Άποψη του Benidorm στην Ισπανία

Οδηγός πόλης Gay Benidorm

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε Benidorm; Τότε ο γκέι οδηγός μας στην πόλη Benidorm είναι για εσάς

 

Μπενιντόρμ

Το Benidorm είναι μια ισπανική παραθαλάσσια πόλη στην επαρχία του Αλικάντε. Αυτό το μικρό ψαροχώρι έχει πλέον γίνει ο πιο διάσημος προορισμός παραθαλάσσιου θέρετρου στην Κόστα Μπλάνκα.

Η εμφάνιση των φθηνών πτήσεων τη δεκαετία του '70 έφερε το Benidorm να μεταμορφωθεί από την κατασκευή πολυάριθμων πολυώροφων ξενοδοχείων και πολυκατοικιών διακοπών με φόντο το Εθνικό Πάρκο Sierra Helada.

Η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για 4 χιλιόμετρα από ασφαλείς, αμμώδεις παραλίες, υπέροχο καιρό όλο το χρόνο και έντονη νυχτερινή ζωή.

Το Benidorm αποτελείται από τρεις ξεχωριστές περιοχές - το Poniente, το Levante (μια περιοχή που απεικονίζεται σε μια βρετανική τηλεοπτική σειρά) και στη μέση, την ιστορική Παλιά Πόλη του Benidorm, το σπίτι της αρκετά εκτεταμένης γκέι σκηνής του Benidorm.

 

Γκέι σκηνή

Το σημαντικό gay χωριό του Benidorm εξυπηρετεί τουρίστες, ντόπιους και μια μεγάλη βρετανική και ιρλανδική κοινότητα ομοφυλόφιλων εκπατρισμένων. ο γκέι σκηνή επικεντρώνεται γύρω από μια σειρά από πεζόδρομους στην Παλιά Πόλη του Benidorm.

Η σκηνή προσελκύει άντρες όλων των ηλικιών. Είναι διασκεδαστικό, φιλικό και αρκετά διαφορετικό από το περιβάλλον που επικεντρώνεται στο μέγα κλαμπ Βαρκελώνη or Ίμπιζα.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από μικρά μπαρ που καλύπτουν όλα τα γούστα, από εξωφρενικά αστεία σόου με drag μέχρι αποκλειστικά ανδρικά κρουαζιέρες με σκοτεινά δωμάτια. Το Mercury Disco-Pub είναι δημοφιλές σε όσους θέλουν να χορεύουν όλη τη νύχτα. Ορισμένοι χώροι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην τηλεοπτική και TS κοινότητα.

Η Φεστιβάλ Benidorm LGBT Pride τον Σεπτέμβριο είναι το μεγαλύτερο ετήσιο gay event της πόλης που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Άποψη του Benidorm στην Ισπανία

Φτάνοντας στο Μπενιντόρμ

Υπάρχουν καθημερινές πτήσεις από τις περισσότερες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις προς το κοντινό αεροδρόμιο του Αλικάντε.

Ορισμένες υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο λειτουργούν μεταξύ του αεροδρομίου και της πόλης και είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπενιντόρμ. Οι περισσότεροι λειτουργούν υπηρεσία κράτησης Διαδικτύου και γενικά κοστίζουν λιγότερο από 10 € ανά διαδρομή (αναμένεται υψηλότερες τιμές το καλοκαίρι).

Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε το λεωφορείο στο Αλικάντε και στη συνέχεια το τρένο για το Μπενιντόρμ από εκεί. Τα ταξί κοστίζουν περίπου 70 € εάν επισημανθούν στο αεροδρόμιο.

 

Μετακίνηση στο Μπενιντόρμ

Η κεντρική περιοχή του Benidorm, συμπεριλαμβανομένου του gay χωριού στην Παλιά Πόλη, είναι πολύ εύκολο να περπατήσετε. Πολλοί δρόμοι είναι πεζοδρομημένοι.

Το Benidorm διαθέτει μια εξαιρετική υπηρεσία τοπικών λεωφορείων που εκτελεί δρομολόγια μέσω της πόλης μέχρι τα μεσάνυχτα, και σε κοντινές πόλεις, όπως Altea, Calpe και Αλικάντε.

 

Πού να μείνετε στο Μπενιντόρμ

Είναι καλύτερο να μείνετε στην Παλιά Πόλη, κοντά στο Gay Village. Η λίστα με τα προτεινόμενα ξενοδοχεία στο Μπενιντόρμ για γκέι ταξιδιώτες βρίσκεται στο Σελίδα ξενοδοχείων Gay Benidorm.

 

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε

Το Benidorm ολοκληρώθηκε για τον τουρισμό, και ως εκ τούτου, υπάρχει μια τεράστια γκάμα από πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να δείτε μέσα ή κοντά στην πόλη. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας:

 

 

  • Ακουαλάντια - τεράστιο υδάτινο πάρκο ανοίγει από Μάιο έως Σεπτέμβριο.
  • Μουντόμαρ - Πάρκο θαλάσσιων ζώων και ζώων με δελφίνια, φώκιες κ.λπ. ανοιχτά από 21 Φεβρουαρίου.
  • Terra Mitica  - ένα τεράστιο θεματικό πάρκο με τρενάκια λούνα παρκ και άλλες συναρπαστικές βόλτες, παραστάσεις κ.λπ. ανοιχτά από τον Απρίλιο.
  • Terra Natura - Πάρκο άγριας ζωής με πάνω από 1,500 ζώα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ένα υδάτινο πάρκο.
  • Νοικιάστε μια περιποίηση και εξερευνήστε τα κοντινά χωριά και τα όμορφα βουνά.
  • Εξερευνήστε την περιοχή καλλιέργειας κρασιού και αμυγδάλων του Calpe, 30 λεπτά οδικώς βόρεια του Benidorm.
  • Επισκεφθείτε την Altea - μια όμορφη ισπανική πόλη μόλις 12χλμ. Με το λεωφορείο από το Benidorm.

 

 

 

Πότε να έρθετε

Χάρη στα βουνά που περιβάλλουν την πόλη, το Benidorm's απολαμβάνει σταθερά καλό καιρό όλο το χρόνο, με περισσότερες από 3,400 ώρες ηλιοφάνειας το χρόνο.

Οι θερμοκρασίες το χειμώνα σπάνια πέφτουν κάτω από τους 18 ° C. Οι πιο ζεστοί μήνες είναι από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο. Ο μέσος όρος των υψηλών μπορεί να φτάσει τους 30 ° C τον Αύγουστο.

 

Χρήματα

Η Ισπανία βρίσκεται εντός της ζώνης του ευρώ. Διαθέσιμα μετρητά είναι ευρέως διαθέσιμα. Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες γίνονται ευρέως αποδεκτές.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.