Gay Map της Λισαβόνας

Gay Map της Λισαβόνας

Ο διαδραστικός μας γκέι χάρτης της Λισαβόνας. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Γυμναστήριο

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Περιοδεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Villa 3 Caparica

Το Villa 3 Caparica είναι ένα όμορφο gay ξενοδοχείο, σε ιδανική τοποθεσία μεταξύ της Λισαβόνας και της πολύ διάσημης παραλίας των ομοφυλόφιλων της Λισαβόνας, "Praia 19" ή "beach 19". Το ξενοδοχείο απέχει περίπου 15 λεπτά από το κέντρο ομοφυλοφίλων της Λισαβόνας "Principe Real". Το δωμάτιό σας διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, ψηλά κρεβάτια με κορυφαίες πορτογαλικές στρώσεις (Koala Rest). Η μικρή απόσταση από την πόλη και την παραλία καθιστά αυτό το θέρετρο μήκους 2700 μέτρων το καλύτερο μέρος για τις διακοπές σας στη Λισαβόνα. Αρκετά κοντά για επίσκεψη, αλλά σε μια όαση πράσινου και με έναν καταπράσινο τροπικό κήπο. Ιδανικό για διακοπές στην πόλη, σε συνδυασμό με μια χαλαρωτική μέρα στο σπα, ή χαλάρωση στον ιδιωτικό κήπο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου ή συναναστροφή με τον ημερήσιο επισκέπτη στην πισίνα και στο σπα. Ένα πλούσιο πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου σας. Το ποιοτικό Wifi είναι δωρεάν, ένα πλήρες μπαρ με σνακ και ένα πολύ φιλικό προσωπικό που θα σας βοηθήσει και θα κάνει τη διαμονή σας μια υπέροχη εμπειρία. Μια μεγάλη ποικιλία από πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκτός από την επίσκεψη στη φανταστική πόλη της Λισαβόνας είναι εκτός από την παραλία των γκέι, την όμορφη πόλη της Sesimbra, η Serra de Arrábida, η Setubal, η Palmela με το Κάστρο, τα τυροκομεία και ο αμπελώνας όπου παρασκευάζεται το κρασί της Villa 3. Το επίσημα αξιολογημένο 3 αστέρων ξενοδοχείο, αποκλειστικά για άντρες γκέι (ετερόφιλο), προσφέρει υπηρεσίες που θα βρείτε μόνο σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, όπως πλήρες σπα με σάουνα, τζακούζι, ατμόλουτρο και μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα. Η βίλα 3 είναι περισσότερα παρά ένα Gay resort Hotel, είναι τρόπος ζωής.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Λισαβόνα Εκδηλώσεις