Χάρτης Πουκέτ Γκέι

Χάρτης Πουκέτ Γκέι

Ο διαδραστικός χάρτης του Πουκέτ. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
UGBnB

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Έλξη

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Beach Club

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Anantara Mai Khao Phuket Villas

Αυτό το υπέροχο παραθαλάσσιο θέρετρο βρίσκεται στην παραλία Mai Khao, δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Sirinath. Τοποθετημένο σε ένα όμορφο τοπίο σχεδιασμένο από τον διάσημο Bill Bensley, το θέρετρο διαθέτει ιδιωτική παραλία, 5 εκλεκτές επιλογές για φαγητό, βραβευμένο σπα και προσφέρει μαθήματα γιόγκα και ταϊλανδέζικης μαγειρικής. Το Anantara Mai Khao Phuket προσφέρει 83 βίλες με πισίνα που βρίσκονται γύρω από μια ήσυχη λιμνοθάλασσα. Κάθε κατάλυμα έχει εκπληκτική θέα στον κήπο ή στη λιμνοθάλασσα. Οι ιδιωτικές βίλες ταϊλανδέζικου στιλ (180+ m²) διαθέτουν μεγάλη μπανιέρα terrazzo, ξαπλώστρες και ιδιωτική πισίνα. Οι παροχές του δωματίου περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, μηχανή εσπρέσο, βάση σύνδεσης για iPod και δωρεάν Wi-Fi. Το ακίνητο είναι πλήρως κλιματιζόμενο. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τον τροπικό παράδεισο που περιβάλλει τις βίλες στη στεριά ή στη θάλασσα. το Anantara προσφέρει πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες αναψυχής, όπως καταδύσεις, ψάρεμα, γιόγκα, muay thai και εκδρομές με ποδήλατο. Τα εστιατόρια βρίσκονται σε ένα δεντρόσπιτο, στην ακτή, ακόμη και στην άκρη της λιμνοθάλασσας - εκπληκτική θέα και μοναδικές γεύσεις εγγυημένες. Βρίσκεται 40 λεπτά με ταξί στη νυχτερινή ζωή των γκέι Patong. Μια εξαιρετική επιλογή αν σκοπεύετε να βγείτε στα μπαρ μερικές νύχτες την εβδομάδα.
Το Sis Kata Resort

The Sis Kata Resort

"Stay in Style" στο The SIS Kata – ένα δυναμικό, νεανικό και μοντέρνο θέρετρο που βρίσκεται περίπου 300 μέτρα πάνω στην πλαγιά του λόφου, λίγα λεπτά μακριά από τη βραβευμένη χρυσή αμμουδιά της παραλίας Kata. ‘Το SIS Kata’ ξεχωρίζει ότι έχει εκπληκτική θέα στη Θάλασσα Ανταμάν και ένα φημισμένο εστιατόριο που καλωσορίζει τόσο τους εσωτερικούς επισκέπτες όσο και τους επισκέπτες. Λίγο πιο πάνω στο λόφο, θα φτάσετε στο σημείο θέασης και μετά στο ‘Leam Phrom Thep’ φάρος και οι δύο διάσημοι από μόνοι τους. Σχεδιασμένο από την ‘Sisters’, η προσοχή στη λεπτομέρεια έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του πανέμορφου θέρετρου. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με αυτή τη μικρή πινελιά στυλ που φαίνεται παντού. Τα τζακούζι για δύο, οι πισίνες με τζακούζι και οι κουρτίνες που χωρίζουν τους χώρους ύπνου από τα μπάνια και τις ντουλάπες προσφέρουν στους επισκέπτες μια αίσθηση σπιτικού στιλ ανέσεων. Μείνετε με στυλ, χαλαρώστε με στυλ, δειπνήστε με στυλ και απλά χαλαρώστε με στυλ! Κάντε κράτηση απευθείας με το ξενοδοχείο για τις καλύτερες τιμές και για να ρωτήσετε απευθείας.
Ξενοδοχείο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους στο Πουκέτ

Anantara Layan Phuket Resort and Layan Residences by Anantara

Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους πολυτελές ξενοδοχείο θέρετρο 5 αστέρων βρίσκεται σε μια καταπράσινη πλαγιά με θέα στην παραλία Layan στο νησί Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Το Anantara Layan Phuket Resort προσφέρει μια ποικιλία από δωμάτια, σουίτες και βίλες - όλα περιλαμβάνουν πρόσβαση στην παραλία, μπανιέρα, ιδιωτικό μπαλκόνι ή/και μικρή πισίνα. Κάθε κατάλυμα περιλαμβάνει επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης, θυρίδα ασφαλείας και άλλες υπερσύγχρονες ανέσεις. Το ακίνητο είναι κλιματιζόμενο και διαθέτει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Επιπλέον, 15 μοναδικά σχεδιασμένες ιδιωτικές κατοικίες διαθέτουν ευρύχωρα υπνοδωμάτια, χώρους καθιστικού, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, εσωτερική ή/και εξωτερική τραπεζαρία, καθώς και ιδιωτικές βεράντες και πισίνες, με εκπληκτική θέα στην ακτή. Κάθε κατοικία φιλοξενεί από 9 έως 21 άτομα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πρωινό, παραδοσιακή ταϊλανδέζικη κουζίνα, καθώς και διεθνή εκλεκτό φαγητό στα εστιατόρια των εγκαταστάσεων. Χαλαρώστε στο κέντρο ευεξίας με το πλούσιο σπα. Το όμορφο παρεκκλήσι δίπλα στον βράχο είναι διαθέσιμο για αξέχαστες γαμήλιες τελετές και οι επισκέπτες μπορούν να προπονηθούν στο ρινγκ του μποξ Muay Thai. Τα κομψά μπαρ προσφέρουν ποικιλία από κοκτέιλ και ποτά. Για την έντονη νυχτερινή ζωή του Πουκέτ, επισκεφθείτε τα γκέι μπαρ και τα κλαμπ χορού στο Paradise Complex στην πόλη Patong.

Avani+ Mai Khao Phuket Suites & Villas

Ένα από τα καλύτερα θέρετρα του Πουκέτ, το Avani+ Mai Khao Phuket Suites & Villas βρίσκεται λιγότερο από 5 λεπτά από την ονειρική παραλία Mai Khao στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους θέρετρο 5 αστέρων προσφέρει μια σειρά από 100 σουίτες, σουίτες με πισίνα και βίλες με πισίνα με μικρή κουζίνα και εγκαταστάσεις πλυντηρίων. Όλες οι ανάγκες σας καλύπτονται σε αυτό το υπέροχο θέρετρο που διαθέτει επίσης μια ποικιλία από εκλεκτές επιλογές για φαγητό στις εγκαταστάσεις. Κλασικό ταϊλανδέζικο, φρέσκα θαλασσινά ή αυθεντικές γεύσεις της Ινδίας - απολαύστε το γαστρονομικό σας ταξίδι σε ένα εστιατόριο με θέα που κόβει την ανάσα ή στην άνεση της βίλας ή της σουίτας σας. Οι βίλες με πισίνα διαθέτουν δικό τους περιφραγμένο κήπο με πισίνα και υπαίθρια τραπεζαρία, ενώ οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και μπανιέρα Terrazzo. Όλα τα καταλύματα είναι πλήρως κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, καθώς και τηλεοράσεις, μικρές κουζίνες και πλυντήρια ρούχων. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στις γειτονικές Anantara Mai Khao Phuket Villas και στις εγκαταστάσεις της ανά πάσα στιγμή. Προσφέρονται μαθήματα τένις, γιόγκα, Muay Thai καθώς και μαθήματα ταϊλανδέζικης μαγειρικής. Η νυχτερινή ζωή της Patong απέχει 40 λεπτά με το ταξί ή επισκεφθείτε τα μοντέρνα μπαρ στο Anantara.
Πέρα από το θέρετρο Karon

Beyond Resort Karon

Φωλιασμένο σε μια ήσυχη γωνιά της μαγευτικής παραλίας Karon στο Πουκέτ, το Beyond Karon είναι ένα κρυμμένο στολίδι που ενσωματώνει την ουσία της απομόνωσης, της οικειότητας και του ρομαντισμού. Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους θέρετρο μόνο για ενήλικες είναι ένα καταφύγιο για ζευγάρια και νεόνυμφους που αναζητούν μια ειδυλλιακή απόδραση ή για όσους οραματίζονται έναν ονειρεμένο γάμο στην παραλία. Με 81 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα, το Beyond Karon προσφέρει ποικίλα καταλύματα, από το Deluxe Pool Room έως το μεγάλο 59 τ.μ. Μ. σουίτες. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με καλόγουστες ταϊλανδέζικες ντιζάιν πινελιές και ευλογημένο με τη μαγευτική θέα της Θάλασσας Ανταμάν, διασφαλίζοντας ότι κάθε στιγμή είναι μια ανάμνηση άξια καρτ ποστάλ. Αφιερωμένο στη βιωσιμότητα, το Beyond Karon υπερασπίζεται φιλικά προς το περιβάλλον πρότυπα, χρησιμοποιώντας προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως φωτισμό LED και ανακύκλωση λυμάτων, για να ελαχιστοποιήσει το οικολογικό του αποτύπωμα και έχει βραβευθεί με το Χρυσό Βραβείο από την Travellife για τα επιτεύγματά τους. Η απόλαυση βρίσκεται στο επίκεντρο της παραδοσιακό ταϊλανδέζικο Kanda Spa. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα ελεύθερου σχήματος, πίνοντας εξωτικά κοκτέιλ στο μπαρ δίπλα στην πισίνα ή να εξερευνήσουν τον μαγευτικό κόσμο της ταϊλανδέζικης και ασιατικής κουζίνας στο Beach Restaurant. Για μια ελαφριά και ευάερη γευστική εμπειρία, το Beyond Cafe προσφέρει καθίσματα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στη βεράντα. Το Beyond Karon προσφέρει επίσης φαγητό Halal κατόπιν αιτήματος. Αυτό το θέρετρο είναι ένα καταφύγιο για τους λάτρεις, ένα μέρος όπου η ηρεμία συναντά την πολυτέλεια και όπου οι αγαπημένες αναμνήσεις δημιουργούνται με φόντο την εκπληκτική θέα του Karon. Το Beyond Karon δεν είναι απλώς ένας προορισμός. είναι μια εμπειρία που θα αγαπάτε για πάντα.
Πέρα από το Kata

Beyond Kata

Φωλιασμένο στις παρθένες ακτές της παραλίας Kata στον τροπικό παράδεισο του Πουκέτ, η Ταϊλάνδη είναι το Beyond Kata—ένα θέρετρο που προσφέρει ένα καταφύγιο ηρεμίας και πολυτέλειας. Αυτή η εξαίσια παραθαλάσσια εγκατάσταση είναι γνωστή όχι μόνο για την εκπληκτική θέα στην ακτή, αλλά και ως δημοφιλής χώρος για γάμους στην παραλία. Το Beyond Kata έχει σχεδιαστεί για να είναι μια όαση για τις αισθήσεις, με καταπράσινους κήπους. Επιπλέον, έχει δεσμευτεί για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας και είναι κάτοχος Χρυσού Βραβείου Travelife για τις προσπάθειές του προς τη βιωσιμότητα. Με 275 προσεγμένα δωμάτια και σουίτες, που κυμαίνονται από ευρύχωρα superior και deluxe δωμάτια μέχρι αποκλειστικές σουίτες με θέα στη θάλασσα, το θέρετρο απευθύνεται τόσο σε οικογένειες όσο και σε ζευγάρια που αναζητούν μια ρομαντική απόδραση. Για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τις επιχειρήσεις με την ευχαρίστηση, το Beyond Kata προσφέρει αίθουσες συσκέψεων και αίθουσες εκδηλώσεων τελευταίας τεχνολογίας. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην πισίνα ελεύθερου σχήματος, να παραμείνουν δραστήριοι στο γυμναστήριο και να αναζωογονήσουν τις αισθήσεις τους στο Kanda Spa. Οι λάτρεις της μαγειρικής θα απολαύσουν τα τρία ξεχωριστά εστιατόρια του θέρετρου. Το Atrium Coffee Shop & Terrace προσφέρει υπαίθρια τραπεζαρία, σερβίροντας πλούσιο πρωινό και δείπνο σε μπουφέ. Το Beach Bar & Restaurant προσφέρει έναν συνδυασμό γεύσεων με παραθαλάσσια τραπεζαρία, ενώ το Poolside Bar προσφέρει μεγάλη ποικιλία από ποτά για να απολαύσετε κάτω από τον τροπικό ήλιο. Το Beyond Kata δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο. είναι μια πρόσκληση να ζήσετε το εξαιρετικό σε μια από τις πιο συναρπαστικές τοποθεσίες της Ταϊλάνδης.
CC s Hideaway

CC s Hideaway

Αποδράστε σε έναν τροπικό παράδεισο σε αυτό το θέρετρο στην πλαγιά του λόφου Karon με θέα στη Θάλασσα Ανταμάν. Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, παρέχει εύκολη πρόσβαση στις παραλίες Κάτα Νόι, Κάτα και Καρόν. Η κεντρική τοποθεσία σημαίνει ότι δημοφιλή αξιοθέατα όπως ο Big Buddha, το Karon View Point και οι τοπικοί ναοί είναι όλα σε κοντινή απόσταση. Ξεκινήστε τις χαλαρές μέρες χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα πριν δροσιστείτε με μια βουτιά. Αργότερα, χαλαρώστε με ένα τροπικό ποτό στο μπαρ καθώς δύει ο ήλιος. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει νόστιμα τοπικά πιάτα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα δωμάτια διαθέτουν ανέσεις όπως κλιματισμό, Wi-Fi και ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα. Αγαπάμε αυτό το θέρετρο για την εκπληκτική του τοποθεσία στην κορυφή του λόφου, την εγγύτητα σε αξιοθέατα και τις ανέσεις που κάνουν τη χαλάρωση εντελώς αβίαστη. Η πιο δύσκολη απόφαση είναι ποια εκπληκτική παραλία να επισκεφτείς κάθε μέρα!

Τι υπάρχει σήμερα