Ποτό

Τασμανία Γκέι σκηνή

Αν και δεν είναι μεγάλη στη γκέι σκηνή και τη νυχτερινή ζωή της, η Τασμανία προσελκύει σημαντικό αριθμό γκέι επισκεπτών κάθε χρόνο.

Τα περισσότερα μπαρ, καφέ και άλλες επιχειρήσεις που ανήκουν σε ομοφυλόφιλους, LGBT βρίσκονται σε όλο το νησί, ιδίως στην πρωτεύουσα Χόμπαρτ.

Χόμπαρτ

Η πρωτεύουσα του νησιού της Τασμανίας. Το Χόμπαρτ φιλοξενεί τη Σαλαμάνκα Πάλας, παλιές αποθήκες ψαμμίτη, γκαλερί, καφετέριες και μερικά gay μπαρ.
Flamingos Dance Bar (CLOSED)
Εικονίδιο τοποθεσίας

201 Liverpool St, Hobart, Τασμανία, Australia

Εμφάνιση στο χάρτη
1.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 8 ψηφοφορίες

Το μοναδικό gay bar του Χόμπαρτ και το κύριο στέκι για την τοπική LGBT κοινότητα. Το Flamingos προσφέρει δύο ορόφους διασκέδασης και ψυχαγωγίας με DJ και ζωντανή εκπομπή.

Ανοιχτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, καθώς και ειδικές εκδηλώσεις τις αργίες Ελέγξτε τη σελίδα τους στο Facebook για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Cabaret/Drag Shows
Χορός
Ζωντανές εμφανίσεις
Μουσική

Σαββατοκύριακο: Παρ, Σάβ 22:00 - 05:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 28-Nov-2023

TasPride
Εικονίδιο τοποθεσίας

διάφορους χώρους στο Χόμπαρτ, Τασμανία, Australia

4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Το TasPride λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια. Ξεκίνησε ως κοινοτική ομάδα υποστήριξης στο Χόμπαρτ το 1992 αλλά άλλαξε το όνομά της σε TasPride το 2009.

Κάθε Νοέμβριο, η TasPride παράγει το εξαιρετικά επιτυχημένο ετήσιο Φεστιβάλ TasPride - μια εκδήλωση αφιερωμένη στον εορτασμό, την ένωση και την προώθηση της κοινότητας LGBTQI της Τασμανίας (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανς, queer, intersex).

Το TasPride φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο (συμπεριλαμβανομένου του Queens Ball τον Ιούνιο) και προωθεί διάφορες δραστηριότητες που παράγονται από πολλές LGBTQI οργανώσεις στην Τασμανία. Έτσι, αν επισκέπτεστε το νησί, αξίζει να ελέγξετε την ιστοσελίδα τους.

Τελευταία ενημέρωση στις: 5-Aug-2023

Bicheno

Το Bicheno είναι μια πόλη στην ανατολική ακτή της Τασμανίας της Αυστραλίας, 185 χλμ βορειοανατολικά του Χόμπαρτ στην εθνική οδό της Τασμαν, με πληθυσμό περίπου 950.
The Farm Shed East Coast Wine Centre
Εικονίδιο τοποθεσίας

53 Burgess St, Bicheno, Τασμανία, Australia

Εμφάνιση στο χάρτη
0
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 0 ψηφοφορίες

Μια συναρπαστική νέα προσθήκη στη φιλοξενία και τη λιανική σκηνή του Bicheno. Το Farm Shed East Coast Wine Center παρουσιάζει τα υπέροχα κρασιά της περιοχής και περιλαμβάνει γευσιγνωσίες και πωλήσεις κρασιού, καφέ και μπαρ κρασιού, μια γκαλερί λιανικής για την τέχνη και το σχέδιο της Τασμανίας, καθώς και ένα ταχυδρομείο.

Αυτό το λιανοπωλητή καφέ και κρασιού που ανήκει σε ομοφυλόφιλους στεγάζεται σε ένα κτήριο πολλαπλών χρήσεων, εμπνευσμένο από ένα παλιό υπόστεγο αγροκτημάτων, που βρίσκεται στη νότια είσοδο του Bicheno στην εθνική οδό Tasman.

Διευθύνονται από τους Subi Mead και Helen Bain που έχουν πολυετή εμπειρία φιλοξενίας, λειτουργώντας πρόσφατα Post Art & Design στο Bicheno και στο παρελθόν στο διάσημο καφέ, The Left Bank in Swansea
Χαρακτηριστικά:
Γκαλερί τέχνης
Μπαρ
Καφετέρια
Κατάστημα
Κέντρο Οίνου

Καθημερινή: 10:00 - 17:00

Σαββατοκύριακο: 10:00 - 17:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο