My Way
TravelGay σύσταση My Way
Ο δρόμος μου
Κάντε κλικ για ψηφοφορία
Rating: 3.3/ 5. Από την ψήφο 41.
Παρακαλώ περιμένετε...

My Way

Paradise Complex, Patong, Phuket, Thailand

Ένας από τους παλαιότερους γκέι χώρους του Πουκέτ. Το My Way φιλοξένησε όμορφους χορευτές go-go (που είναι λίγο περισσότερο από τη μυϊκή πλευρά), καθώς και πολύχρωμες, συγχρονισμένες εκθέσεις καμπαρέ που τραβούν ένα μικτό πλήθος.

Τώρα η αυτόνομη εγκατάσταση έχει φύγει και το μέρος έχει συγχωνευτεί με το ZAG Club σε ένα συγκρότημα - υποτίθεται ότι περισσότερο από ένα γυναικείο μπαρ φιλοξενίας με τα παιδιά πιο επικεντρωμένα στις κυρίες από ένα πραγματικό gay show bar όπως ήταν ο My Way

Ενημερώθηκε: 15-Φεβ-2022

Travel Gay Φωτογραφίες κοινότητας 0

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας

Με τη μεταφόρτωση, μας παραχωρείτε ένα άδεια για να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες ελέγχονται για να μπορούν να τις δουν άλλα άτομα.


Travel Gay Κριτικές του My WayΑφήστε την κριτική

 1. M Marco
  Ο τρόπος μου

  «Ο τρόπος μου είναι μια σκιά της προηγούμενης εμφάνισής του, πριν από λίγα χρόνια. Το 80% των αγοριών είναι τώρα ευθεία στον παράδεισο Patong.

  17-Σεπ-2019
 2. M Marcin
  Καλύτερα απο το τίποτα

  «Τουλάχιστον εδώ είχαν πάνω από 2 παιδιά στη σκηνή. Η εκπομπή ήταν εντάξει μόνο 2 ενοχλητικές τραβεστί κατά τη διάρκεια της παράστασης. χαχαχα"

  11-Nov-2017
 3. t αντωνάκης
  ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΤΟ

  «Επισκέφτηκα το Paradise Complex μερικές φορές την τελευταία εβδομάδα και το My Way είναι σίγουρα ανοιχτό. Είναι ένα αρκετά χαλαρό μέρος με μια επιλογή. Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο ότι η παράστασή τους είναι λιγότερο από υπέροχη. "

  02-Οκτ-2017
 4. D Dan
  Δεν πρέπει να δείτε

  «Αν θέλετε να δείτε μια παράσταση Καμπαρέ πηγαίνετε αλλού. Είδα το "show" τον Απρίλιο του 2017, είναι απλώς ένα εξωτικό σόου με bguys που δεν διασκεδάζουν. Είναι τρομερό να βλέπεις πώς προσφέρονται στην αρχή. Το Show είναι κυρίως παιδιά στη σκηνή αλλά δεν είναι πραγματικά καλά, 2 τραγούδια καμπαρέ, αυτό είναι όλο. Δεν αξίζει πραγματικά να το δείτε. "

  28-Apr-2017
 5. R Richard
  Όχι άλλα κοστούμια

  «Ο τρόπος μου άλλαξε πολύ από τότε που ήμουν τελευταία εκεί πριν από μερικά χρόνια ... Τότε 3 διαφορετικές παραστάσεις, ωραίες φορεσιές και χορευτές. Τώρα τα παιδιά που είναι στη σκηνή κάνουν την παράσταση, με εσώρουχα, χωρίς κοστούμια. Τιμές από B150 και άνω, να πληρώνονται αμέσως με κάθε ποτό. Αν υπάρχει εισβολή 20 δυνατών κορεάτικων κυριών, τα αγόρια, τα οποία είναι κυρίως ευθεία ούτως ή άλλως, δεν δίνουν το ένα στο άλλο. "

  19-Ιαν-2017
 6. A alex
  Πολύ συναρπαστική παράσταση

  «Όταν έφτασα οι χορευτές της Gigi στέκονταν στη σκηνή με λευκά τζιν. Περίπου στις 10.30 η παράσταση ξεκίνησε και ήταν πραγματικά πολύ καλή. Τα παιδιά χορεύουν με πολύ λιγοστά εσώρουχα. Υπήρχαν λάμψεις γυμνού και μερικά από αυτά τα παιδιά είναι πολύ ωραία εμφάνιση. Υπήρχε ακόμη και μια σύντομη ζωντανή εκπομπή δράσης. Τα ποτά ήταν 120 Bt. Σίγουρα θα επιστρέψω εκεί απόψε.

  15-Ιαν-2017
 7. m ματ
  Πολύ σέξι εμφάνιση

  «Η παράσταση εδώ έχει γίνει πολύ πιο σέξι - ισοδύναμη με τα μπαρ go go της Μπανγκόκ. Βρήκα επίσης ότι με μερικές συμβουλές από μερικές εκατοντάδες μπατ το καθένα, γίνεται ακόμα καλύτερο, οπότε μην φοβάστε να είστε γενναιόδωροι και πιθανότατα θα ανταμειφθείτε.

  06-Nov-2016
 8. m marcin
  Το καλύτερο στο Πουκέτ

  «Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο μπαρ gogo στο Πουκέτ. Μερικά χαριτωμένα αγόρια, η παράσταση ήταν εντάξει, όμως τα αγγλικά ήταν ένα πρόβλημα.

  11-Μαΐου-2016
βαθμολογία κοινού:
κάντε κλικ για ψήφο:
Rating: 3.3/ 5. Από την ψήφο 41.
Παρακαλώ περιμένετε...

Γράψτε ένα σχόλιο ή κριτική για το My Way

Η εμπειρία και τα σχόλιά σας μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν άλλους γκέι ταξιδιώτες.

Το επώνυμο και η διεύθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιευτούν.
Υποβάλλοντας μια κριτική, συμφωνείτε να προστεθείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας.
Εισαγάγετε προσεκτικά τη διεύθυνση email σας - ενδέχεται να στείλουμε ένα αίτημα επαλήθευσης.
ΔΕΝ θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανέναν.
Ελέγχουμε κάθε κριτική πριν από τη δημοσίευση.
Μπορείς να διαβάσεις πολιτική εποπτείας και εικόνας μας εδώ.

Προτεινόμενα ξενοδοχεία στο Πουκέτ