μασάζ, αναψυχή, χαλάρωση

Γκέι μασάζ στη Βουδαπέστη

Θέλετε να κάνετε μασάζ από άνθρωπο σε άνθρωπο στη Βουδαπέστη; Υπάρχουν μερικά ιαματικά λουτρά για ομοφυλόφιλους και ομοφυλόφιλους στην πόλη.

Γκέι μασάζ στη Βουδαπέστη

Professional Thai Massage by Thiranai
Εικονίδιο τοποθεσίας

Károly körút 22, Βουδαπέστη, Hungary

Εμφάνιση στο χάρτη
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 32 ψηφοφορίες

Ψάχνετε για ένα αυθεντικό ταϊλανδέζικο μασάζ από έναν πραγματικό Ταϊλανδό;

Ο κ. Thiranai είναι επαγγελματίας και επιδέξιος θεραπευτής μασάζ στη Βουδαπέστη με 7 χρόνια εμπειρίας. Αυτός ο φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους άνδρας θεραπευτής μασάζ είναι πλήρως εξοπλισμένος για να σας απολαύσει τη γκάμα των υπηρεσιών του. Είτε ψάχνετε για χαλαρωτικό μασάζ με λάδι είτε για το ταϊλανδέζικο μασάζ με τριξίματα οστών και διατάσεις σώματος - είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει με την τελειότητα.

Το στούντιο μασάζ είναι ιδιωτικό και διακριτικό, με ντους. Ιδανικό για όσους πηγαίνουν γυμναστήριο: Αθλητισμός & Μασάζ βαθιού ιστού για τη μείωση του στρες μετά τη δραστηριότητα.

Βρίσκεται κοντά στους σταθμούς Deak Ferenc Ter και Astoria (M1, M2, M3). Ανοιχτά καθημερινά από τις 12 έως τις 11 το βράδυ. Οι τιμές για 1 ώρα μασάζ ξεκινούν από 40 ευρώ.

Για κρατήσεις και απορίες, επικοινωνήστε με τον κ. Θηρανάι μέσω WhatsApp (+36 20 270 6243).

Κοντινότερος σταθμός: M2 , M3 , M1: Deak Ferenc Ter ή Astoria

Χαρακτηριστικά:
βαθύς ιστός
ζεστό λάδι
Massage
αθλητισμός
Ταϊλανδέζικο μασάζ

Καθημερινή: 12μμ - 11μμ

Σαββατοκύριακο: 12μμ - 11μμ

Τελευταία ενημέρωση στις: 24-Apr-2024

Massage Just for You
Εικονίδιο τοποθεσίας

Βουδαπέστη, Frankel Leó Út, 1023, Ουγγαρία, Βουδαπέστη, Hungary

Εμφάνιση στο χάρτη
4.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 14 ψηφοφορίες

Το Massage Just For You είναι μια υπηρεσία θεραπείας μασάζ για άνδρες από την Imi, επαγγελματία με 10ετή εμπειρία στη χαλάρωση, το μασάζ ευεξίας και την ταντρική θεραπεία. Είναι ένα ιδιωτικό στούντιο στη Βουδαπέστη με διαθέσιμες εγκαταστάσεις ντους.

Το Imi προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, όπως μασάζ χαλάρωσης, αθλητικό μασάζ και θεραπευτικό μασάζ τάντρα. Για τους πελάτες που θέλουν περισσότερη περιποίηση, η Imi παρέχει επίσης θεραπεία απολέπισης σώματος για διάφορα μέρη του σώματος. Αυτή η θεραπεία είναι εξαιρετική για την απολέπιση και την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Διατίθενται δωρεάν Wi-Fi, καφές και αναψυκτικά.

Το Massage Just For You βρίσκεται σε ένα στούντιο στη Βουδαπέστη, αλλά ο Imi προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες του στη Βιέννη και σε άλλες πόλεις μέσα και γύρω από την Κεντρική Ευρώπη. 

Καθημερινά: 10 π.μ. - 10 μ.μ

Σαββατοκύριακο: 10 π.μ. - 6 μ.μ

Τελευταία ενημέρωση στις: 23-Apr-2024

Daniel's Massage Budapest
Εικονίδιο τοποθεσίας

Teréz körút 27, Βουδαπέστη, Hungary

Εμφάνιση στο χάρτη
4.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 231 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

5 Star Winner

Άντρας σε άνδρα μασάζ στη Βουδαπέστη, ο Daniel είναι ειδικευμένος μασέρ για σουηδικό μασάζ και θεραπείες ευεξίας. Επίσης διατίθενται τα μοναδικά μασάζ σοκολάτας, κλεοπάτρας και μελιού.

"Το μασάζ είναι η ανανέωση του σώματος και της ψυχής σας. Μπορεί να μειώσει το άγχος, το στρες, να ανακουφίσει την ένταση, να απαλύνει τον πόνο και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Για μένα, το μασάζ δεν είναι απλώς "ζύμωμα" του σώματος αλλά είναι επίσης ένα "φάρμακο" "για την ψυχή. Είμαι διπλωματούχος μασέρ για σουηδικό μασάζ και θεραπεία ευεξίας.

Κοντινότερος σταθμός: Μετρό: M1, M3 - Τραμ: 4, 6 - Λεωφορείο: 105

Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Massage

Καθημερινή: 9πμ - 11μμ

Σαββατοκύριακο: 9πμ - 11μμ

Τελευταία ενημέρωση στις: 24-Apr-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.