Χάρτης της Νέας Ορλεάνης

Χάρτης της Νέας Ορλεάνης

Ο διαδραστικός γκέι χάρτης της Νέας Ορλεάνης. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Ξενοδοχείο Monteleone υπνοδωμάτιο

Monteleone Hotel

Το Hotel Monteleone είναι κάτι σαν θεσμός στη Νέα Ορλεάνη. Έχει ένα διάσημο μπαρ καρουζέλ και φημολογείται ότι είναι το μέρος όπου ο Τρούμαν Καπότε ήπιε το πρώτο και σε καμία περίπτωση το τελευταίο ποτό του. Άνοιξε το 1886, εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια Monteleone. Στη γαλλική συνοικία της πόλης, δημοφιλή γκέι μπαρ όπως το Double Play είναι πολύ κοντά και το κέντρο στην οδό Bourbon St. απέχει μόλις 10-15 λεπτά, όπου θα βρείτε το The Bourbon Pub And Parade και το Napoleon's Itch. Αυτό το γοητευτικό ξενοδοχείο διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα στον τελευταίο όροφο. Μπορείτε να δειπνήσετε στο εστιατόριο Criollo και να πιείτε στο όμορφο μπαρ Carousel, που απεικονίζεται παραπάνω. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε κλασικό ευρωπαϊκό στιλ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια από τις πολυτελείς λογοτεχνικές σουίτες - η καθεμία έχει πάρει το όνομά της από έναν διάσημο Αμερικανό συγγραφέα.
Ξενοδοχείο Le Marais Νέα Ορλεάνη Λουιζιάνα

Hotel Le Marais

Το Hotel Le Marais είναι ένα δημοφιλές γκέι ξενοδοχείο στη Νέα Ορλεάνη, που προσφέρει κομψά καταλύματα στην πολυσύχναστη Γαλλική Συνοικία της πόλης. Είναι μισό τετράγωνο μακριά από τη φασαρία της Bourbon Street, προσφέροντας ένα καταφύγιο από την άγρια ​​νυχτερινή ζωή της πόλης. Σε περίπτωση που η άγρια ​​νυχτερινή ζωή σας ξυπνά, μπορείτε να πάτε για ένα ποτό στα πολλά γύρω γκέι μπαρ, όπως το Double Play ή το The Corner Pocket. Παρά το όνομα και την τοποθεσία, αυτό το ξενοδοχείο αποφεύγει τον κλασικό σχεδιασμό και προτιμά κάτι πιο funky και μοντέρνο. Είναι σχεδόν σαν να ξυπνάς στο μπουντουάρ του Prince. Τα χρώματα είναι τολμηρά με ένα μωβ θέμα που διατηρείται παντού - από τα μαξιλάρια μέχρι τον φωτισμό. Τα φιλόξενα δωμάτια περιλαμβάνουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης εξοπλισμένες με συσκευές ροής. Επιλεγμένα δωμάτια προσφέρουν μπαλκόνι, ενώ άλλα έχουν θέα στην αυλή - ορισμένα έχουν θέα στη Γαλλική Συνοικία.
Ξενοδοχείο Windsor Court

Windsor Court

Το Windsor Court Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Ορλεάνης, ανάμεσα στη γαλλική συνοικία και την επιχειρηματική συνοικία. Το ξενοδοχείο έχει ευρωπαϊκό στιλ, το οποίο μπορείτε να δείτε σε χαρακτηριστικά όπως μπάνια από ιταλικό μάρμαρο. Υπάρχει ακόμη και μια συλλογή έργων τέχνης 10 εκατομμυρίων δολαρίων που μπορείτε να θαυμάσετε. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και φωτεινά, με μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν υπέροχη θέα στον ποταμό Μισισιπή και στον ορίζοντα της πόλης. Οι σουίτες περιλαμβάνουν wet bar και ιδιωτικά μπαλκόνια, ιδανικά για τη ζέστη της Λουιζιάνα. Το Windsor Court Hotel διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό και κατάστρωμα στον τελευταίο όροφο. Υπάρχουν 4 επιλογές για φαγητό, όπως το δημοφιλές The Grill Room, καθώς και ένα σαλόνι όπου μπορείτε να ακούσετε ζωντανή τζαζ. Έχουν ακόμη και ένα μεγάλο σαλόνι αν θέλετε λίγο τσάι. Λόγω της εγγύτητας του ξενοδοχείου με τη Γαλλική Συνοικία, είναι κοντά σε μεγάλο μέρος της γκέι σκηνής. Τα δημοφιλή σημεία της Νέας Ορλεάνης The Bourbon Pub Parade και Oz απέχουν μόλις 17 λεπτά με τα πόδια.
Η Ρούσβελτ Νέα Ορλεάνη

The Roosevelt New Orleans, A Waldorf Astoria Hotel

Το ξενοδοχείο Roosevelt New Orleans είναι ένα πολυτελές θέρετρο Waldorf Astoria 5 αστέρων. Βρίσκεται στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή, με τη Γαλλική Συνοικία ακριβώς απέναντι. Είναι ιδανικό για να εξερευνήσετε την καρδιά της Νέας Ορλεάνης. Το παλιό σχολικό στιλ αυτού του ξενοδοχείου φαίνεται στους πολυτελείς πολυελαίους και το μεγάλο λόμπι. Τα παραδοσιακά δωμάτια έχουν μεγάλους χώρους καθιστικού και προσφέρουν υπέροχη θέα στον ποταμό Μισισιπή. Το Roosevelt έχει εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και ποτό, όπως το δημοφιλές μπαρ Sazerac. Το Fountain Lounge προσφέρει ζωντανή τζαζ της Νέας Ορλεάνης από την Τετάρτη έως το Σαββατοκύριακο. Η εγγύτητα του ξενοδοχείου στη Γαλλική Συνοικία σημαίνει ότι βρίσκεται κοντά στην τοπική γκέι σκηνή. Οι δημοφιλείς κοντινές επιλογές περιλαμβάνουν το The Corner Pocket και το GrandPre's, τα οποία απέχουν λιγότερο από 15 λεπτά με τα πόδια.
The Ritz-Carlton, Νέα Ορλεάνη

The Ritz-Carlton New Orleans

Το ξενοδοχείο Ritz-Carlton στη Νέα Ορλεάνη, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στις παρυφές της Γαλλικής Συνοικίας. Το ίδιο το κτίριο χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1920, κάτι που μπορεί να φανεί στο στυλ του προβολέα. Αυτό το ξενοδοχείο έχει πραγματικά αυτή τη νότια γοητεία, με τη δωρεάν γόμα θαλασσινών που σερβίρεται κατά το check-in. Αν ψάχνετε για ένα υπέροχο σπα, το βρήκατε! Το σπα του ξενοδοχείου εκτείνεται σε ολόκληρο το ισόγειο και διαθέτει 22 αίθουσες θεραπείας. Το Ritz-Carlton έχει τον δικό του τρομπετίστα της τζαζ που κάνει εμφανίσεις στο κοκτέιλ lounge Davenport τα Σαββατοκύριακα. Το εμβληματικό M Bistro του ξενοδοχείου σερβίρει τοπικά και διεθνή πιάτα, ενώ άλλες επιλογές για φαγητό σε τιμές που κυμαίνονται σε κοντινή απόσταση. Η γκέι σκηνή βρίσκεται ακριβώς στο κατώφλι σας, με την Bourbon Street να βρίσκεται μόνο ένα τετράγωνο μακριά. Οι δημοφιλείς χώροι στην περιοχή περιλαμβάνουν το Bourbon Pub & Parade και το OZ.

Ομοφυλόφιλος Νέα Ορλεάνη Εκδηλώσεις