WaterSpa
TravelGay σύσταση WaterSpa
WaterSpa
Κάντε κλικ για ψηφοφορία
Rating: 3.8/ 5. Από την ψήφο 169.
Παρακαλώ περιμένετε...

WaterSpa

No. 2 Havelock Road #03-09, Singapore, , 059763  χάρτη 

Exclusive: FREE 15-minute Spa Misty 2Men Shower Service

Spa για άνδρες που προσφέρει μια σειρά από περιποιητικά μασάζ και περιποιήσεις σπα που ενσωματώνουν «μοναδικές τελετουργίες νερού για να αφυπνίσουν τις πνευματικές και σωματικές σας ενέργειες».

Τακτικές ειδικές προσφορές – ελέγξτε τον ιστότοπο της WaterSpa για λεπτομέρειες.

πλησιέστερος σταθμός: Clarke Quay (Έξοδος Β)

Χαρακτηριστικά

μασάζ

Ενημερώθηκε: 27-Μαρ-2023
3.8
Βαθμολογία κοινού

Από 169 ψήφους


καθημερινή: 11:30 - 22:30
Σαββατοκύριακο: 11:30 - 22:30

αναφέρετε λανθασμένες πληροφορίες
προσθέστε ένα συμβάν

Travel Gay Φωτογραφίες κοινότητας 0

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας

Με τη μεταφόρτωση, μας παραχωρείτε ένα άδεια για να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες ελέγχονται για να μπορούν να τις δουν άλλα άτομα.


Travel Gay Κριτικές για το WaterSpaΑφήστε την κριτική

 1. H Ho
  Καλός μασέρ.

  «Χρησιμοποιήστε τον Winston για μασάζ που κάνει μασάζ καλής ποιότητας. Έφυγε από το waterspa και τώρα εργάζεται στο Cloud nine στο Somerset. Εκεί πέρα, τον λένε Μινγκ. Συνιστώ."

  07-Mar-2023
 2. M Massage
  Ο ταϊλανδικός μασέρ είναι καλός!

  «Είχα ένα μασάζ από τον Ταϊλανδό μασέρ εδώ, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του! Ήταν πραγματικά επαγγελματίας και καλός με το μασάζ του. Μου αρέσει που πραγματικά παρατήρησε ότι έχω έναν τραυματισμό ή έναν ισχυρό κόμπο και επικεντρώθηκε στο να βελτιωθεί αυτή η περιοχή. Ένιωσα τόση ανακούφιση σώματος μετά το μασάζ. Θα ξαναπάω σίγουρα, αλλά είναι αρκετά ακριβό κατά τη γνώμη μου. Ευτυχώς, είχα ένα πολύ εξαιρετικό μασάζ εδώ!»

  09-Aug-2019
 3. J Τζόνι
  χαλαρωτικό Μασάζ

  «Ο μασέρ μου Robin πρόσφερε ένα υπέροχο χαλαρωτικό μασάζ σώματος. Επιδέξιος και επαγγελματίας με ευχάριστο χαμόγελο.
  Ο Robin είναι μια καλή επιλογή.»

  17-Ιουν-2019
 4. H Αυτεπαγωγής
  Συμφωνώ απόλυτα

  "Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου"

  07-Μαΐου-2019
 5. H Αυτεπαγωγής
  Επαγγελματικό και χαλαρωτικό μασάζ

  «Σήμερα το απόγευμα πήγα στο Water Spa και έκανα ένα υπέροχο μασάζ από τον James. Τα χέρια του ήταν πολύ δυνατά, κάτι που μου αρέσει, και το scrub σώματος ήταν επίσης πολύ καλό. Σίγουρα θα επιστρέψει σύντομα. Ευχαριστώ, Water Spa.»

  07-Μαΐου-2019
 6. C Κρι
  Θετική κριτική

  «Θα δώσω σε αυτό μια γενικά θετική βαθμολογία, αλλά μερικά πράγματα για άλλους ταξιδιώτες. Έκλεισα ένα scrub και ένα μασάζ 60 λεπτών. Πρόσθεσαν στο utopia δεύτερο πλύσιμο ντους δωρεάν. Αυτό κατέληξε να είναι πολύς χρόνος και τίποτα το εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ο χώρος είναι πραγματικά καθαρός όπως σημειώθηκε και ο χώρος των αποδυτηρίων είναι αρκετά δημόσιος. Θα ήθελα να τους δω να κρατούν το εργαλείο καθαρισμού της τουαλέτας τους, καθώς το υπόλοιπο μέρος ήταν πολύ ωραίο. Η ποιότητα του μασάζ ήταν εξαιρετική. Θα του έδινα ένα 8 στα 10. Θα πρότεινα να φτιάξουν την τουαλέτα και το ντουλάπι και θα είχαν σχεδόν ένα τέλειο μέρος!»

  07-Ιαν-2019
 7. A alex
  Υπέροχο μασάζ και εξαιρετικός μασέρ

  «Ο μασέρ μου Robin από την China WaterSpa πρόσφερε ένα υπέροχο μασάζ σώματος. Πολύ επιδέξιος και επαγγελματίας. Αν βρεθείτε εκεί, ο Robin είναι μια εξαιρετική επιλογή.»

  04-Ιαν-2019
 8. V Βικέντιος
  Χαλαρωτικό μασάζ

  «Έχω πάει αρκετές φορές στο WaterSpa. Η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή, ειδικά ο Robin! Συνιστάται. Καλή δουλειά. ;)"

  22-Δεκ-2018
 9. V Βικέντιος
  Massage

  «Ο Robin είναι πολύ καλός μασέρ. Μετά από μερικές επισκέψεις, η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή. Αξίζει να επιστρέψω κοντά του».

  22-Δεκ-2018
 10. T είδος χόρτου
  Το Best

  «Δοκίμασα όλα τα παιδιά στο WaterSpa, και οι δύο καλύτεροι εξακολουθούν να είναι οι παλιοί στρατιώτες James και Eugene».

  01-Nov-2018
 11. L Lionel
  Μεγάλη εμπειρία μασάζ

  «Σήμερα παρευρέθηκε ένας μασέρ ονόματι Τζέιμς. Η εξυπηρέτηση του ήταν εξαιρετική και αξιόλογη. Έκανε 30 λεπτά scrub και 60 λεπτά μασάζ σε όλο το σώμα. Από την αρχή μέχρι το τέλος, με φρόντισαν πλήρως. Συνιστάται."

  31-Οκτ-2018
 12. M παπαρούνα
  Επαγγελματικό μασάζ

  «Πρώτη φορά στο WaterSpa. Παρευρέθηκε ένας μασέρ, ο Robin. Θα έλεγα ότι είναι προσεκτικός και υπομονετικός με τα εγκεφαλικά του. Χωρίς βιασύνη και πολύ επαγγελματικό. Πιστεύω ότι θα επιστρέψω ξανά στην υπηρεσία του. Καλή δουλειά."

  23-Οκτ-2018
 13. S S
  Χαλαρωτική εμπειρία

  «Πήγα την περασμένη εβδομάδα για ένα μασάζ από ένα προσωπικό μερικής απασχόλησης. Χαλαρωτικό και καλή ικανότητα μασάζ. Συνιστάται . Θα πάω ξανά για αυτό το προσωπικό μερικής απασχόλησης, αλλά πρέπει να καλέσετε το Water Spa για ραντεβού γιατί δεν είναι εκεί καθημερινά.»

  06-Σεπ-2018
 14. L Lionel
  Μεγάλη εμπειρία

  Είχαμε ένα υπέροχο μασάζ από τον θεραπευτή του Robin και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Από την κορυφή μέχρι τα νύχια αντιμετωπίστηκαν επαγγελματικά με γνήσιες δεξιότητες μασάζ. Εξαιρετικά ικανοποιημένος και τι περιμένετε; Χαχα XD"

  25-Aug-2018
 15. B Bryan
  Εξαιρετική υπηρεσία μασάζ από τον Robin

  «Έχω ένα υπέροχο μασάζ σώματος με τον Robin. Η προσοχή που μου έδωσε στο τέλος ήταν σίγουρα κορυφαία. Ο Robin φρόντισε να είμαι χαλαρός και άνετος. Η εξυπηρέτηση εδώ είναι επαγγελματική και το σπα είναι όμορφο και καθαρό. Η συνολική μου εμπειρία ήταν θετική. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Robin αν ψάχνετε για ένα καλό και ποιοτικό μασάζ.»

  24-Aug-2018
 16. U Άγνωστος
  Κακή εντύπωση

  «Δεν θα αποκαλύψω ποιον μασέρ, αλλά του άφησε καλή εντύπωση στην αρχή. Ξεκίνησε με το γράμμα του R. Το μασάζ του ήταν υπέροχο, αλλά στο τελευταίο μέρος, ένιωσα πιεστικός για κτλ... Δεν θα τον πάω μετά από δύο φορές επίσκεψη.»

  22-Aug-2018
 17. J Jackie
  Καλό μασάζ για body-robin (Water Spa)

  "Πολύ επαγγελματικό μασάζ σώματος που γίνεται από τον Robin... μετά από μασάζ από αυτόν... το σώμα μου αισθάνομαι πολύ χαλαρό ... το συνιστώ ανεπιφύλακτα."

  17-Aug-2018
 18. J Ιωσήφ
  Μεγάλη εμπειρία

  «Δεν βρίσκεις πάντα ένα καλό μέρος για μασάζ που σου δίνει την πλήρη εμπειρία. Ικανοποιώντας τόσο μέσα όσο και έξω, είναι όπου μπορείτε να πάρετε όλα όσα χρειάζεστε με όλη την ιδιωτικότητα. Ψάξε για τον Robin, μου φτιάχνει τη μέρα».

  14-Aug-2018
 19. K Κάι σεν
  Εξαιρετικό σπα

  «Είναι η πρώτη μου φορά εκεί και ήταν εξαιρετική εξυπηρέτηση από τον θεραπευτή μου! Ο θεραπευτής μου, ο Ρίκι φρόντιζε να χαλαρώνω και με έλεγχε κάθε τόσο εάν η πίεση ήταν εντάξει. Χαίρομαι που ήμουν εκεί κατά τη διάρκεια της στάσης μου στη Σιγκαπούρη.»

  16-Ιουν-2018
 20. V V
  Μπάνιο και μασάζ

  «Είχαμε ένα υπέροχο μπάνιο και φανταστικό μασάζ με τον Eugene. Έχει καλά χέρια και ωραίο άγγιγμα. Πολύ επαγγελματικό όμως και αισθησιακό. Θα πάει πίσω."

  13-Ιουν-2018
 21. M Σημειώστε
  Απολέπιση σώματος + μασάζ

  «Επέλεξα και με παρευρέθηκε ο Ρίκι. Καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, φρόντιζα να συμπεριλάβω τη θεραπεία. Έμεινα ευχαριστημένος με την εξαιρετική εξυπηρέτηση που παρείχε. Ήταν φιλικός, προσεκτικός και ήσυχος μερικές φορές, αλλά θα άρχιζε μια συζήτηση, αν αισθάνεστε άνετα μαζί του. Ξεκίνησε με ένα scrub σώματος που ακολούθησε το μασάζ (promo bundle) και χρειάστηκε σχεδόν 2 ώρες εξαιρουμένης της περιόδου ντους σας. Συνιστάται. Στην υγειά σας!"

  10-Ιουν-2018
 22. T Tan
  Αξίζει !

  «Είχαμε ένα μασάζ με αυτό το νέο όνομα θεραπευτή Ricky. Πολύ επαγγελματική ικανότητα, παθιασμένος και φιλικός τύπος. Τόσο χαλαρώνοντας καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας νιώθετε τόσο αναζωογονητικό μετά το μασάζ.
  Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτόν τον τύπο.»

  14-Mar-2018
 23. T Thibaud
  Καλή αισθησιακή ώρα

  «Πήγα μετά από μια μέρα περπατώντας στην πόλη. Ήταν το πρώτο μου μασάζ από άνδρες σε άνδρες, οπότε ήμουν λίγο ανήσυχος.

  Με καλωσόρισε ένα φρέσκο ​​ποτήρι νερό και ένα φλιτζάνι τσάι. Η ατμόσφαιρα είναι ήσυχη με απαλή μουσική και χαμηλό φως. Έκανα κράτηση για ένα μασάζ με λάδι ολόκληρου σώματος διάρκειας 90 λεπτών.

  Μου έδειξαν τον χώρο αλλαγής που βρίσκεται στο διάδρομο κρυμμένο από τη ρεσεψιόν με σκούρες κουρτίνες. Οι χώροι ντους είναι πίσω. Οι αίθουσες μασάζ περιλαμβάνουν κλιματισμό και λίγη μουσική, αλλά μπορείτε ακόμα να περνούν αυτοκίνητα.

  Με ένα μείγμα απαλής και ελεγχόμενης δύναμης, ο Gary κατάφερε να με χαλαρώσει. Ήταν νέος και χαριτωμένος και μιλούσε μερικά βασικά αγγλικά. Με ρώτησε πολλές φορές αν ήμουν καλά. Ο μασέρ ήταν ντυμένος και τοποθέτησε μια πετσέτα από πάνω μου την οποία μετακινούσε καθώς προχωρούσε το μασάζ. Πρώτον, καλή εστίαση στις γάμπες και τους μηρούς που ένιωθα πολύ καλά μετά το περπάτημα της ημέρας μου. Στη συνέχεια, ο μασέρ πήρε λίγο χρόνο στο κάτω μέρος μου, που ακολουθήθηκε από ελεγχόμενα σημεία πίεσης στην πλάτη μου. Όταν γυρίζω, ήμουν βαθιά χαλαρός. Το μασάζ ξεκίνησε από το στήθος μου και σιγά-σιγά κατέβηκε. Ο Γκάρι είναι πολύ επιδέξιος και με άφησε πολύ ικανοποιημένο.

  Επέστρεψα δύο φορές κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Σιγκαπούρη και ζήτησα τον Gary. Σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να έρθετε στο waterspa!»

  19-Ιαν-2018
 24. B Μπρέντεν
  James - Θεραπευτής μασάζ

  «Ο Τζέιμς ήταν ένας πολύ καλός θεραπευτής μασάζ
  Είχα ένα καλό μασάζ”

  10-Aug-2017
 25. P Παύλος
  Καλή εμπειρία

  «Ο μάνατζερ παρουσίασε τον Γκάρι και μπορώ να πω ότι έκανε εξαιρετική δουλειά. Φιλικός και χαριτωμένος τύπος, αδύνατος αλλά καταφέρνει να ελέγχει καλά τη δύναμή του. Ευχαριστώ για τη σύσταση.»

  03-Ιουν-2017
 26. A Αντώνιος
  Αυτό που εννοώ είναι?

  «Εξαιρετική υπηρεσία με τη ζεστή πετσέτα για να αφαιρέσω το λάδι στο δέρμα μου μαζί με μασάζ προσώπου και μετά το μασάζ με βοήθησε μέχρι το τέλος της πόρτας και μου κάλεσε ταξί, είναι πολύ ευγενικός τύπος».

  05-Mar-2017
 27. O Ollie
  Τόσο χαλαρά

  «Χαλάρωσα τόσο πολύ το μασάζ που βίωσε καλά ο θεραπευτής.
  Καλό επαγγελματικό μασάζ υψηλής αντοχής και σίγουρα θα επιστρέψω.»

  05-Mar-2017
 28. A Αντώνιος
  Λαμπρός

  «Ευχαριστώ που μου κανονίσατε το μασάζ James. Απολαύστε λοιπόν χαρούμενη χαλάρωση. αφήστε με αξέχαστη για EXTRA SERVICE. Είναι λίγο απογοητευμένος που δεν μπορεί να κάνει περισσότερες υπηρεσίες σε βάθος, απλώς μπορεί να κάνει κανονικά. Επιτέλους Καλό Μασάζ@Τέλεια Εξαιρετική Εξυπηρέτηση. Θα είμαι σύντομα..."

  23-Φεβ-2017
 29. s steven
  Σωσώ

  «Το μέρος είναι παλιό. Ντους όχι στο δωμάτιο. Ο θεραπευτής ήταν Μαλαισιανός. Καλό μασάζ +”

  23-Φεβ-2017
 30. M Michel
  Αξίζει!

  "Η εξυπηρέτηση ήταν καλή από επαγγελματία θεραπευτή ο χώρος καλά συντηρημένος και οργανωμένος."

  04-Φεβ-2017
 31. E Eric
  Καλό μέρος

  “Ναι συμφωνώ ότι είναι αξιοπρεπής επαγγελματική εξυπηρέτηση!”

  28-Ιαν-2017
 32. J Ιησούς του ναυή
  Καλά, τέλεια

  “Καλή δουλειά πολύ καλή και επαγγελματική εξυπηρέτηση.!”

  26-Ιαν-2017
 33. J Κίσσα
  Συνολικά καλό

  «Πήγα το απόγευμα, είχα τον Paul. Πολύ καλός στο μασάζ, και στο τέλος, όταν αρνήθηκα την επιπλέον υπηρεσία, δεν ήταν πιεστικός και προχώρησε σε ένα μασάζ στο κεφάλι. Ο χώρος του ντους δεν είναι συνδεδεμένος με το δωμάτιο, επομένως μπορείτε να περπατήσετε στους κοινόχρηστους χώρους μόνο με την πετσέτα σας. Ήμουν ο μόνος εκεί το απόγευμα, αλλά αν υπήρχαν πολλοί καλεσμένοι, αυτό θα ήταν πιθανότατα ένα άβολο πρόβλημα.»

  14-Ιαν-2017
 34. J Τζιζί
  Φανταστικό μασάζ

  «Ξεκίνησα με το body scrub και ακολούθησε μασάζ σώματος με αιθέριο έλαιο. Η υπηρεσία που παρείχε ο Grey ήταν φανταστική. Θα επιστρέψω!"

  12-Δεκ-2016
 35. C Chandran
  Ωραίο μασάζ

  “Καλό και ωραίο μέρος. Ο θεραπευτής είναι όμορφος τύπος και καλή ικανότητα. Θα επιστρέψω..."

  20-Nov-2016
 36. J Τζέιμσον ΧΧ
  Τι έκπληξη!!!

  Πήγα στο Water Spa και ο διευθυντής με καλωσόρισε θερμά προσφέροντάς μου ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι:)
  Σερβίρεται από τον Jacob (Κινέζος θεραπευτής, αρκετά μυώδης, περίπου 177 cm ύψος). Ήταν φιλικός και επαγγελματίας. Μου έκανε ένα χαλαρωτικό μασάζ μέχρι να κοιμηθώ. 20 λεπτά πριν από το τέλος της συνεδρίας επέλεξα την υπηρεσία BTB. Το λατρεύω..."

  04-Οκτ-2016
 37. T τόμος
  χαλαρωτικό

  Πήγα στο Water Spa χθες, αν και έφτασα εκεί αρκετά αργά, αλλά καταφέρνω να κάνω ένα scrub και μασάζ από τον Paul, υπέροχη συνεδρία και θα επιστρέψω για την εξυπηρέτησή τους.

  30-Ιουλ-2016
 38. K Kee
  εξαιρετικός μασέρ - λογική τιμή

  Πήγα σε αυτό το υδάτινο σπα που προτείνει από φίλο να χαλαρώσω για τις σύντομες διακοπές μου. Οι χώροι είναι καλά διατηρημένοι συνολικά το περιβάλλον είναι χαλαρωτικό με ωραίο άρωμα. Το προσωπικό εδώ είναι φιλικό και εξυπηρετήθηκα από αυτό το μασάζ που καλεί τον Ricky με γοητευτικό.
  Όλη η συνεδρία είναι υπέροχη και χαλαρωτική, με την εξαιρετική του ικανότητα στο επαγγελματικό μασάζ με κάνει να νιώθω να τον επισκέπτομαι συχνά.
  Σίγουρα θα επισκεφτώ αυτό το υδάτινο σπα στις επόμενες διακοπές μου.»

  19-Ιουλ-2016
 39. T είδος χόρτου
  Μασάζ από την Boo-Boo

  «Σκόνταψα στο WaterSpa ενώ εξερευνούσα μερικά γραφικά καταστήματα κατά μήκος της οδού Craig. Έκανα αυτό το βαθύ μασάζ-scrub από έναν αξιολάτρευτο Boo Boo (ο νεαρός βοηθός του Yogi) που μοιάζει με το όνομα James. Ήταν πραγματικά ένα ευχάριστο τέλος σε μια μέρα περιπέτειας!»

  15-Ιουλ-2016
 40. T Tan
  Εξαιρετική εξυπηρέτηση με επαγγελματική ικανότητα

  Πήγα σε αυτό το σπα για μασάζ την περασμένη εβδομάδα για τις σύντομες διακοπές μου. Αυτός ο όμορφος μασέρ Ricky είναι πολύ φιλικός παθιασμένος και η ικανότητά του είναι πολύ επαγγελματική. Όλη η συνεδρία είναι άνετη και χαλαρωτική.
  Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα αν θέλετε να επισκεφτείτε αυτό το σπα και θα επιστρέψω να τον επισκεφτώ σύντομα.»

  29-Ιουν-2016
 41. B Ben
  Καλή μου εμπειρία

  «Είχα ένα μασάζ χθες μέχρι στιγμής κανείς δεν ζήτησε κανένα χρηματικό ποσό
  Και το αφεντικό ήταν πολύ φιλόξενο και ο χώρος ήταν τόσο καθαρός.»

  29-Ιουν-2016
 42. J JK
  Μου χρέωσε 100$

  «Το μασάζ ήταν εντάξει, όχι κακό.
  Όταν ζητούσε το φιλοδώρημα σκέφτηκα ότι εννοούσε συνολικά 100 $ καθώς παρήγγειλα μασάζ με λάδι 77 $. Κατέληξε συνολικά 180$!!!

  Έπρεπε να πληρώσω, αλλά δεν θα πάω ΠΟΤΕ εδώ»

  22-Ιουν-2016
 43. J Jake
  Καλή εξυπηρέτηση φθηνή τιμή

  «Πήγα εκεί, έχουν ένα πακέτο μασάζ με απολέπιση σώματος για μόλις 99 $ μόνο ή διάλεξα το μασάζ 90 λεπτών για ολόκληρο το σώμα που θεωρείται φθηνό. Καλή ατμόσφαιρα και καλή εμπειρία θεραπευτή.»

  21-Ιουν-2016
 44. G Georges
  Υπέροχο μασάζ!

  «Την περασμένη εβδομάδα, πήγα στο Waterspa αφού διάβασα σχόλια σε αυτόν τον ιστότοπο και δεν απογοητεύτηκα καθόλου! Πολύ καλό και απαλό καλωσόρισμα. Επέλεξα ένα ιδιωτικό δωμάτιο με μεγάλο ντους. Όλα ήταν πολύ καθαρά. Ο Γκλεν, ο Μαλαισιανός μασέρ, μου έκανε ένα απολαυστικό μασάζ σε όλα τα τετραγωνικά εκατοστά από την κορυφή του κεφαλιού μου μέχρι το τέλος των ποδιών μου! Πλήρως χαλαρή! Στο τέλος δέχτηκα κάποια επιπλέον υπηρεσία που πρότεινε διακριτικά η Gleen. Εξαιρετικά απολαυστικό, καθώς ο Γκλεν είναι ένας πολύ χαριτωμένος τύπος με υπέροχο σώμα και ζεστά χέρια.
  Είχα ένα σχέδιο να επιστρέψω στο WaterSpa για άλλο ένα μασάζ (25% έκπτωση), αλλά δεν υπήρχε χρόνος πριν φύγω από τη Σιγκαπούρη :-(“

  02-Ιουν-2016
 45. E Eric
  Κόλλα πέντε

  «Επιτέλους πήρα ένα καθαρό και αξιοπρεπές σπα, ευχαριστώ παιδιά για την επαγγελματική εξυπηρέτηση.»

  26-Μαΐου-2016
 46. S S.
  Τι υπέροχη εμπειρία σε ένα ωραίο περιβάλλον

  «Ταξίδευα στην Ασία για μερικές εβδομάδες και όταν έφτασα στη Σιγκαπούρη χρειαζόμουν πραγματικά να χαλαρώσω. Έψαχνα για το τέλειο μασάζ από έναν φιλικό, ζεστό, ελκυστικό τύπο και το βρήκα στο Water Spa. Ζήτησα έναν κάπως μεγαλύτερο μάγκα. Ο Ευγένιος -- 38 ετών και όμορφος με όμορφη κολυμβήτρια -- ήταν φανταστικός. Ολόκληρη η εγκατάσταση είναι καλά συντηρημένη και φιλόξενη. Και το ίδιο το μασάζ ήταν ό,τι ήλπιζα ότι θα ήταν και μετά λίγο.»

  15-Φεβ-2016
 47. p πέτρα
  Mark είναι αυτό!

  «Με τις κριτικές που διαβάστηκαν, ήθελα να δοκιμάσω σίγουρα. Διάλεξα τον Mark, το είδος της αρκούδας. Οι ευχάριστοι τρόποι του άξιζε το μασάζ! Επιπλέον, το δωρεάν scrub πλάτης μου, όπως υπόσχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όταν το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα απλό επιπλέον, το φιλοδώρημα ήταν στο χέρι μου. Δεν είπε τίποτα. Ο φίλος μου συμφώνησε αφού προσπάθησε επίσης. Και το γράψιμο εδώ είναι για να σας πω ότι είναι πραγματικά καλός».

  30-Σεπ-2015
 48. C , Καρλ
  Καταπληκτικό μασάζ

  “Συνιστάται ανεπιφύλακτα ο πιστοποιημένος επαγγελματίας μασέρ Jerome! Σας ευχαριστούμε για το χαλαρωτικό και εκπληκτικό μασάζ μέχρι την επόμενη φορά.»

  15-Aug-2015
 49. R ακτίνα
  Signature μασάζ

  «Πήγα εκεί και δοκίμασα το χαρακτηριστικό μασάζ και το βερνίκι σώματος με βροχή από έναν χαριτωμένο άντρα από την Κίνα. Είναι καλή εμπειρία από τους ικανούς του. Κάνει μασάζ σε όλο σου το σώμα. Αλλά κάποιος πιστεύει ότι ως συνήθως έχει επιπλέον υπηρεσία και θα είναι δαπανηρή.»

  18-Ιουλ-2015
 50. M μικρόφωνο
  Πρέπει να είναι το καλύτερο μέρος στη Σιγκαπούρη!

  Πήγα εδώ δύο φορές κατά τη διάρκεια των διακοπών μου (μία απλά δεν είναι αρκετή!) Εξαιρετικό μασάζ από τον Ethan. Επαγγελματική διεξαγωγή, διαφανές, χωρίς πίεση ή σκληρή πώληση. Καθαρό και φιλόξενο. Έκανα το Signature Massage και τις δύο φορές και απόλαυσα κάθε λεπτό. Ευχαριστώ το WaterSpa και να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψω όταν επιστρέψω στη Σιγκαπούρη.»

  19-Ιουν-2015
 51. B Ben
  Στερεό μασάζ από το Waterspa Ethan!

  «Πήγα στο Waterspa μερικές φορές φέτος και ποτέ δεν παρέλειψαν να με εκπλήξουν με καλύτερες υπηρεσίες μασάζ κάθε φορά. Οι τύποι μασάζ είναι καλά εκπαιδευμένοι, επαγγελματίες και φιλικοί, ειδικά ο Ethan από τη Μαλαισία! "

  28-Apr-2015
 52. P Pierre
  Η αίσθηση είναι σωστή!!

  «Το συμπαγές καλό μασάζ είναι αυτό που λαχταρώ και αυτό είναι το μέρος που το πήρα - απλά υπέροχο. Προσθέστε ότι με τη φιλικότητα του προσωπικού, ένιωσα περιποιημένος. Ο διευθυντής είναι εξυπηρετικός και προσωπικός που με κάνει να νιώθω ευπρόσδεκτος. Το μόνο μειονέκτημα είναι να αλλάζουμε γυμνό με ένα άλλο σε αυτό το μικρό ντουλάπι.»

  26-Apr-2015
 53. S Τραγούδι
  υπηρεσία που είναι προσωπική και ευχάριστη

  «Πολλές φορές όταν το μασάζ είναι το ζητούμενο, θα επισκεπτόμουν σίγουρα αυτό το σπα. Χρειάζομαι ένα μασάζ κατά του στρες και αυτό είναι ακριβώς. Η υπηρεσία είναι προσωπική και ευχάριστη. Το ιδιαίτερα προτεινόμενο Spa Misty είναι ο χρόνος παιχνιδιού μου. Μου είπαν ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι επίσης πιστοποιημένοι σε τεχνικές μασάζ».

  08-Ιαν-2015
 54. J Jeff
  Υδάτινο σπα

  «Γεια σας παιδιά εδώ είναι το καλύτερο μέρος για μασάζ. Έλαβα την έκπτωση 10%. Και η υπηρεσία είναι καλή, συνιστούμε ανεπιφύλακτα σπα στη Σιγκαπούρη, σας ευχαριστώ.»

  27-Δεκ-2014
βαθμολογία κοινού:
κάντε κλικ για ψήφο:
Rating: 3.8/ 5. Από την ψήφο 169.
Παρακαλώ περιμένετε...

Γράψτε ένα σχόλιο ή αξιολόγηση για το WaterSpa

Η εμπειρία και τα σχόλιά σας μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν άλλους γκέι ταξιδιώτες.

Το επώνυμο και η διεύθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιευτούν.
Υποβάλλοντας μια κριτική, συμφωνείτε να προστεθείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας.
Εισαγάγετε προσεκτικά τη διεύθυνση email σας - ενδέχεται να στείλουμε ένα αίτημα επαλήθευσης.
ΔΕΝ θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανέναν.
Ελέγχουμε κάθε κριτική πριν από τη δημοσίευση.
Μπορείς να διαβάσεις πολιτική εποπτείας και εικόνας μας εδώ.

Επιλεγμένα ξενοδοχεία Σιγκαπούρης