Χάρτης Koh Samui Gay

Χάρτης Koh Samui Gay

Ο διαδραστικός μας χάρτης Koh Samui gay. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
παραλία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ιαματική πηγή

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Pleasure Harbour Boutique

Νέο boutique ξενοδοχείο με ανέσεις και εξοπλισμό όπως κανένα άλλο. Το Pleasure Harbour Boutique διαθέτει 32 δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα με κούνιες για ενήλικες και ανέσεις, όπως χειροπέδες, σέξι εσώρουχα (ναι, για άνδρες), γαργαλητά και άλλα συναρπαστικά καλούδια. Υπάρχουν δύο σουίτες 54μ², η καθεμία με pole dance, επαγγελματική κούνια και βάση ζώνης, κρεβάτι 3 μέτρων και τζακούζι. Τα ντιζάιν δωμάτια είναι εντυπωσιακά διακοσμημένα σε βαθύ μωβ, κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο της ελιάς. Το υπαίθριο PH Bar & Lounge προσφέρει ένα άνετο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα ποτό. Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γκαλερί τέχνης, 24ωρη ρεσεψιόν, υπηρεσία δωματίου και ασφάλεια, μπουτίκ, γρήγορο check-in/checkout κ.λπ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Chaweng, κοντά στη νυχτερινή ζωή, το gay bar The Mix, Pride Bar Samui και άλλοι χώροι γκέι.

Alpha Gay Resort

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Το Alpha Gay Resort είναι το μόνο gay θέρετρο στο νησί Samui. Το μοναδικό θέρετρο της Alpha βρίσκεται σε έκταση 6,400 τετραγωνικών μέτρων που περιβάλλεται με ασφάλεια από ψηλή περίφραξη από μπαμπού που προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα. Όμορφο καταπράσινο, εδραιωμένο πράσινο και τεράστια αυτοφυή δέντρα ενσωματώνονται στην αρχιτεκτονική. Τα 25 νεόκτιστα μοντέρνα νεανικά δωμάτια και βίλες θα προσφέρουν στους επισκέπτες μια απόδραση από την πολυάσχολη ζωή της πόλης για να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν, να είναι ελεύθεροι, να ερωτευτούν και φυσικά να απολαύσουν την ελευθερία να παντρευτούν. Υπάρχει επίσης ένα καινούργιο υπαίθριο τζακούζι και σκοτεινό δωμάτιο τώρα στο κατάλυμα. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν ή να συναναστραφούν στις βεράντες για ηλιοθεραπεία γύρω από το μπαρ της πισίνας, καθώς και να προγραμματίσουν τις δραστηριότητες της ημέρας τους με τη βοήθεια του προσωπικού του Alpha. Ευκαιρίες Meet & Greet για ποτά και η Alpha Private Island Tour είναι επίσης διαθέσιμη για οποιονδήποτε να συμμετάσχει. Το Alpha Gay Resort είναι ο καλύτερος χώρος για μακροχρόνιες και εμπνευσμένες σχέσεις. Έχουμε το καλύτερο, πιο φιλικό και έμπειρο προσωπικό για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τον γάμο των ονείρων σας που μπορεί να σκεφτείτε εσείς και ο σύντροφός σας. Το κατάλυμα απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο (3 χλμ.) από το Διεθνές Αεροδρόμιο Samui και λιγότερο από 12 λεπτά με τα πόδια (1 χλμ.) στη λευκή άμμο και τα γαλάζια νερά της διαβόητης παραλίας Chaweng, όπου βρίσκονται γκέι μπαρ, κλαμπ χορού και σόου. Το Alpha Gay Resort συνεργάζεται με επαγγελματικές και καλά επιλεγμένες ομοφυλοφιλικές επιχειρήσεις στο νησί, όπως το Divas Cabaret, το Pride Bar, το Hush, το Elephant Beach Resort κ.λπ. Το Resort έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων για φέτος, δείτε τις σελίδες εκδηλώσεών τους για περισσότερες λεπτομέρειες.

Celes Samui

Το Celes Beachfront Resort είναι ένα πολυτελές και κομψό θέρετρο, σε στιλ μπουτίκ, που βρίσκεται στην ήσυχη παραλία Bophut. Το χαλαρό και κομψό θέρετρο προσφέρει μια σειρά από εκπληκτικές βίλες με πισίνα με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε. Βρίσκεται κοντά στο Fisherman's Village, το εμπορικό κέντρο Chaweng, το αεροδρόμιο Samui και άλλα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα και είναι μια τέλεια επιλογή απόδρασης για ζευγάρια και οικογένειες. Ένα από τα κυριότερα σημεία είναι η παραθαλάσσια πισίνα, και ενώ βρίσκεστε εκεί γιατί να μην επωφεληθείτε από το happy hour στο μπαρ της πισίνας! Γιατί να μην συμμετάσχετε είναι κάποιες δραστηριότητες του θερέτρου. Το προσωπικό θα χαρεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε περιηγήσεις στα αξιοθέατα, μαθήματα μαγειρικής και κοκτέιλ. Άλλες προγραμματισμένες δραστηριότητες περιλαμβάνουν γιόγκα, ψάρεμα, κολύμβηση με αναπνευστήρα, κουπί επιβίβασης και μαθήματα ταϊλανδέζικης γλώσσας. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες. Υπάρχει επίσης ένα υπέροχο σπα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία περιποιήσεων. Διατίθεται μεταφορά από το θέρετρο σε τοπικές ανέσεις και τουριστικά σημεία.

Samui Palm Beach Resort (SHA Extra+)

Το Samui Palm Beach Resort είναι ένα φιλικό προς τους LGBT+ θέρετρο που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του νησιού, στο υπέροχο Bophut, με κομψά και πολυτελή καταλύματα. Το θέρετρο έχει το μεγαλύτερο παραλιακό βίντεο στο νησί και βρίσκεται μέσα σε καταπράσινους τροπικούς χώρους. Μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα θέρετρα 4 αστέρων του νησιού. Το θέρετρο απέχει μόλις 8χλμ. από το αεροδρόμιο και διατίθενται μεταφορές, καθώς και μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το Fisherman's Village με τα πολλά εστιατόρια, καφέ, μπαρ και την ιδιαίτερα δημοφιλή νυχτερινή αγορά. Τα καταλύματα χωρίζονται σε δύο χώρους, που αποτελούνται από Deluxe Δωμάτια και Βίλες. Υπάρχουν δύο πισίνες στις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης πισίνας στο Samui, μήκους 80 μέτρων. Έχετε πολλές επιλογές για φαγητό, με εστιατόρια και μπαρ που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην παραλία. Τα δωμάτια είναι μοντέρνα και ευρύχωρα, το καθένα με μπαλκόνι ή βεράντα. Μην ξεχάσετε κάποιες επιπλέον δραστηριότητες στο θέρετρο, αν έχετε διάθεση. Αυτά περιλαμβάνουν καταδύσεις, εκδρομές με σκάφος, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ψάρεμα, καγιάκ και μαθήματα μαγειρικής.

Anantara Lawana Koh Samui Resort

Αυτό το φιλικό προς τους γκέι θέρετρο 5 αστέρων απέχει λίγα βήματα από την παραλία Chaweng και προσφέρει στους επισκέπτες του μια πολυτελή απόδραση με σύγχρονες σουίτες σε ταϊλανδέζικο στιλ και ευρύχωρες βίλες στο Koh Samui. Το Anantara Lawana διαθέτει άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις σπα και γυμναστηρίου, καθώς και εξωτερική πισίνα υπερχείλισης και εξαιρετικά εστιατόρια με πανοραμική θέα στον ωκεανό. Κάθε deluxe σουίτα διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα με πισίνα και είναι επιπλωμένη με γούστο σε σινο-ταϊλανδικό ντιζάιν. Οι βίλες με πισίνα προσφέρουν άφθονο χώρο με ιδιωτική πισίνα και χώρο ηλιοθεραπείας. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν τηλεόραση με DVD player και μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών. Οι επισκέπτες έχουν εγγυημένη απόλυτη χαλάρωση με το εκτεταμένο σπα και ευεξία του Anantara Lawana - μασάζ, μανικιούρ, καταφύγια γιόγκα, ταϊλανδέζικη πυγμαχία και πολλά άλλα. Ψάχνετε για μια περιπέτεια; Το τουριστικό γραφείο μπορεί να οργανώσει εκδρομές, εκδρομές και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, ταϊλανδέζικη μαγειρική και μίξη κοκτέιλ είναι μερικές μόνο από τις δημοφιλείς επιλογές. Η Anantara είναι μια μακροχρόνια αξιόπιστη μάρκα φιλική προς τα LGBT, με θέρετρα χωρίς αποκλεισμούς σε όλη την Ασία. Το Lawana Resort στο Koh Samui είναι πολύ δημοφιλές στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες λόγω της προνομιακής του τοποθεσίας κοντά στα gay spa και τη νυχτερινή ζωή. Συνιστούμε το Emerald Green Mens Club για θεραπείες υψηλής ποιότητας.

Anantara Bophut Samui Resort

Αυτό το πολυτελές και φιλικό προς τους γκέι θέρετρο βρίσκεται στην παραλία Bophut, στο Koh Samui της Ταϊλάνδης. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Fisherman's Village και τη νυχτερινή αγορά, γεμάτη τοπική κουλτούρα, εκθαμβωτικά σόου με φωτιά και μια λαμπερή γαστρονομική σκηνή. Το Anantara Bophut Samui Resort διαθέτει δωμάτια, σουίτες και βίλες για κάθε γούστο. Κάθε όμορφα και μοναδικά σχεδιασμένο κατάλυμα διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ντους ψιλής βροχής (ή αυτόνομες μπανιέρες) και εκπληκτική θέα στον κήπο ή την παραλία. Οι βίλες με πισίνα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, οι αναβαθμισμένες σουίτες διαθέτουν επιπλέον χώρο καθιστικού. Άλλες φανταστικές παροχές στο Anantara Bophut Samui Resort περιλαμβάνουν πισίνα υπερχείλισης, εκλεκτά εστιατόρια με διεθνή κουζίνα και beach bar. Χαλαρώστε και χαλαρώστε με το χαρακτηριστικό σπα και περιποιήσεις ευεξίας του Anantara, παρακολουθήστε ένα μάθημα ταϊλανδέζικης μαγειρικής ή μάθετε Muay Thai kickboxing! Το Koh Samui έχει μερικά gay (φιλικά) χώρους, μπαρ και κλαμπ.
Avani Samui Resort

Avani + Samui Resort

Στο νοτιότερο τμήμα του νησιού Koh Samui, το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους, πέντε αστέρων Avani+ Samui Resort προσφέρει ρομαντικές διαμονές στη λευκή άμμο της παραλίας Pang Ka. Οι βίλες με πισίνα, καθεμία με ιδιωτική πισίνα και καθιστικό, και άνετα δωμάτια με μπαλκόνια διαθέτουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, Wi-Fi και κλιματισμό και είναι μοναδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια αίσθηση ιδιωτικότητας. Τα εστιατόρια και τα μπαρ του θέρετρου αξιοποιούν στο έπακρο το σκηνικό του Avani δίπλα στον ωκεανό με χαλαρά δείπνα στο ύπαιθρο δίπλα στην παραλία, ξαπλώστρες στον τελευταίο όροφο και ρομαντικά δείπνα στη βίλα που προσφέρονται. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν στην πισίνα του θέρετρου, να ασκηθούν ποιοτικά στο γυμναστήριο, να απολαύσουν ένα μέρος για καγιάκ ή να ισορροπήσουν ξανά με χαρακτηριστικές θεραπείες στο Avani Spa και γιόγκα στην παραλία. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες αναψυχής για να διαλύσετε τις χαλαρές μέρες χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα - μαθήματα ταϊλανδέζικης μαγειρικής, εξερευνήσεις ναών, κολύμβηση με αναπνευστήρα στο κοντινό νησί Koh Matsum ή ποιοτικός χρόνος με απαλούς γίγαντες που περιφέρονται ελεύθερης περιπλάνησης στο Samui Elephant Kingdom. Το Avani προσφέρει δωρεάν εκδρομές με βάρκα στο νησί Koh Matsum (που διαρκούν περίπου 15 λεπτά). Καθημερινή μεταφορά προς την παραλία Lamai, το Chaweng και το SEEN Beach Club είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες που θέλουν να εξερευνήσουν το νησί. Προσφορά Pride: Περίοδος κράτησης: 1 Μαρτίου – 15 Ιουνίου 2024 Περίοδος διαμονής: 10 Μαΐου – 30 Ιουνίου 2024 Ελάχιστη διάρκεια διαμονής: 3 διανυκτερεύσεις: Καθημερινό πρωινό για δύο. Ένα καθημερινό κοκτέιλ Sunset Pride στο Tiki Hut.Unique σούσι για 2 άτομα με ένα μπουκάλι φυσαλίδες.60 λεπτά Μασάζ για ζευγάρια στο AvaniSpa. Παραλαβή και αποβίβαση από το αεροδρόμιο. Δωρεάν καθημερινή κοινόχρηστη μεταφορά στο Seen Beach Club.
Nikki Beach Resort & Spa

Nikki Beach Resort & Spa

Το Nikki Beach Resort & Spa Koh Samui προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας, μουσικής, φαγητού και ψυχαγωγίας με φόντο τα μαγευτικά τοπία της Ταϊλάνδης. Ανάμεσα στη γαλήνια ομορφιά του Koh Samui, περιτριγυρισμένο από τα κρυστάλλινα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού, αυτό το θέρετρο υπόσχεται μια αξέχαστη απόδραση. Γιορτάστε τη ζωή στο αυθεντικό πολυτελές beach club για το οποίο είναι γνωστό το Nikki Beach παγκοσμίως. Με το ηλιόλουστο κλίμα όλο το χρόνο, την εύκολη πρόσβαση από το αεροδρόμιο Samui και μια πληθώρα ανέσεων στο δωμάτιο, όπως εξατομικευμένες εγκαταστάσεις MyBar και υπερμεγέθη κρεβάτια πλατφόρμας, το θέρετρο ικανοποιεί κάθε επιθυμία. Το κατάλυμα συνδυάζει άψογα τη μοντέρνα πολυτέλεια με την τοπική αισθητική, προσφέροντας στους επισκέπτες μια σειρά από καταλύματα από εκπληκτικά δωμάτια έως αποκλειστικές βίλες με ιδιωτικές πισίνες. Αφεθείτε στο δείπνο από τη φάρμα μέχρι το τραπέζι και επίσης ανανεωθείτε στο Nikki Spa.

Τι υπάρχει σήμερα