Βιέννη

Γκέι Βιέννη

Η πρωτεύουσα της Αυστρίας. Η Βιέννη είναι γνωστή για την παγκόσμιας κλάσης μουσική και πολιτιστική κληρονομιά, τις φιλελεύθερες συμπεριφορές και την εξέχουσα gay σκηνή

Τι υπάρχει σήμερα

Βιέννη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Βιέννη

Πέρα από τις μεγάλες όπερες και τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, η Βιέννη δελεάζει τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες με μια γεμάτη ενέργεια γκέι συνοικία ιδανική για μπαρ, κλαμπ και σύνδεση με την τοπική LGBTQ κοινότητα.

Το Naschmarkt, το υπέροχο κέντρο LGBTQ της Βιέννης είναι εκεί που βρίσκεται. Περάστε μέσα στους πάγκους, ψωνίζοντας φρέσκα φρούτα και χειροποίητες χειροτεχνίες για να εντοπίσετε τις σημαίες του ουράνιου τόξου να γνέφουν. Σε λίγη ώρα, θα περπατήσετε σε κοκτέιλ μπαρ με ετικέτα γκράφιτι, άγριες υπόγειες ντίσκο και αυθάδη καμπαρέ μέχρι το ξημέρωμα.

Αγαπημένα όπως Felixx, Χωριό, να Γιατί να μην λειτουργούν ως κεντρικά γραφεία όπου η ζωντανή queer κοινότητα της Βιέννης επανέρχεται κάθε βράδυ. Από τα φλερτ Happy Hours, τις έντονες επιθεωρήσεις και τις δυνατές πίστες χορού - υπάρχει πάντα ένα σουαρέ για να βουτήξετε. Και οι Αυστριακοί ξέρουν πώς να χαλαρώσουν!

Είναι η Βιέννη μια ακριβή πόλη;

Το καλύτερο μέρος για τη Βιέννη; Σας περιμένει η διασκέδαση χωρίς περιστροφές. Με φθηνά εισιτήρια και τόσα πολλά δωρεάν, το να ζεις καθημερινά τα παραμυθένια παλάτια και τα μουσεία της Βιέννης δεν θα σπάσει τα χρήματα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τη νυχτερινή ζωή. Ετοιμαστείτε λοιπόν, ντίβες - καλεί η Naschmarkt. Μην ξεχνάτε τα ψηλότερα τακούνια σας και ένα πλήρως φορτισμένο τηλέφωνο για φωτογραφίες! Λαχταράει κάποιος άλλος ξαφνικά σνίτσελ;

Γκέι Βιέννη - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Βιέννη Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στη Βιέννη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Βιέννη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας