Βιέννη

Ομοφυλοφιλικός χάρτης της Βιέννης

Ο διαδραστικός μας γκέι χάρτης της Βιέννης. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
UGBnB

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Το Social Hub της Βιέννης

The Social Hub Vienna

Το Social Hub είναι μια ζωντανή και ποικιλόμορφη κοινότητα που καλωσορίζει τους ανθρώπους να συγκεντρωθούν, να μάθουν, να εργαστούν και να παίξουν σε έναν χώρο χωρίς αποκλεισμούς που ενισχύει τις συνδέσεις μεταξύ ατόμων με ομοϊδεάτες. Το Social Hub ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη, την ανακάλυψη και το θετικό αντίκτυπο, ενώ παράλληλα είναι φιλικό προς την LGBTQ+ και υποστηρίζει την κοινότητα. Το The Social Hub βρίσκεται κοντά στο σταθμό Praterstern της Βιέννης και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς απέχει μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό, 6 λεπτά με τα πόδια από το διάσημο πάρκο Prater και 10 λεπτά με το ποδήλατο από το κέντρο της πόλης. Το ξενοδοχείο παρέχει ποδήλατα στους επισκέπτες για να εξερευνήσουν άνετα την περιοχή. Το The Social Hub απευθύνεται σε ντόπιους, ταξιδιώτες, φοιτητές και επαγγελματίες, συνδέει παθιασμένα άτομα από διάφορα υπόβαθρα για να συναντηθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να μοιραστούν εμπειρίες. Ο χώρος δεσμεύεται να υποστηρίζει την κοινότητα LGBTQI+, παρέχοντας έναν ασφαλή και φιλόξενο χώρο για να κοινωνικοποιηθούν και να εμπλακούν. Προσφέροντας κάτι περισσότερο από μια απλή εμπειρία ξενοδοχείου, το The Social Hub διαθέτει ένα μοναδικό υβριδικό μοντέλο φιλοξενίας που φιλοξενεί επισκέπτες για σύντομες ή μακροχρόνιες διαμονές. Διαθέτει μοντέρνα δωμάτια ξενοδοχείου, χώρους συνεργασίας, χώρους εκδηλώσεων, εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήριο και σαλόνια για τη διευκόλυνση της αλληλεπίδρασης και της σύνδεσης. Επικοινωνήστε απευθείας με το ξενοδοχείο για να κλείσετε το δωμάτιο ή τον χώρο εργασίας σας όταν βρίσκεστε στη Βιέννη.

Ομοφυλόφιλος Βιέννη Εκδηλώσεις