Όκλαντ

Oakland Gay Bars, Clubs και ξενοδοχεία

Το Όκλαντ είναι μια πόλη στην Καλιφόρνια με μια μικρή γκέι σκηνή. Διακρίνεται από την εγγύτητά του στο Σαν Φρανσίσκο και αναμφίβολα επισκιάζεται από αυτό

Τούτου λεχθέντος, το Όκλαντ έχει τη γοητεία του. Είναι μια αρκετά μεγάλη πόλη και υπάρχουν πολλά να δείτε. Μπορείτε να έρθετε ακόμη και σε μια ημερήσια εκδρομή από το Σαν Φρανσίσκο. Το Όκλαντ είναι πιο πράσινο και ηλιόλουστο από το Σαν Φρανσίσκο.

Όκλαντ Ξενοδοχεία

Η τεχνολογική έκρηξη της Silicon Valley έχει ξεχυθεί στο Όκλαντ. Η πόλη είναι κάπως χωρισμένη μεταξύ των ελίτ του τεχνολογικού κόσμου και μιας φτωχότερης, πιο σκληρής πλευράς - όπως κάνουν πολλές αμερικανικές πόλεις.

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Όκλαντ Γκέι Μπαρ

Η συλλογή των καλύτερων γκέι μπαρ στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. Υπάρχουν δύο γκέι χώροι στην πόλη για να δείτε.
  White Horse Inn
  Εικονίδιο τοποθεσίας

  6551 Telegraph Ave, Όκλαντ, ΗΠΑ

  Εμφάνιση στο χάρτη
  Το White Horse Inn, που θεωρείται το μακροβιότερο gay bar στην Αμερική, είναι ένα εμβληματικό ίδρυμα στο Όκλαντ. Ήταν ένα speakeasy στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Αυτό είναι το gay bar που δεν μπορείτε να χάσετε στο Όκλαντ.
  Χαρακτηριστικά:
  Μπαρ

  Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

   Club 21
   Εικονίδιο τοποθεσίας

   2111 Franklin St, Όκλαντ, ΗΠΑ

   Εμφάνιση στο χάρτη
   Το Club 21 είναι ένα κλαμπ LGBT+ στο Όκλαντ με θέμα Λατίνο. Φιλοξενεί βραδιές χορού Latin Explosion τα Σαββατοκύριακα, καθώς και βραδιές με drag και κωμωδία. Είναι ανοιχτό μόνο Παρασκευή και Σάββατο μέχρι αργά.
   Χαρακτηριστικά:
   Λέσχη

   Σαββατοκύριακο: Παρ-Σάβ: 9 μ.μ. - 4 π.μ.

   Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

   Oakland Tours

   Έχουμε κάτι λάθος;

   Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.