Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ποδηλασία στο Camino de Santiago της Ισπανίας

Gay Group Trip:

Cycling Spain's Camino de Santiago

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Αυτό το ομαδικό ταξίδι θα σας δείξει τα τοπία και την ιστορία της Βόρειας Ισπανίας. Θα κάνετε ποδήλατο στις ορεινές περιοχές του Leon και του Santiago, εξερευνώντας μεσαιωνικά κάστρα και το τελευταίο φυλάκιο του μαυριτανικού πολιτισμού.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ποδηλασία στο Camino de Santiago της Ισπανίας
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ποδηλασία στο Camino de Santiago της Ισπανίας
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ποδηλασία στο Camino de Santiago της Ισπανίας
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ποδηλασία στο Camino de Santiago της Ισπανίας
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ποδηλασία στο Camino de Santiago της Ισπανίας

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Ισπανία
Ημέρα 1: Λέων
Θα σας καλωσορίσει στο αεροδρόμιο ένας από τους εκπροσώπους μας και θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας όπου θα μπορείτε να συναντήσετε τους συναδέλφους σας ποδηλάτες. Εδώ θα κάνετε ποδήλατο και θα απολαύσετε ένα δείπνο καλωσορίσματος με την ομάδα.
Astorga
Ημέρα 2: Leon To Astorga
Τη δεύτερη μέρα, θα φτάσετε στην περιοχή La Maragateria όπου ζουν οι μυστηριώδεις Maragatos - είναι προφανώς οι τελευταίοι Μαυριτανοί της Ισπανίας. Θα μεταβείτε με το ποδήλατο στην Astorga όπου θα συναντήσετε έναν καθεδρικό ναό του 15ου αιώνα και μια νεογοτθική αρχιτεκτονική. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Museo del Chocolate και να μάθετε για την ιστορία της σοκολάτας στην περιοχή, και ίσως ακόμη και να φάτε λίγη. 
Ισπανία
Ημέρα 3: Astorga To Cacabelos
Μετά από ένα πλούσιο πρωινό θα κάνετε ποδήλατο σε ένα παραδοσιακό χωριό Μαραγκάτα και θα μάθετε περισσότερα για την ιστορία των κατοίκων και του πολιτισμού τους. Στο δρόμο σας προς το «El Cruz de Ferro», ένα σίδερο που περιβάλλεται από ένα σωρό βράχων, θα περάσετε από το Montes de León και όλα τα μικρά χωριουδάκια. Τελικά θα φτάσετε στη μεσαιωνική πόλη Cacabelos, η οποία είναι γνωστή για την παραγωγή κρασιού και το εντυπωσιακό κάστρο. 
Ισπανία
Ημέρα 4: Cacabelos To Cebreiro
Την τέταρτη ημέρα, θα κάνετε ποδήλατο στην περιοχή της Γαλικίας και στο γραφικό μικρό χωριουδάκι του Cebreiro. Εδώ θα δείτε τα πέτρινα σπίτια με την οροφή με άχυρο που ονομάζεται «Pallozas», γνωστά για το τυρί κρέμας και επίσης ως μέρος «θαυμάτων». Το βράδυ, θα απολαύσετε ένα δείπνο με την ομάδα και μετά από μια παράσταση.
Ισπανία
Ημέρα 5: Cebreiro To Portomarin
Θα περιηγηθείτε στην περιοχή της Γαλικίας και θα συναντήσετε ντόπιους που εξακολουθούν να μιλούν τη γλώσσα Gallego που προηγείται Ισπανικών και Πορτογαλικών. Η εξοχή και ο πολιτισμός είναι πολύ ενδιαφέρουσες και γεμάτες φαντασία, θρησκεία και δεισιδαιμονίες. Από εδώ θα κάνετε ποδήλατο προς το Μοναστήρι της Σάμου, το οποίο είναι ένα από τα αρχαιότερα μοναστήρια σε όλη την Ισπανία, και στο Πορτομάρι ψηλά πάνω από τον ποταμό Μίνω. Το βράδυ, ένα παραδοσιακό δείπνο Paella θα σας περιμένει.
Ισπανία
Ημέρα 6: Portomarin To Galicia Country
Την έκτη ημέρα θα περιηγηθείτε σε περισσότερες περιοχές της Γαλικίας. Τα χωριά της περιοχής εξακολουθούν να χρησιμοποιούν πρωτόγονα εργαλεία και αρχαίες τεχνικές λόγω της έλλειψης ανάπτυξής τους, και αυτό είναι αρκετά θέαμα. Θα περιηγηθείτε στα γραφικά τοπία έως ότου φτάσετε σε ένα τυπικό Galic Country Manor House, όπου θα μείνετε για τη νύχτα. 
Ισπανία
Ημέρα 7: Χώρα της Γαλικίας στο Σαντιάγο
Σήμερα το ταξίδι με ποδήλατο είναι μικρότερο για να έχετε περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσετε το Σαντιάγο. Το ταξίδι θα σας οδηγήσει στην πόλη της Λαμπακόλα, μια αρχαία διαδρομή προσκυνητών και στο Σαντιάγο. Στο Σαντιάγο, θα επισκεφθείτε την τοποθεσία προσκυνήματος του Portico de Gloria, το δέντρο του Jesse και κοσμήματα που χρονολογούνται από τον Μεσαίωνα. Για το υπόλοιπο μέρος της ημέρας, οι ξεναγοί σας θα σας δείξουν τα αξιοθέατα του Σαντιάγο. Το βράδυ, θα απολαύσετε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο με την ομάδα.
Ισπανία
Ημέρα 8: Αναχώρηση
Την τελευταία μέρα θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
 • Άντονι Σ.

  Μαρτυρικά αστέρια

  Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

 • Γιάννης

  Μαρτυρικά αστέρια

  Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

 • Tiberiu

  Μαρτυρικά αστέρια

  Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα