Σαν Σεμπαστιάν Gay Ξενοδοχεία

Σαν Σεμπαστιάν Gay Ξενοδοχεία

Η συλλογή μας με τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Σαν Σεμπαστιάν.

Σαν Σεμπαστιάν Gay Ξενοδοχεία

Axel Hotel San Sebastian
Εικονίδιο τοποθεσίας

Αμάρα 26, Σαν Σεμπαστιάν

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Gay Hotel!

Η Axel Hotels είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων που εστιάζει στην LGBTIQ+ κοινότητα. Αλλά πρώτα και κύρια, έχουν δημιουργήσει μια ελεύθερη και ανεκτική κοινωνία, όπου εκτιμάται η διαφορετικότητα και ο σεβασμός, και όλοι είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι χωρίς να θίγεται η ταυτότητα και η έκφρασή τους ως προς το φύλο. 


Ξενοδοχείο Axel Σαν Σεμπαστιάν βρίσκεται στην Calle Amara 26, λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από τη διάσημη παραλία «Concha» και πολύ κοντά στο παλιό τμήμα της πόλης του San Sebastián στη χώρα των Βάσκων.

Με εσωτερική διακόσμηση και αρχιτεκτονική που κυριαρχείται από καμπύλες με μπλε και χάλκινους τόνους, το Axel Hotel San Sebastián διαθέτει όλες τις βασικές υπηρεσίες του Axel Hotel που το καθιστούν ένα από τα τουριστικά ξενοδοχεία αναφοράς της πόλης: 100 μοντέρνα δωμάτια με μπαλκόνι, σαλόνι ή βεράντα, πάρκινγκ, εστιατόριο , γυμναστήριο & σπα και Sky Bar στη βεράντα του τελευταίου ορόφου, με πισίνα και σολάριουμ που το καθιστούν μοναδικό χώρο σε μια κοσμοπολίτικη πόλη, γεμάτη θεαματικό φαγητό και που ενθαρρύνει τη συνύπαρξη και τη διαφορετικότητα.

Χαρακτηριστικά:
Ανέσεις Casanova Kit by Axel (Βιοδιασπώμενο)
Παροχές για καφέ & τσάι
Πιστολάκι
μίνι μπαρ
στάθμευση
Πισίνα
Υπηρεσία δωματίου
ένα ασφαλές
Ευεξία & γυμναστική

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.