Χάρτης Gay Playa del Carmen

Χάρτης Gay Playa del Carmen

Ο διαδραστικός μας γκέι χάρτης της Πλάγια ντελ Κάρμεν. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

The Palm at Playa

Το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και δημοφιλές Hotel Palm at Playa βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την αμμώδη παραλία στην Playa del Carmen του Μεξικού. Κάθε ευρύχωρο δωμάτιο είναι διακοσμημένο με ξύλινες πινελιές που σας κάνουν να νιώθετε ευπρόσδεκτοι και χαλαροί, λίγα μόλις βήματα μακριά από τη διάσημη Quinta Avenida. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες περιλαμβάνουν μοντέρνο μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και wifi. Δεν αισθάνεστε την παραλία; Απολαύστε τη θέα από την πισίνα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου ή τον κήπο στον τελευταίο όροφο. Χαλαρώστε με περιποιήσεις σπα εμπνευσμένες από τους Μάγια, πιείτε ένα ποτό στο μπαρ ή ανακαλύψτε τις γεύσεις του Μεξικού στο εστιατόριο Irene των εγκαταστάσεων. Η γκέι νυχτερινή ζωή στην Playa del Carmen είναι κυρίως στην Quinta Avenida - ρίξτε μια ματιά στα γκέι μπαρ και κλαμπ εδώ. Το Palm at Playa έχει ειδικές τιμές προσφοράς για το Playa Pride ως επίσημο χορηγό ξενοδοχείο, στείλτε email στο res@palmatplaya.com για πληροφορίες και για να κλείσετε ένα δωμάτιο με μεγάλη έκπτωση πριν από την εκδήλωση.