Playa del Carmen - Γκέι Ξενώνες

Playa del Carmen - Γκέι Ξενώνες

Εδώ είναι ο οδηγός μας για τους καλύτερους ξενώνες για γκέι ταξιδιώτες στην Πλάγια ντελ Κάρμεν.

Playa del Carmen · Ξενώνες ομοφυλόφιλων

Boho Beach Hostel
Εικονίδιο τοποθεσίας

1 Calle Sur, Πλάγια Ντελ Κάρμεν

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Περιγραφή Ιδιοκτητών: Αν είστε σαν τη Miss Astrud και «αισθάνεστε ομοφυλόφιλος με μελαγχολικό τρόπο», ελάτε να μας δείτε folk στην παραλία Boho. Θα κάνουμε την άνοιξή σας να νιώθει καλοκαίρι. Ή, τουλάχιστον, θα σας δώσουμε ένα κρεβάτι για να κοιμηθείτε.

Είμαστε ένας πολύ μικρός ξενώνας με κρεβάτια κοιτώνων και ιδιωτικά δωμάτια ακριβώς στη μέση αυτής της ηδονικής πόλης της Ριβιέρα, στην παραλία και κοντά στα σωστά μπαρ. Και, ουάου, είναι μια τέλεια παραλία για όσους την παρακολουθούν.

Μας λένε ότι είμαστε αρκετά "ένας ξενώνας με οικογενειακή αίσθηση" και ενώ δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα χειρότερο, έχουμε μερικά σκυλάκια, την Tequila Boom Boom και την Betty Bup - για τη διασκέδασή σας, μαζί με ένα Studly Lupo Lupollo.

Εδώ ούτως ή άλλως η άνοιξη μοιάζει με καλοκαίρι, ο χειμώνας είναι καλοκαίρι στην παραλία της Καραϊβικής. Πραγματικά δεν θα μετανιώσετε που κοιμηθήκατε μαζί μας.

Θα τα πούμε σύντομα, ε!
Χαρακτηριστικά:
κλιματισμός
παραλία
δωρεάν WiFi
Κουζίνα
Απαγορεύεται το κάπνισμα
Ιδιωτικό μπάνιο
Κοινόχρηστο μπάνιο
Ηλιόλουστη βεράντα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.