Χάρτης της Νάπολης

Χάρτης της Νάπολης

Ο διαδραστικός χάρτης της Νάπολης. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Hotel Le Orchidee

Οικονομικό ξενοδοχείο με εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας στην καρδιά της Νάπολης. Το Hotel Le Orchidee, το οποίο διαχειρίζεται ομοφυλόφιλοι, βρίσκεται σε εξαιρετική κεντρική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις συγκοινωνιακές συνδέσεις, το λιμάνι των φέρι και τον κόλπο της Νάπολης. Τα μοντέρνα δωμάτια του Le Orchidee στεγάζονται σε ένα όμορφο κτήριο του 19ου αιώνα με θέα στην πόλη και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο, δωρεάν Wi-Fi και καμπίνα ντους. Δεν υπάρχει εστιατόριο στις εγκαταστάσεις, αλλά ευρωπαϊκό πρωινό σερβίρεται κάθε πρωί στην αίθουσα πρωινού ή μπορείτε να το απολαύσετε στο δωμάτιό σας. Αλκοολούχα/αναψυκτικά είναι διαθέσιμα στο μπαρ στο ισόγειο. Πολλά καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ είναι εύκολα προσβάσιμα, όπως και δημοφιλή αξιοθέατα όπως το Βασιλικό Παλάτι, το Δημαρχείο της Νάπολης, η Piazza del Municipio και η Piazza del Plebiscito.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Νεάπολη Εκδηλώσεις