Gay Manchester · Οδηγός πόλης

Gay Manchester · Οδηγός πόλης

Προγραμματίζετε το πρώτο σας ταξίδι στο Μάντσεστερ; Στη συνέχεια, η σελίδα οδηγού της γκέι Μάντσεστερ για εσάς.

Μάντσεστερ

Το Μάντσεστερ είναι μια ζωντανή, κοσμοπολίτικη πόλη στα βορειοδυτικά της Αγγλίας με πληθυσμό άνω των 2 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η πόλη είναι γνωστή για τη βιομηχανική, μουσική και αθλητική κληρονομιά της. Το Μάντσεστερ ήταν η τοποθεσία του πρώτου σιδηροδρομικού σταθμού στον κόσμο. Οι επιστήμονες χώρισαν για πρώτη φορά το Atom στο Μάντσεστερ και η πόλη είναι γνωστή για τις παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιρικές ομάδες της.

Το Μάντσεστερ είναι ένα από τα μεγαλύτερα γκέι σκηνή έξω από το Λονδίνο, προσελκύοντας μέχρι 20,000 άτομα κάθε Σαββατοκύριακο στον τεράστιο αριθμό μπαρ και κλαμπ.

manchester-2015-υπερηφάνεια-παρέλαση

 

Γκέι σκηνή

Το gay χωριό του Μάντσεστερ επικεντρώνεται γύρω από την Canal Street στο κέντρο της πόλης. Είναι μια από τις παλαιότερες και πιο εδραιωμένες ομοφυλοφιλικές κοινότητες στην Ευρώπη.

Ένας τεράστιος αριθμός Gay Bars, Clubs, Εστιατόρια μπορεί να βρεθεί στο Gay Village, πολλά τόσο δημοφιλή με ευθεία άτομα όσο και με το γκέι πλήθος. Τη νύχτα, η Canal Street είναι συνήθως γεμάτη με ντόπιους και επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου αριθμού γκέι και λεσβιών τουριστών από όλο τον κόσμο.

Κάθε χρόνο, το Μάντσεστερ φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα φεστιβάλ Pride του Ηνωμένου Βασιλείου. Πολλοί από τους δρόμους στο κέντρο της πόλης είναι κλειστοί για την κυκλοφορία για να μπορέσουν όλοι να συμμετάσχουν στη διασκέδαση.

 

Φτάνοντας στο Μάντσεστερ

Με το τρένο 

Τα τρένα εκτελούνται πολύ συχνά από το Λονδίνο, το Λίβερπουλ, το Μπέρμιγχαμ και πολλούς άλλους προορισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο κύριος σιδηροδρομικός σταθμός, το Μάντσεστερ Piccadilly είναι κοντά στη γκέι σκηνή και τα περισσότερα από τα δικά μας προτάσεις ξενοδοχείων.

Από τον αέρα

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου έξω από το Λονδίνο. Υπάρχουν προγραμματισμένες υπηρεσίες από και προς τις περισσότερες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης, καθώς και πολλών μη ευρωπαϊκών προορισμών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

Υπάρχουν συχνές σιδηροδρομικές και λεωφορειακές συνδέσεις μεταξύ του αεροδρομίου και του κέντρου της πόλης. Το τρένο κοστίζει περίπου 5 £ και είναι φθηνότερο να κάνετε κράτηση online. Μπορείτε επίσης να πάρετε το τραμ στο Cornbrook, το οποίο στη συνέχεια θα σας συνδέσει με στάσεις στο κέντρο του Μάντσεστερ με κόστος 4.20 £.

The Shambles, Μάντσεστερ

 

Μετακίνηση στο Μάντσεστερ

Η περιήγηση στο Μάντσεστερ είναι προσιτή και βολική χάρη στο φανταστικό σύστημα του τραμ, το Metrolink και το εκτεταμένο δίκτυο του σε όλη την πόλη. Υπάρχει επίσης ένα καλό δίκτυο λεωφορείων και πολλά ταξί.

 

Πού να μείνετε στο Μάντσεστερ

Υπάρχουν πολλά υπέροχα ξενοδοχεία μέσα και γύρω από το Gay Village του Μάντσεστερ. Μας Ξενοδοχεία σε Gay Manchester Η σελίδα επισημαίνει μερικά από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της πόλης.

 

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε

Για έναν εξαιρετικό οδηγό για μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια, καφετέριες, μουσεία, καταστήματα και πολλά άλλα του Μάντσεστερ προτείνουμε Ταξίδια του Adam Hipsters Οδηγός στο Μάντσεστερ. Αυτός ο κατατοπιστικός οδηγός είναι γραμμένος από τον Adam Groffman, έναν από τους κορυφαίους gay ταξιδιώτες bloggers του Διαδικτύου.

Υπάρχει μυριάδα μουσείων, αφθονία τέχνης, αφθονία λαϊκού πολιτισμού και πολλή νυχτερινή ζωή μέσα και γύρω από την Canal Street.

Το Μάντσεστερ έχει σταθερές ρίζες στη μουσική, με πρωτοποριακά συγκροτήματα όπως οι Oasis, The Stones Roses και The Smiths που προέρχονται από την πόλη. Θα ανακαλύψετε συναυλίες, από τοπικές μπάντες που παίζουν σε μια παμπ έως μεγάλες διοργανώσεις σταδίων όλο το χρόνο.

Manchester Arena - μία από τις πιο πολυσύχναστες κλειστές αρένες στον κόσμο και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, χωρητικότητας 23,000 ατόμων, που φιλοξενεί μουσικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Το Arndale - Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ευρώπης με περισσότερα από 240 καταστήματα που περιβάλλεται από πολλά funky μπουτίκ καταστήματα, ανεξάρτητα καταστήματα και μικρά καταστήματα στο δρόμο.

Μουσείο Μάντσεστερ - καλοδιατηρημένο μουσείο με μια σειρά από θησαυρούς και συλλογές.

Θέατρο Royal Exchange - βραβευμένο θέατρο στο κέντρο του Μάντσεστερ όπου παίζουν κλασικά έργα όπως ο Σαίξπηρ, ο Τενεσί Ουίλιαμς, ο Όσκαρ Ουάιλντ και ο Νόελ Κάουαρντ.

Μουσείο Επιστημών & Βιομηχανίας - περιέχει μόνιμες γκαλερί με ένα ευρύ φάσμα συλλογών που απλώνονται σε πέντε ιστορικά κτίρια.

Ο Λόουρι - ένα εκπληκτικό, βραβευμένο κτήριο με δύο ζωντανά θέατρα, έναν χώρο στούντιο, γκαλερί τέχνης, καφέ, μπαρ, εστιατόριο και κατάστημα με σουβενίρ, που βρίσκεται στην όχθη της θάλασσας, στην καρδιά του The Quays.

Μάντσεστερ Καθεδρικός - γοητευτικός τόπος λατρείας που αποτελεί μέρος του κέντρου της πόλης του Μάντσεστερ.

Chinatown - ένα από τα μεγαλύτερα εκτός Κίνας και φιλοξενεί πολλά καταστήματα και εστιατόρια.

Old Trafford - το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Ηνωμένο Βασίλειο και έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.