1111 Λέσχη

11:11 Κλαμπ

11:11 Club

Εικονίδιο τοποθεσίας

Av Tulum Smz 22 Mzn 5 Lote 33, Centro, Κανκούν, Μεξικό, 77500

Αυτό το χαλαρό γκέι μπαρ είναι μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη νυχτερινή ζωή του Κανκούν. Εδώ θα βρείτε καυτούς χορευτές go-go και ένα ποικίλο αν και κυρίως νεαρό πλήθος.

Υπάρχει ένα μικρό σκοτεινό δωμάτιο αν έχετε διάθεση.

Συχνά γίνεται απασχολημένος τα σαββατοκύριακα και οι σόου των ταινιών μπορεί να είναι εντυπωσιακές.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Σκοτεινό δωμάτιο
Μουσική
Τιμή 11:11 Κλαμπ
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 13 ψηφοφορίες

M
Martin

11-Mar-2021

Δεν είναι φιλικό προς τους τουρίστες

Πολύ λυπηρό εκεί η επιχειρηματική πρακτική της χρέωσης μη Μεξικανών πελατών με κάλυψη 200 $ πέσος και ο Μεξικανός θαμώνας κατά το ήμισυ. Γιατί να προσπαθήσετε να ξεγελάσετε επισκέπτες που στην πραγματικότητα θα ξοδέψουν περισσότερα χρήματα στο μπαρ από τους ντόπιους. Μπορούσα να καταλάβω ότι ίσως υπάρχει έκπτωση μόνο για τους ιθαγενείς του Κανκούν, επειδή είναι τακτικοί θαμώνες. αλλά, για όλους τους Μεξικανούς υπηκόους, αυτό είναι μεγάλο. Οι ξένοι τουρίστες βοηθούν στην υποστήριξη της οικονομίας του Κανκούν. Ζω στο Ακαπούλκο αλλά δεν είμαι πολίτης και πήγα με τον φίλο μου. Έφυγα όταν μου είπαν ότι έπρεπε να πληρώσω περισσότερα από το bf μου. Ντροπή σε αυτόν τον ιδιοκτήτη!
T
Todd

24-Οκτ-2021

Διάψευση χρέωσης εξωφύλλου

Με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία, είναι $10. Πληρώνω περισσότερο από αυτό στις πολιτείες για χρεώσεις κάλυψης. Θα το πληρώσω ευχαρίστως για να απολαύσω την τοπική κουλτούρα και τα ποτά στο Κανκούν.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.