμποργκ, Sweden

2.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 30 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Ιδρύθηκε το 1994, το SLM (Scandinavian Leather Men) Gothenburg είναι μη κερδοσκοπικός σύλλογος μέλος ανδρών που κάνουν σεξ με άνδρες που ενδιαφέρονται για το δέρμα, το BDSM και τα φετίχ.

Διευθύνεται από εθελοντές και διοικείται από διοικητικό συμβούλιο, το SLM είναι επίσης μέλος του Nordic / Baltic Top of Europe (ToE) και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Μοτοσυκλετών (ECMC).

Το SLM φιλοξενεί τακτικές εκδηλώσεις κρουαζιέρας και φετίχ με ενδυματολογικούς κώδικες, με πίστα χορού, σκοτεινό θάλαμο, τζακούζι, ντους, glory hole κ.λπ. - ελέγξτε τον ιστότοπό τους για λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις. Η συμμετοχή είναι απαραίτητη και μπορεί να εγγραφεί ηλεκτρονικά.

 
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Σκοτεινό δωμάτιο

Τελευταία ενημέρωση στις: 27-Mar-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο