Ομοφυλόφιλος χάρτης του Ώκλαντ

Ομοφυλόφιλος χάρτης του Ώκλαντ

Ο διαδραστικός γκέι χάρτης του Ώκλαντ. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

The Quadrant Hotel and Suites Auckland

Ψάχνετε για ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο του Ώκλαντ; Συνδυάζοντας το μοντέρνο ντιζάιν με τον γενναιόδωρο χώρο σε κεντρική τοποθεσία με θέα στο λιμάνι, το Quadrant αποτελεί την ιδανική εναλλακτική λύση σε ένα τυπικό ξενοδοχείο με αυτόνομα διαμερίσματα. Αυτά τα διαμερίσματα διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο και στεγνωτήριο, δωρεάν Wi-Fi, καθώς και άλλα χρήσιμα πράγματα, όπως σιδερώστρα, DVD/MP3 player και κουρτίνες συσκότισης. Παροχές όπως μπαρ, γυμναστήριο, σπα και σάουνα, συνάλλαγμα, υπηρεσία θυρωρείου, στεγνό καθάρισμα, ακόμη και βιβλιοθήκη DVD/CD. Εάν η ιδέα να χρησιμοποιήσετε τη δική σας κουζίνα δεν σας αρέσει, τότε η Quad Kitchen του σπιτιού σερβίρει υπέροχα γεύματα όλη την ημέρα. Σε βολική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από καταστήματα, εστιατόρια και καφέ στην Queen Street. Η γκέι νυχτερινή ζωή στην K Road είναι προσβάσιμη σε 15 λεπτά.

Τι υπάρχει σήμερα