Χάρτης της Gay Augusta

Χάρτης της Gay Augusta

Ο διαδραστικός χάρτης της Αουγκούστα. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Parliament Resort - Metropolis Complex

Το Κοινοβούλιο είναι ένα θέρετρο για ομοφυλόφιλους άντρες στην ιστορική Augusta της Τζόρτζια και αποτελεί μέρος του Metropolis Entertainment Complex. Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι ως μέλη και να είναι τουλάχιστον 21 ετών. Το Cafe' είναι ανοιχτό τα Σαββατοκύριακα και προσφέρει χαμάμ, τζακούζι, lounge βίντεο, λαβύρινθο, μπουντρούμι για αρχάριους, προαιρετικά ρούχα, εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, δωρεάν ασύρματο internet. Υπάρχει μια ποικιλία ειδικών εκδηλώσεων όλο το χρόνο που αναφέρονται στον ιστότοπό τους. Υπάρχουν 68 διαθέσιμα δωμάτια μοτέλ με ποικιλία επιλογών δωματίων. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση. Για την ιδιωτικότητά σας, τα δωμάτια δεν έχουν τηλέφωνα. Με δύο μπαρ σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια, μπορείτε να πιείτε, να χορέψετε, να κάνετε πάρτι και να περπατήσετε πίσω στο δωμάτιό σας και να μην χρειαστεί ποτέ να οδηγήσετε!

Ομοφυλόφιλος Αυγούστα Εκδηλώσεις