Νεβάδα, Λας Βέγκας, σημάδι Λας Βέγκας

Gay Saunas του Λας Βέγκας

Αν ψάχνετε για μια χαλαρή στιγμή στην έρημο της Νεβάδα, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τις καλύτερες gay σάουνες στο Λας Βέγκας

Gay Saunas του Λας Βέγκας

Adonis Health Club
Εικονίδιο τοποθεσίας

2225 East Flamingo Road, Λας Βέγκας, Νεβάδα 89119, Ηνωμένες Πολιτείες, Λας Βέγκας, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
4.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Το Adonis Health Club είναι μια όαση άνεσης και κοινότητας, ακριβώς στην καρδιά του Λας Βέγκας, του μεγαλύτερου και καθαρότερου γκέι λουτρού της πόλης. Ένας παράδεισος για χαλάρωση, σύνδεση και έκφραση του εαυτού του, αυτός ο περιεκτική χώρος που δεν κρίνει κανείς και καλωσορίζει όλα τα μέλη της LGBTQ+ κοινότητας. Το Adonis διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προσκαλώντας ζεστά ντους, ιδιωτικά δωμάτια και κοινωνικούς χώρους για κοινωνικές συναναστροφές, το προσωπικό φροντίζει να παρέχει ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον. Σας προσκαλεί να χαλαρώσετε, να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις σε μια ατμόσφαιρα όπου κάθε άτομο γιορτάζεται.
Χαρακτηριστικά:
υγεία
lgbtq+
συλλόγους

Δευτ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Τρ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Τετ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Πέμ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Παρ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Σαβ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Κυρ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Τελευταία ενημέρωση στις: 13-Apr-2024

Kuma Club Las Vegas
Σήμερα: Blackout Παρασκευή - 11:XNUMX, εκδήλωση Lights off. - Κάθε Παρασκευή
Αύριο: Κουμπαράς- Midnight, Play Party, δείτε τον επίσημο ιστότοπο για λεπτομέρειες. - Κάθε Σάββατο
Εικονίδιο τοποθεσίας

700 E Naples Drive #107, Λας Βέγκας, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
3.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 23 ψηφοφορίες

Το Kuma Club είναι το νεότερο γκέι λουτρό του Λας Βέγκας στην καρδιά της γκέι συνοικίας του Λας Βέγκας. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα καλύτερα γκέι μπαρ και νυχτερινά κέντρα του Λας Βέγκας - FreeZone, Quadz και Piranha.

Το Kuma Club είναι ανοιχτό 365 ημέρες το χρόνο, οπότε αν ψάχνετε για ένα χαλαρωτικό σπα μόνο για άνδρες για γκέι, δις, τρανς ή περίεργους άνδρες, το Kuma Club Las Vegas είναι το νεότερο και πιο καυτό μέρος για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε!

Το Kuma Club Las Vegas επιμελείται έναν συνδυασμό φαντασίας σπα και νυχτερινών κλαμπ εκτός ωραρίου. Ο στόχος είναι να προσφέρει ένα άγριο, διασκεδαστικό, ελεύθερο πνεύμα, αλλά ασφαλές και με σεβασμό περιβάλλον για οποιονδήποτε να εξερευνήσει τις φαντασιώσεις του.

Ρίξτε μια ματιά στον επίσημο ιστότοπο και τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης για τις πολλές επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις στη σάουνα εδώ.

Χαρακτηριστικά:
Έλεγχος παλτών / ασφαλής αποθήκευση
Σκοτεινό δωμάτιο
Δωρεάν προφυλακτικά & λιπαντικά
δωρεάν WiFi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
θυρίδες
Λαβύρινθος
Απαιτείται συνδρομή
Μουσική
Ιδιωτικές εγκαταστάσεις ντους
Σάουνα
Χαμάμ

Δευτ.:16: 00 - 04: 00

Τρ.:16: 00 - 04: 00

Τετ.:16: 00 - 04: 00

Πέμ.:16: 00 - 04: 00

Παρ.:16: 00 - 06: 00

Σαβ.:10: 00 - 06: 00

Κυρ.:10: 00 - 04: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 9-Mar-2024

Entourage Las Vegas
Εικονίδιο τοποθεσίας

Entourage, 953 E Sahara Ave, Λας Βέγκας, Νεβάδα 89104, Ηνωμένες Πολιτείες, Λας Βέγκας, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Το Entourage Las Vegas ξεχωρίζει ως το αποκλειστικό σπα ανδρών αποκλειστικά γκέι της πόλης, ένα ζωντανό καταφύγιο ανοιχτό 24/7 και σε απόσταση αναπνοής από το Las Vegas Strip. Εξελίσσοντας από τις ρίζες του ως The Apollo Spa από το 1994, αυτό το καταφύγιο που ανήκει και λειτουργεί σε ομοφυλόφιλους είναι ένα πολυσύχναστο hotspot για τους ομοφυλόφιλους, τους δι και τους περίεργους.

Βουτήξτε στη χαλάρωση με την εσωτερική πισίνα, το τζακούζι και το ατμόλουτρο ή ιδρώστε στο γυμναστήριο. Η εμπειρία συνεχίζεται με αίθουσα βίντεο, σαλόνι καπνιστών, ιδιωτικά δωμάτια και ευρύχωρα ντους που συνοδεύονται από δωρεάν υπηρεσία πετσετών. Τα πρακτικά προνόμια περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, φιλτραρισμένο νερό, σνακ και μια επιλογή από μη αλκοολούχα ποτά και προϊόντα με επίκεντρο τον άνδρα.

Οι τιμές δωματίων είναι φιλικές προς το πορτοφόλι: 25 $ για 4 ώρες ή 40 $ για 8 ώρες, ενώ τα ντουλάπια κοστίζουν 20 $ για 4 ώρες και 30 $ για 8 ώρες. Για μια μοναδική εμπειρία, μια αίθουσα πάρτι με κούνια διατίθεται στα 75 $ για 4 ώρες και 140 $ για 8 ώρες.

Δευτ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Τρ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Τετ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Πέμ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Παρ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Σαβ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Κυρ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Τελευταία ενημέρωση στις: 7-Φεβ-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.