Miami Gay Culture

Miami Gay Culture

Οδηγός gay πολιτισμού του Μαϊάμι

Miami Gay Culture

David Castillo Gallery
Εικονίδιο τοποθεσίας

3930 NE 2nd Ave Suite 201, Μαϊάμι, ΗΠΑ

Ο David Castillo άνοιξε το 2005 και από τότε συνεργάζεται με διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Μια εξέχουσα γκαλερί στις ΗΠΑ, ο David Castillo αντιπροσωπεύει καλλιτέχνες όπως οι Sanford Biggers, Lyle Ashton Harris και Shinique Smith. Καλλιτέχνες των γκαλερί έχουν εκθέσει σε κάθε μεγάλη Μπιενάλε, συμπεριλαμβανομένης της Βενετίας, του Σάο Πάολο και του Κιέβου.

Ο χώρος της γκαλερί βρίσκεται στο Miami Design District και προσφέρει ένα ήσυχο, στοχαστικό καταφύγιο από την γεμάτη δράση αστική φασαρία. Η γκαλερί Pridelines είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και καινοτόμες γκαλερί τέχνης του Μαϊάμι.

Χαρακτηριστικά:
ανά διετία
εκδηλώσεις
στοά

Καθημερινή: Δευτ.: Κλειστά; Τρίτη-Παρασκευή: 10 π.μ. - 6 μ.μ

Σαββατοκύριακο: Σάββατο: 10 π.μ. - 6 μ.μ. Ήλιος: Κλειστό

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Σεπ-2023

Pridelines Gallery
Εικονίδιο τοποθεσίας

6360 ΒΕ 4ος Ct, Μαϊάμι, ΗΠΑ

Εκθέτοντας έργα από μια διαφορετική ομάδα αναδυόμενων και καθιερωμένων καλλιτεχνών LGBTQ+, η γκαλερί συνδυάζει καλλιτεχνικές έννοιες με κοινοτικά προγράμματα για την υποστήριξη, την εκπαίδευση και την ενδυνάμωση της LGBTQ+ νεολαίας της Νότιας Φλόριντα.

Το 35% όλων των εσόδων που προέρχονται από την πώληση του έργου ενός καλλιτέχνη δωρίζονται πίσω στο Pridelines για τη χρηματοδότηση της γκαλερί και των σχετικών συνεχιζόμενων προγραμμάτων.
Χαρακτηριστικά:
ανά διετία
εκδηλώσεις
στοά

Καθημερινή: 12μμ - 8μμ

Σαββατοκύριακο: 12μμ - 8μμ

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.