Γκέι Καλιφόρνια

Γκέι Καλιφόρνια

Η Καλιφόρνια είναι μια από τις πλουσιότερες και πιο δυναμικές πολιτείες των ΗΠΑ και φιλοξενεί πολλές σκηνές ομοφυλοφίλων παγκόσμιας κλάσης

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Καλιφόρνια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Καλιφόρνια

 1. Σαν Φρανσίσκο: Το Σαν Φρανσίσκο έχει μακρά ιστορία LGBTQ+ ακτιβισμού και φιλοξενεί τη διάσημη περιοχή Κάστρο. Είναι μια από τις πιο εμβληματικές πόλεις LGBTQ+ παγκοσμίως και φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως η παρέλαση υπερηφάνειας του Σαν Φρανσίσκο.

 2. Δυτικό Χόλιγουντ: Γνωστό ως WeHo, το West Hollywood είναι μια πόλη στην κομητεία του Λος Άντζελες. Έχει μια ζωντανή LGBTQ+ σκηνή με πολλά μπαρ, κλαμπ και LGBTQ+ εκδηλώσεις. Η πόλη είναι γνωστή για τις προοδευτικές πολιτικές της.

 3. Λος Άντζελες: Ως μία από τις πιο ποικιλόμορφες και πολυπληθέστερες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Λος Άντζελες έχει μια ακμάζουσα κοινότητα LGBTQ+. Η LGBTQ+ σκηνή είναι εξαπλωμένη σε όλη την πόλη, με συγκέντρωση σε περιοχές όπως το West Hollywood και η Silver Lake.

 4. Παλμ Σπρινγκς: Αυτή η πόλη της ερήμου έχει γίνει ένας δημοφιλής προορισμός LGBTQ+ με LGBTQ+ θέρετρα, εκδηλώσεις και μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

 5. Μεγάλη παραλία: Το Long Beach έχει μια αυξανόμενη LGBTQ+ κοινότητα και φιλοξενεί το Long Beach Pride Festival and Parade, μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις LGBTQ+ της περιοχής.

 6. Όκλαντ: Το Όκλαντ είναι γνωστό για την περιεκτικότητά του και η LGBTQ+ κοινότητά του αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ποικιλόμορφης κουλτούρας της πόλης.

 7. Σακραμέντο: Η πρωτεύουσα της Καλιφόρνια έχει μια ακμάζουσα κοινότητα LGBTQ+ και φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως η παρέλαση υπερηφάνειας του Σακραμέντο.

 8. Σαν Ντιέγκο: Το Σαν Ντιέγκο προσφέρει όμορφες παραλίες και μια φιλόξενη κοινότητα LGBTQ+. Το Hillcrest είναι η καρδιά της LGBTQ+ σκηνής του Σαν Ντιέγκο.

 9. Σάντα Μόνικα: Η Santa Monica είναι γνωστή για το LGBTQ+ pride της και φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως το Santa Monica Pride Festival.

 10. Guerneville: Μια μικρή πόλη στην κομητεία Sonoma, το Guerneville είναι ένα δημοφιλές σημείο διακοπών για LGBTQ+ με θέρετρα και δραστηριότητες φιλικά προς LGBTQ+.

Trending ξενοδοχεία σε Καλιφόρνια

Νέα & Χαρακτηριστικά

Καλιφόρνια Εκδηλώσεις

 • Σαν Ντιέγκο Υπερηφάνεια

  San Diego Pride 2024: parade, dates and events

  Λεπτομέρειες

  Σάββατο, 20 Ιουλίου

 • img

  Long Beach Pride 2024

  Λεπτομέρειες

  Παρ, 2 Αυγούστου

 • img

  Palm Springs Pride 2024

  Λεπτομέρειες

  Πέμ. 31 Οκτ

 • img

  Sonoma County Pride 2025: lineup & parade route

  Λεπτομέρειες

  Σάβ, 7 Ιουνίου

Επιλεγμένοι χώροι