Λεσβιακή Key West

Key West Gay Πολιτισμός

Το Key West είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στις ΗΠΑ για gay ταξιδιώτες. Είναι το σπίτι πολλών καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Ernest Hemingway και Tenessee Williams.

Key West Gay Πολιτισμός

Mel Fisher Maritime Museum
Εικονίδιο τοποθεσίας

200 Greene Street, Κι Ουέστ, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Ο Mel Fisher ήταν ένας από τους σπουδαίους χαρακτήρες της Key West. Το 1985 ανακάλυψε το ναυάγιο της Nuestra Señora de Atocha, μιας ισπανικής γαλέρας που βυθίστηκε τον 17ο αιώνα. Περιείχε 450 εκατομμύρια δολάρια θησαυρού, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων ασημένιων πλινθωμάτων και κομματιών των 8. Η εταιρεία του ανακάλυψε επίσης το ναυάγιο της Henrietta Maries, ενός βρετανικού σκλάβου που βυθίστηκε κοντά στο Key West το 1700.

Μπορείτε να δείτε μερικούς από τους θησαυρούς που ανακτώνται από αυτά τα πλοία στο μουσείο. Σας φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με τη μεγάλη εποχή εξερεύνησης και τις σκοτεινές μέρες της δουλείας.

Χαρακτηριστικά:
μουσείο

Καθημερινή: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 π.μ.-5 μ.μ

Σαββατοκύριακο: Σάββατο-Κυρ: 9:30 π.μ.-5 μ.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 27-Mar-2024

The Ernest Hemingway Home and Museum
Εικονίδιο τοποθεσίας

907 Whitehead St, Κι Ουέστ, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Το σπίτι και το μουσείο Ernest Hemingway βρίσκεται στο Old Town Key West. Ο Χέμινγουεϊ έζησε στο νησί και άντλησε μεγάλο μέρος της έμπνευσής του από αυτό. Παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς και πολιτιστικές προσωπικότητες της Αμερικής. Τα βιβλία του διαβάζονται ακόμη ευρέως.

Κάλεσε το σπίτι της Key West για δέκα χρόνια και έγραψε πολλά από τα αριστουργήματά του σε αυτήν την ιδιοκτησία. Μπορείτε να δείτε τη γραφομηχανή που χρησιμοποίησε και τους απογόνους των εξαγωνικών γατών του. Συμμετάσχετε σε ξεναγήσεις και μάθετε περισσότερα για τη ζωή και τη δουλειά του. Αυτό είναι απαραίτητο για τα βιβλιοφιλία.

Καθημερινή: Δευ-Παρ: 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

Σαββατοκύριακο: Σαβ-Κυρ: 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Τελευταία ενημέρωση στις: 27-Mar-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.