Gay Crete · Εστιατόρια και καφετέριες

Gay Crete · Εστιατόρια και καφετέριες

Η Κρήτη διαθέτει πολλά καφέ και εστιατόρια - είστε στην Ελλάδα, για χάρη του παραδείσου. Η κουλτούρα του καφέ είναι ζωντανή και καλά εδώ.

Gay Crete · Εστιατόρια και καφετέριες

Mamma Mio! Mezestaurant
Εικονίδιο τοποθεσίας

720 53, Ελούντα, Κρήτη, Ελλάδα, Κρήτη, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη
4.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2 ψηφοφορίες

Mamma Mio! Το Mezestaurant σερβίρει αυθεντικά ελληνικά και μεσογειακά πιάτα. Αυτό το εστιατόριο στην Κρήτη αγκαλιάζει θερμά τη διαφορετικότητα και τα άτομα LGBTQ+, δημιουργώντας έναν φιλόξενο χώρο όπου συναντιούνται φίλοι και γεύσεις.

Το μενού τους οδηγεί τους επισκέπτες σε ένα γαστρονομικό ταξίδι για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, εξερευνώντας τις πλούσιες ελληνικές και κρητικές γεύσεις. Σερβίρουν διαχρονικά κλασικά, όπως φρέσκες σαλάτες και ορεκτικά ορεκτικά, καθώς και καινοτόμες απολαύσεις, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων σπιτικών κρεάτων και των γλυκών γλυκών. Στο Mamma Mio! κάθε πιάτο αφηγείται μια ξεχωριστή ιστορία.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από ποτά, όπως οινοπνευματώδη ποτά όπως ούζο και ρακή, αναψυκτικά και κοκτέιλ, κρασιά σπιτικού, μπύρες, αναψυκτικά και καφέ. 

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τους ζεστούς εσωτερικούς χώρους και τη μαγευτική θέα του εστιατορίου δημιουργούν μια γοητευτική ατμόσφαιρα που το καθιστά ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτούν οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες στην Κρήτη.

Το εστιατόριο λειτουργεί εποχιακά και θα παραμείνει κλειστό τον Νοέμβριο.

Καθημερινά: 9:30 π.μ. - 12:00 π.μ. (Τρίτες κλειστά)

Σαββατοκύριακο: 9:30 π.μ. - 12:00 π.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 9-Nov-2023

Monastery Cretan Eatery
Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Κώστα Βάρναλη | Κουτουλουφάρη, Κρήτη, Ελλάδα

Εμφάνιση στο χάρτη

Το Μοναστήρι είναι μια φιλική προς τους ομοφυλόφιλους παραδοσιακή αναβαθμισμένη έκδοση της Κρητικής Ταβέρνας, που βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Κουτουλουφάρι, και μέρος του Esperides Resort.

Το εστιατόριο βρίσκεται κάτω από όμορφα αμπέλια, με παραδοσιακά ξύλινα τραπέζια και καρέκλες με θέα στη θάλασσα.

Οι επιλογές φαγητού καλύπτουν το ευρύ φάσμα της κρητικής κουζίνας και προσφέρουν από ελαφρύτερες, vegan ή χορτοφαγικές επιλογές, έως νόστιμα πιάτα με ψάρι και θαλασσινά, καθώς και παραδοσιακές, «σκληρές» επιλογές κρέατος. Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς και αγροκτήματα, διασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και τη βέλτιστη γεύση του φαγητού.

Μεταξύ των πιάτων που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η σπιτική μελιτζανοσαλάτα, η πάστα φάβας και το τζατζίκι, το περίφημο ελληνικό σουβλάκι, τα ψητά κεφτεδάκια και η φημισμένη ελληνική σαλάτα. Δείτε το ζωντανό σημείο μαγειρικής του εστιατορίου, όπου μπορείτε να δείτε πώς οι σεφ μας μαγειρεύουν το νόστιμο σουβλάκι σας! Ολοκληρώστε το γεύμα σας με τα τοπικά κρασιά που προσφέρονται ή μερικές παγωμένες μπύρες καθώς απολαμβάνετε την παραδοσιακή ατμόσφαιρα σε ένα αυθεντικό περιβάλλον.

Κάντε κλικ στον επίσημο ιστότοπο για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές κρατήσεων και μενού.

Χαρακτηριστικά:
ζωντανή θέση σεφ
Τοπικό φαγητό και ποτό
θέα στη θάλασσα
παραδοσιακή ατμόσφαιρα
vegan/χορτοφαγικές επιλογές

Τελευταία ενημέρωση στις: 19-Οκτ-2023

Latest Κρήτη Προσφορές ξενοδοχείων

Καταπληκτικές προσφορές, καταπληκτικά ξενοδοχεία

    Take Five
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Κοραή 24-26, Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα

    Εμφάνιση στο χάρτη
    3
    Βαθμολογία κοινού

    Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

    Μακρόχρονο, φιλικό για ομοφυλόφιλους καφέ μπαρ στο Ηράκλειο. Το Take Five σερβίρει μια ωραία επιλογή φαγητού, καφέ και ποτών, συμπεριλαμβανομένων χορτοφαγικών και vegan επιλογών.

    Πηγαίνετε στην ημέρα για καφέ και φαγητό, στη συνέχεια περάστε τη νύχτα πίνοντας αλκοολούχα ποτά, κοκτέιλ και απολαύστε τη μουσική.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Εστιατόρια

    Καθημερινή: 10:00 - 03:00

    Σαββατοκύριακο: Σάβ 10:00 - 04:00, Κυριακή 18:30 - 03:00

    Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

    Έχουμε κάτι λάθος;

    Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.