Gay Group Trip: Ισραήλ και Τελ Αβίβ Gay Pride

Gay Group Trip:

Israel And Tel Aviv Gay Pride

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Όλο και περισσότεροι τουρίστες συρρέουν στο Ισραήλ κάθε χρόνο. Είναι η πιο φιλελεύθερη και κοσμοπολίτικη χώρα στη Μέση Ανατολή και έχει την καλύτερη gay σκηνή στην περιοχή. Το Ισραήλ έχει μια ασυναγώνιστη πολιτιστική κληρονομιά, καθώς είναι ο κόμβος των τριών μεγάλων μη-θεϊστικών θρησκειών. Η πολυσύχναστη σύγχρονη πόλη του Τελ Αβίβ είναι γνωστό ως το Μανχάτεν της Μέσης Ανατολής. Αυτή η πόλη φιλοξενεί την ετήσια εκδήλωση gay pride του Ισραήλ. Είναι ένα πραγματικά αξέχαστο πάρτι. Μπορείτε επίσης να απαλύνετε το hangover σας επιπλέοντας χωρίς βαρύτητα στα ιαματικά νερά της Νεκράς Θάλασσας. καθώς και επίσκεψη στα μεγάλα ιστορικά ορόσημα της Ιερουσαλήμ.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Ισραήλ και Τελ Αβίβ Gay Pride
Gay Group Trip: Ισραήλ και Τελ Αβίβ Gay Pride
Gay Group Trip: Ισραήλ και Τελ Αβίβ Gay Pride
Gay Group Trip: Ισραήλ και Τελ Αβίβ Gay Pride
Gay Group Trip: Ισραήλ και Τελ Αβίβ Gay Pride

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Ομαδικό ταξίδι Ισραήλ Adventure Gay
Ημέρα 1: Ιερουσαλήμ
Ο αντιπρόσωπός μας θα σας συναντήσει όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο Ben-Gurion. Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο σας. Το βράδυ θα απολαύσετε ένα δείπνο καλωσορίσματος σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ιερουσαλήμ.
Ιερουσαλήμ
Ημέρα 2: Ιερουσαλήμ
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, θα έρθει η ώρα να δείτε λίγη ιστορία.

Στο Μουσείο του Ισραήλ θα δείτε ένα μοντέλο της Ιερουσαλήμ όπως έμοιαζε στους βιβλικούς χρόνους. Θα έχετε επίσης να δείτε τους χειρόγραφους της Νεκράς Θάλασσας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ και θα δούμε πού βρισκόταν κάποτε ο ναός. Στο Δυτικό Τείχος θα παρατηρήσουμε ανθρώπους βαθιά στην προσευχή. Αυτός ο ασβεστολιθικός τοίχος χρονολογείται από τον βασιλιά Ηρώδη και είναι το μόνο μέρος του ναού του που στέκεται ακόμα. Αυτή η άμεση σύνδεση με την κατασκευή του βασιλιά Ηρώδη τον καθιστά τον πιο ιερό χώρο για την εβραϊκή πίστη.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα θα κατευθυνθούμε στον κήπο της Γεθσημανής όπου ο Ιησούς προσευχήθηκε το βράδυ πριν από τη σταύρωση του. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε μέσα από την Πύλη της Σιών και θα εξερευνήσουμε την Παλιά Πόλη.

Βράδυ στον ελεύθερο χρόνο.

 

 
Ιερουσαλήμ
Ημέρα 3: Ιερουσαλήμ στη Νεκρά Θάλασσα
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο θα κατευθυνθούμε στο σεληνιακό τοπίο της ερήμου της Ιουδαίας και θα φτάσουμε στο χαμηλότερο σημείο της γης, τη Νεκρά Θάλασσα. Όταν κατευθυνθούμε προς τη Masada, θα πάρουμε ένα τελεφερίκ για το τελευταίο οχυρό των Zealots πάνω σε ένα βουνό από ψαμμίτη. Εδώ οι τρομακτικοί Εβραίοι Ζηλωτές πολέμησαν τον Ρωμαϊκό Στρατό για 3 χρόνια πριν αυτοκτονήσουν για να αποφύγουν τη σύλληψη. Μερικά από τα ηρωδιανά οχυρά τους διακρίνονται ακόμη.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στη Νεκρά Θάλασσα.

Βράδυ στον ελεύθερο χρόνο.
Γαλιλαία
Ημέρα 4: Ιερουσαλήμ στη Γαλιλαία
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την 2000 ετών πόλη της Καισάρειας, χτισμένη στο όνομα του Ιούλιου Καίσαρα. Εδώ θα βρείτε ιζηματογενή στρώματα της παγκόσμιας ιστορίας, όπως η ρωμαϊκή, η βυζαντινή, η οθωμανική, η αραβική, η περίοδος των σταυροφόρων και η εποχή μας. Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Ισραήλ είναι ότι όλη η καταγεγραμμένη ιστορία φαίνεται να συγκεντρώνεται με κάποιο τρόπο σε αυτή τη μικροσκοπική χώρα.

Θα επισκεφθούμε το αρχαίο επίνειο της Άκρας. Είναι τόσο αρχαίο που αναφέρθηκε στα χρονικά του Φαραώ Tuthmosis III. Εδώ μπορείτε να δείτε κτίρια που κατασκευάστηκαν από τους Ναΐτες Ιππότες.

Βράδυ στον ελεύθερο χρόνο.
Τα ύψη του Γκολάν
Ημέρα 5 - Γαλιλαία στα ύψη του Γκολάν
Μετά το πρωινό θα ταξιδέψουμε στα υψώματα του Γκολάν. Εδώ θα δείτε την αντίθεση των τοπίων της ερήμου μαζί με τα πιο ήπια κλίματα. Από αυτές τις πιο πράσινες περιοχές καλλιεργούνται τα σταφύλια που τροφοδοτούν την ισραηλινή οινοβιομηχανία. Θα κάνουμε λοιπόν ένα ταξίδι σε ένα οινοποιείο και θα δοκιμάσουμε μερικά μόνοι μας.

 
Τελ Αβίβ
Ημέρα 6 - Γαλιλαία στο Τελ Αβίβ
Το πρωινό περιλαμβάνεται και μετά θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο. Το πρωί θα δούμε την αρχαία Μεγιδδώ, γνωστή και με το ελληνικό της όνομα, Αρμαγεδδών. Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, αυτή η πρώην πόλη-κράτος προσφέρει μεγάλη ιστορία.

Βράδυ στον ελεύθερο χρόνο.

 
DRECK Tel Aviv gay dance party main 720
Ημέρα 7 - Τελ Αβίβ
Σήμερα θα εξερευνήσουμε την πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Μέσης Ανατολής, το Τελ Αβίβ. Θα γοητευτείτε από τα κομψά καταστήματα, τα εστιατόρια και την έντονη νυχτερινή ζωή. Όσες εκδηλώσεις Pride θα πραγματοποιηθούν απόψε, θα έχετε 0 πάρτι για να διαλέξετε.

Θα φάμε δείπνο σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο Τελ Αβίβ.
Tel Aviv Gay Beach Guide
Ημέρα 8 - Τελ Αβίβ Gay Pride
Η Παρέλαση Υπερηφάνειας ξεκινά στη 1. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της δράσης, επομένως δεν θα έχετε μακριά να ταξιδέψετε. Το πάρτι θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ημέρα 9 - Αναχώρηση
Σήμερα θα είναι η ώρα να πούμε αντίο, Ισραήλ. Μέχρι την επόμενη φορά.
Ιορδανία
Ημέρα 9-13: Πρόσθετο Jordan
Η Ιορδανία είναι εύκολα προσβάσιμη από το Ισραήλ και είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτείτε. Θα μένετε στα καλύτερα ξενοδοχεία και θα τρώτε την καλύτερη κουζίνα καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, καθώς και θα επωφεληθείτε από έναν έμπειρο τοπικό οδηγό.

Θα μεταφερθείτε στο Αμμάν και θα έχετε ένα δείπνο καλωσορίσματος στο ξενοδοχείο. Την επόμενη μέρα θα κατευθυνθούμε στην Πέτρα, μια αρχαία πόλη που ιδρύθηκε το 800 π.Χ. από τους Ναβεταίους. Αυτός είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός στην Ιορδανία. Είναι γνωστή ως η «ροζ-κόκκινη πόλη μισή όσο ο χρόνος». Θα μπούμε στην πόλη με άλογο - πολύ δραματικό!

Την τρίτη μέρα, θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας δίπλα στη Νεκρά Θάλασσα. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για αναζωογόνηση - τα αλμυρά νερά λέγεται ότι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Την τελευταία μέρα, είστε ελεύθεροι να απολαύσετε περιποιήσεις σπα στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
 • Άντονι Σ.

  Μαρτυρικά αστέρια

  Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

 • Γιάννης

  Μαρτυρικά αστέρια

  Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

 • Tiberiu

  Μαρτυρικά αστέρια

  Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα