Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ιστορική Ιταλία

Gay Group Trip:

Historic Italy

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Αυτή η γκέι περιοδεία στην ιστορία της Ιταλίας καλύπτει το μεγαλείο της αρχαίας Ρώμης καθώς και της Φλωρεντίας και της Νάπολης. Η χώρα είναι ένας θησαυρός με αντικείμενα και πίνακες ζωγραφικής που είναι διάσπαρτοι με την ομοφυλοφιλική ιστορία. Πολλοί από τους πιο διάσημους πίνακες της χώρας γιορτάζουν τον έρωτα του ίδιου φύλου.

Θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη Φλωρεντία όπου θα δείτε την καρδιά της Αναγέννησης. Η περίοδος είχε τεράστια εστίαση στον έρωτα του ίδιου φύλου, που ενέπνευσε πολλά διάσημα έργα τέχνης, συμπεριλαμβανομένων των δύο διάσημων Davids του Donatello και του Michelangelo, που αν και διαφορετικοί είναι και οι δύο εξαιρετικά ομοερωτικοί.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε προς τη Νάπολη, όπου θα επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το περίεργο Gabinetto Segreto. Στη συνέχεια, θα δοκιμάσετε πίτσα Margherita στην πόλη που την επινόησε. Από τη Νάπολη θα επισκεφθείτε τα ερείπια της κοντινής Πομπηίας. Το Paestum, με τους όμορφα διατηρημένους ελληνικούς ναούς και τις ομοερωτικές τοιχογραφίες. και τέλος το Κάπρι, το όμορφο νησί που είναι το μαργαριτάρι της Μεσογείου.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ιστορική Ιταλία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ιστορική Ιταλία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ιστορική Ιταλία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ιστορική Ιταλία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ιστορική Ιταλία

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Σχετικά με τον οδηγό σας
Αυτές οι περιηγήσεις διευθύνονται από τον αξιότιμο καθηγητή Andrew Lear. Συνδυάζει το πάθος του για τα ταξίδια με την εξαιρετική γνώση της γκέι ιστορίας του.

Κάτοχος πτυχίου από το Χάρβαρντ και Ph.D από την UCLA, έχει επίσης δημοσιεύσει ένα ευρέως εγκωμιασμένο βιβλίο για την ανδρική-αρσενική αγάπη στην αρχαία ελληνική τέχνη, καθώς και ορισμένα σημαντικά επιστημονικά άρθρα σε αυτόν τον τομέα.
Ομαδικό ταξίδι στη Ρώμη Φλωρεντία Νάπολη
Ημέρα 1: Φλωρεντία
Θα φτάσετε στη Φλωρεντία και στη συνέχεια θα κάνετε μια περιήγηση με τον καθηγητή Lear, ο οποίος ξεκινά με μια σύντομη ομιλία για την ιστορία των ομοφυλόφιλων της Ιταλίας πριν ξεκινήσετε την περιήγηση με τα πόδια στο κέντρο της Φλωρεντίας.

Θα ανακαλύψετε τον κρίσιμο ρόλο της πόλης στην Αναγέννηση και τον ρόλο της ομοφυλοφιλικής αγάπης κατά τη διάρκεια της εποχής.

Αυτό το απόγευμα θα επισκεφθείτε την Galleria dell'Accademia για να δείτε τον διάσημο και ομοερωτικό Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου. Στη συνέχεια, απόψε, θα ξεκινήσετε μια γαστρονομική περιήγηση δοκιμάζοντας εκλεκτά ιταλικά κρασιά και εκλεκτό φαγητό της Τοσκάνης.
Ομαδικό ταξίδι στη Ρώμη Φλωρεντία Νάπολη
Ημέρα 2: Φλωρεντία
Σήμερα, επισκεφθείτε δύο από τα υπέροχα μουσεία της Φλωρεντίας, όπου θα ανακαλύψετε ολόκληρη την ιστορία της τέχνης της Αναγέννησης της Φλωρεντίας, από το Donatello έως το Cellini.

Ξεκινήστε το πρωί στο Bargello, όπου φιλοξενούνται πολλά βασικά ανδρικά γυμνά γλυπτά από την Αναγέννηση, συμπεριλαμβανομένου του Δαβίδ του Donatello - του πρώτου ανεξάρτητου ανδρικού γυμνού μετά την αρχαιότητα.

Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Uffizi, τη μεγαλύτερη από όλες τις συλλογές ζωγραφικής της Αναγέννησης. Γεμάτο από αριστουργήματα, το Uffizi είναι επίσης μια αποθήκη ομοερωτικής τέχνης από δασκάλους τόσο διαφορετικούς όπως ο Botticelli, ο Caravaggio και ο Bazzi (για τους σύγχρονους ως «Il Sodoma» - ο σοδομίτης).

Το απόγευμα και το βράδυ είναι δικά σας για να εξερευνήσετε αυτή τη γοητευτική πόλη, τα μουσεία της ή/και τις υπέροχες μπουτίκ μόδας και
τα καταστήματα χειροτεχνίας, καθώς και η υπέροχη γαστρονομική του κουλτούρα.
Ομαδικό ταξίδι στην Νάπολη Κάπρι Αμάλφι στην ακτή Gay
Ημέρα 3: Νάπολη
Σήμερα το πρωί, η ομάδα θα πάρει το τρένο εξπρές για τη Νάπολη, περνώντας από τους λόφους της κεντρικής Ιταλίας. Κατά την άφιξη, απολαύστε το πρώτο από τα ναπολιτάνικα γεύματά σας - πίτσα στην πόλη που το εφηύρε!

Περάστε το απόγευμα επισκεπτόμενοι το σπουδαίο Αρχαιολογικό Μουσείο της Νάπολης, όπου θα ανακαλύψετε την εκπληκτική συλλογή από τοιχογραφίες και αγάλματα που ανασκάφηκαν στην Πομπηία και σε άλλες κοντινές τοποθεσίες. Το Μουσείο έχει επίσης μερικά υπέροχα ομοερωτικά κομμάτια, όπως τα κοινά αγάλματα του Αρμοδίου και του Αριστογείτονα, του ανδρικού-ανδρικού ζευγαριού που τιμούνταν ως ιδρυτές της αθηναϊκής δημοκρατίας. Επίσης, υπάρχει το
συναρπαστικό Gabinetto Segreto, η συλλογή ερωτικής τέχνης που μέχρι τη δεκαετία του 1960 ήταν ανοιχτή μόνο σε «άτομα ώριμης ηλικίας και σεβαστά ήθη».

Σήμερα το βράδυ υπάρχει ένα ομαδικό δείπνο κατά μήκος του διάσημου κόλπου της πόλης.
Νεάπολη
Ημέρα 4: Νάπολη
Σήμερα θα οδηγήσετε στο Paestum στα νότια. Στην αρχαιότητα ήταν μέρος της Μεγάλης Ελλάδας και εξακολουθεί να φιλοξενεί μερικούς από τους καλύτερα διατηρημένους ελληνικούς ναούς του κόσμου.

Θα επισκεφτείτε ναούς και το μουσείο και θα δείτε μια από τις μεγαλύτερες ομοερωτικές εικόνες στην αρχαία τέχνη - μια τοιχογραφία ενός συμποσίου όπου ένας άνδρας φλερτάρει έναν νεαρό σε τυπικό ελληνικό στυλ.

Αυτό το μετά, επιστρέψτε στον ρωμαϊκό πολιτισμό και επισκεφθείτε τη θρυλική Πομπηία, την πόλη που υπέκυψε στην έκρηξη του Βεζούβιου το 0 μ.Χ. και ανακαλύφθηκε εκ νέου μόλις τον 79ο αιώνα.

Η σεξουαλικότητα της Πομπηίας είναι εμφανής. Είναι γεμάτο από πολλές ερωτικές σκηνές.

Απολαύστε την παραδοσιακή μοτσαρέλα πριν χαλαρώσετε για το βράδυ στη Νάπολη.
capri
Ημέρα 5: Κάπρι
Κατευθυνθείτε προς το όμορφο νησί Κάπρι, όπου θα περάσετε την ημέρα εξερευνώντας. Σπίτι των πλουσίων και των διάσημων, θα μάθετε για το πού έκανε ο αυτοκράτορας Τιβέριος τα υποτιθέμενα όργια του.

Περάστε το ξενοδοχείο όπου έμειναν ο Oscar Wilde και ο λόρδος Alfred "Bosie" Douglas στις επισκέψεις τους. Επισκεφτείτε επίσης τη Villa Lysis, την πιο εντυπωσιακή βίλα που έχει απομείνει στο παρελθόν και ένα πολύ γκέι σημείο.
Ρώμη
Ημέρα 6: Ρώμη
Σήμερα θα κατευθυνθείτε στη Ρώμη. Ο καθηγητής Lear θα ηγηθεί περιηγήσεων με τα πόδια στην καρδιά της πόλης.

Δείτε τη διάσημη Φόρουμ, τη Φοντάνα ντι Τρέβι και την Piazza di Spagna (τα Ισπανικά Σκαλιά) με τη διάσημη σκάλα της.

Θα μάθετε για τον Αδριανό - τον ομοφυλόφιλο αυτοκράτορα. Ο Καραβάτζιο, ο καλλιτεχνικός επαναστάτης και ιδιοφυΐα και επίσης ο μεγαλύτερος εραστής του Μικελάντζελο.
Ρώμη
Ημέρα 7: Ρώμη
Επισκεφθείτε το Βατικανό πέρα ​​από τον Τίβερη. Εδώ θα ανακαλύψετε την ειρωνεία της εκτεταμένης ομοερωτικής τέχνης του Βατικανού - παρά τη μακροχρόνια ιστορία της ομοφοβίας του ιδρύματος.

Αυτό το απόγευμα θα εμβαθύνετε στην καρδιά της αρχαίας πόλης - το Φόρουμ, τον Παλατίνο Λόφο και το Κολοσσαίο.
Tivoli
Ημέρα 8: Tivoli
Σήμερα θα κατευθυνθείτε στην ύπαιθρο στο Tivoli για να εξερευνήσετε δύο διάσημες βίλες - το εξοχικό καταφύγιο του αυτοκράτορα Αδριανού όπου έχτισε έναν ναό στον αγαπημένο του Anti0us, καθώς και τη Villa d'Este με τους υπέροχους αναγεννησιακούς κήπους και τα σιντριβάνια.

Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε το Palazzo Massimo της Ρώμης για να δείτε τη διάσημη ελληνορωμαϊκή τέχνη καθώς και τον κοιμισμένο ερμαφρόδιτο.
Ρώμη
Ημέρα 9: Ρώμη
Η τελευταία σας μέρα στη Ρώμη θα σας δει να επισκεφθείτε το μουσείο Capitoline με τη θαυμάσια συλλογή αρχαιοτήτων - όπως ο παράξενα ερωτικός Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής του Caravaggio και η διάσημη λύκος της Ρώμης.

Απόψε μαζευτείτε για ένα τελευταίο νόστιμο ιταλικό δείπνο για να πείτε αντίο στους φίλους που έχετε κάνει στην ομάδα.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
 • Άντονι Σ.

  Μαρτυρικά αστέρια

  Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

 • Γιάννης

  Μαρτυρικά αστέρια

  Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

 • Tiberiu

  Μαρτυρικά αστέρια

  Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα