Χάρτης Κουρασάο Γκέι

Χάρτης Κουρασάο Γκέι

Ο διαδραστικός γκέι χάρτης του Κουρακάο. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Villa

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Avila Hotel Κουρασάο

Avila Beach Hotel

Το Avila Beach Hotel είναι περήφανο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Γκέι & Λεσβιών Ταξιδιών στο Κουρασάο. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο του Willemstad, καθιστώντας το ιδανική βάση για τους επισκέπτες που θέλουν να εξερευνήσουν το Κουρασάο. Δημοφιλείς επιλογές για γκέι νυχτερινή ζωή, όπως η παραλία Cabana, το Wet & Wild και η παραλία Mambo βρίσκονται σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια. Τα δωμάτια είναι άνετα και περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις που απαιτούνται για μια ευχάριστη διαμονή, όπως τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό μπάνιο. Το Avila Beach Hotel προσφέρει πρόσβαση σε διάφορες εγκαταστάσεις, όπως το Santai Spa με πλήρεις υπηρεσίες, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και εξοπλισμό καταδύσεων και κολύμβησης με αναπνευστήρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κολύμπι με δελφίνια στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου. Το Blues είναι το εστιατόριο των εγκαταστάσεων στο Avila Hotel, που σερβίρει φρέσκα θαλασσινά εκτός από ζωντανές παραστάσεις τζαζ. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επισκεφθούν το Avila Cafe του ξενοδοχείου για έναν πλούσιο μπουφέ πρωινού και, στη συνέχεια, να κάνουν στάση στο Belle Terrace για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.
Πολυτελές θέρετρο Baoase

Baoase Luxury Resort

Πολυτελές θέρετρο που βρίσκεται στο Willemstad, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη διάσημη παραλία Sea Aquarium. Το Baoase Luxury Resort προσφέρει καταλύματα σε σουίτες και βίλες με πανοραμική θέα και ιδιωτικούς κήπους. Κάθε κατάλυμα διαθέτει μοναδική κομψή διακόσμηση ασιατικού στιλ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ορισμένα περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν τις παροχές που προσφέρονται, όπως η εξωτερική πισίνα, οι καταδύσεις και η ιδιωτική παραλία, όπου οι μπάτλερ είναι διαθέσιμοι όλη την ημέρα για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες στην παραλία. Το Culinary Beach Restaurant του ξενοδοχείου σερβίρει διεθνή κουζίνα και βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, προσφέροντας ένα ρομαντικό σκηνικό για το βραδινό σας γεύμα. Κοντά στο κατάλυμα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επιλογές για φαγητό και γκέι νυχτερινή ζωή, όπως η παραλία Mambo, η παραλία Cabana και το Wet & Wild.