gay-siem-reap-guide-2017

Gay Siem Reap · Οδηγός πόλης

Διακοπές σε Σιέμ Ριπ; Στη συνέχεια, η γκέι σελίδα οδηγιών πόλεων Siem Reap είναι για εσάς.

gay-siem-reap-guide-2017

Σιέμ Ριπ | ក្រុង សៀមរាប

Το Siem Reap είναι μια πόλη στη βόρεια Καμπότζη και η πύλη του παγκοσμίου φήμης αρχαιολογικού πάρκου Angkor Wat.

Εκτός από το Angkor Wat, υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να εκτιμήσετε στο Siem Reap. Υπάρχουν γαλλική αποικιακή αρχιτεκτονική στην Παλιά Γαλλική Συνοικία και γύρω από την Παλιά Αγορά, τέχνες και χειροτεχνίες, μεταξωτά αγροκτήματα, άγρια ​​φύση κοντά στη λίμνη Tonle Sap κ.λπ.

Σήμερα, το Siem Reap είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός που προσφέρει έναν εξωτικό συνδυασμό γεμάτης και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για το Angkok Wat

angkor-wat-ναούςΑρχαιολογικό Πάρκο Angkor

Γκέι σκηνή

Ενώ η gay σκηνή στο Siem Reap δεν είναι τεράστια, μερικά Gay Bars & Clubs βρίσκεται κοντά στην Παλιά Αγορά. Η πόλη έχει επίσης δει περισσότερα Gay Saunas και άντρες μασάζ Τα τελευταία χρόνια.

 

Φτάνοντας στο Siem Reap

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Siem Reap έχει διεθνείς πτήσεις από και προς Μπανγκόκ, Πόλη Χο Τσι Μινχ, Βιεντιάν, Πνομ Πενχ, Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη και Σεούλ.

Το αεροδρόμιο απέχει 7χλμ από το κέντρο της πόλης Siem Reap. Διατίθενται ταξί και tuktuk.

 

 

Περιήγηση στη Siem Reap

Βόλτα

Το κέντρο της πόλης είναι σχετικά μικρό, έτσι το περπάτημα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ποδήλατο

Μπορείτε να νοικιάσετε καλά ποδήλατα μέσω διαφόρων ξενώνων

Motordop

Το Motodops (ταξί με μοτοσικλέτα) είναι άφθονο και μπορεί να κανονιστεί μια ολοήμερη υπηρεσία. Συμφωνώ πρώτα σε μια τιμή. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ζητήσετε κράνος. Δεν επιτρέπεται στους αλλοδαπούς να νοικιάζουν μοτοσικλέτες οι ίδιοι.

Τουκ-τουκ

Όπως τα motodops, τα tuk-tuk θα καλούν τους τουρίστες από σχεδόν οποιαδήποτε γωνιά του δρόμου. Τα περισσότερα tuk-tuk μπορούν να μεταφέρουν έως και τέσσερα άτομα. Οι τιμές μπορούν να διπλασιαστούν τη νύχτα ή κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας. Συμφωνήστε πρώτα με μια τιμή και βεβαιωθείτε ότι ο οδηγός είναι απολύτως σαφής για τον προορισμό σας.

Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητα με οδηγούς μπορούν να προσληφθούν για μεμονωμένα ταξίδια ή ολόκληρες ημέρες. Οι περισσότεροι μιλούν λίγο αγγλικά, αλλά δεν είναι ξεναγοί. Συνιστάται να πάρετε μαζί σας έναν εξουσιοδοτημένο ξεναγό στους ναούς.

 

Πού να μείνετε στο Siem Reap

Η μικρή κεντρική περιοχή του Siem Reap προσφέρει μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την πόλη, τη νυχτερινή ζωή και τα αξιοθέατα. Οι γκέι επισκέπτες μπορούν να μείνουν πιο κοντά στην οδό Pub και στην περιοχή της Παλιάς Αγοράς. Πολλά πολυτελή ξενοδοχεία βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Οδού 6, που βρίσκεται περίπου 4 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Για τη λίστα των προτεινόμενων ξενοδοχείων στην πόλη, επισκεφθείτε το Ξενοδοχεία Gay Siem Reap και Σελίδες πολυτελών ξενοδοχείων Gay Siem Reap.

 

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε

Αναμφίβολα, είναι οι αρχαιολογικές ερειπωμένες πόλεις της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO Angkor Wat, Bayon και Τένα Prohm Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι επισκέπτονται τη Siem Reap. Οι ναοί βρίσκονται περίπου 5 χλμ. Από την πόλη Siem Reap και κάθε ξενοδοχείο στην περιοχή είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις εξερευνήσεις σας.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες περνούν μερικές μέρες εξερευνώντας τους εκπληκτικούς ναούς και στη συνέχεια πετούν προς την Πνομ Πενχ, το Λάος ή την Ταϊλάνδη. Αλλά προτείνουμε ότι ίσως θέλετε να περάσετε μια επιπλέον ημέρα εξερευνώντας το Siem Reap, μια πόλη που έχει εξελιχθεί γρήγορα τα τελευταία χρόνια με την εμφάνιση μερικών πολύ ωραίων μπαρ, εξαιρετικών εστιατορίων και μοντέρνων μπουτίκ.

Ξεκινήστε με μια βόλτα κάτω από το κομψό Σοκάκι Δυτική, μια λωρίδα που τρέχει παράλληλα με Pub Street, με τα καταστήματα μπουτίκ και τις γκαλερί τέχνης που είναι διάσπαρτα με καφέ και μπαρ. Καλέστε σε Art Deli για έναν εσπρέσο και θαυμάστε τη γαλλική αποικιακή δομή της δεκαετίας του 1920 που φιλοξενεί την καλλιτεχνική, λογοτεχνική και μουσική σκηνή της Siem Reap.

Οδός νυχτερινής ζωής στο Σιέμ ΡιπPub Street 

 

Διασχίστε το δρόμο και συνεχίστε σε μια επέκταση του Alley West που ονομάζεται Το Πέρασμα. Εδώ, θα βρείτε περισσότερα μπαρ και εστιατόρια Γκαλερί McDermott και την εντυπωσιακή του εμφάνιση ασπρόμαυρων φωτογραφιών του Angkor Wat. Περαιτέρω, Ο κήπος της επιθυμίας παρουσιάζει μοναδικά κοσμήματα από πολύτιμους λίθους. Ολοκλήρωση παραγγελίας Café Central, ένα μοντέρνο, δροσερό και χαλαρό καφέ. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το πλήθος που περνάει με ένα ποτήρι κρασί.

Πιο μακριά είναι το Σύλλογοι ξένων ανταποκριτών (ή FCC) που φιλοξενεί μια σειρά από μπουτίκ και γκαλερί. Από το FCC, συνεχίστε κατά μήκος της όχθης του ποταμού μέχρι το "1961" - ένα ιδιωτικό σπίτι σε στιλ της δεκαετίας του 1960 που μετατράπηκε σε τοπικό καραόκε μπαρ και τώρα αναστήθηκε σε ένα δημιουργικό συγκρότημα γκαλερί, στούντιο καλλιτεχνών και σχεδιαστών, προορισμούς για φαγητό και ψώνια, συμπεριλαμβανομένων οκτώ -δωμάτιο «δημιουργικό ξενοδοχείο».

Πίσω στην πόλη, μην ξεχάσετε να δείτε τα κομψά μπαρ που έχουν ανοίξει σε όλο το Siem Reap και συγκεκριμένα στην κρυφή λωρίδα πίσω από την Pub Street.

Αν σας αρέσουν τα εξωτικά πράγματα, μερικά από τα καταστήματα στο Siem Reap πωλούν εξαιρετικά προϊόντα από εκτρεφόμενα δέρματα. Ελέγξτε τους τελωνειακούς κανονισμούς στη χώρα σας πριν πραγματοποιήσετε την αγορά σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση να φέρετε τα αντικείμενα στο σπίτι.

 

Πότε να έρθετε

Το κλίμα στο Siem Reap είναι τροπικό. Υπάρχουν δύο εποχές. Η εποχή των βροχών (Ιούνιος-Οκτώβριος) και η Ξηρή περίοδος - η οποία χωρίζεται σε δύο υποεποχές, τη δροσερή (Νοέμβριος-Φεβρουάριος) και τη ζεστή (Μάρτιος-Μάιος).

 

Visa

Το διαβατήριό σας πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία άφιξης. Όλοι οι αλλοδαποί, εκτός των υπηκόων της Μαλαισίας, της Σιγκαπούρης, των Φιλιππίνων και του Λάος χρειάζονται βίζα για να εισέλθουν στην Καμπότζη.

Η τουριστική βίζα μίας εισόδου εκδίδεται κατά την άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Siem Reap. Αυτή η θεώρηση ισχύει για 30 ημέρες και κοστίζει $ 20 (καταβάλλεται σε μετρητά). Θα χρειαστείτε μια φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου.

 

Φόροι αεροδρομίου

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει διεθνής φόρος επιβατών 25 $ ανά άτομο σε όλες τις πτήσεις από τη Siem Reap και έναν εξερχόμενο φόρο $ 6 για πτήσεις εσωτερικού στην Καμπότζη. Αυτός ο φόρος καταβάλλεται στο αεροδρόμιο.

 

Γλώσσα

Η καμποτζιανή γλώσσα είναι τα Χμερ. Τα αγγλικά ομιλούνται συνήθως σε ξενοδοχεία και στα περισσότερα μπαρ και εστιατόρια στην πόλη.

 

Υγεία

Αν και δεν απαιτούνται επίσημα εμβολιασμοί για την είσοδο στην Καμπότζη, συνιστώνται. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή μια κλινική ταξιδιού ανοσοποίησης για προστασία από την ελονοσία, τον τυφοειδή, τον τέτανο, την ηπατίτιδα Α και Β.

Θα πρέπει να φέρετε επαρκείς ποσότητες οποιουδήποτε φαρμάκου που παίρνετε, καθώς ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο στην Καμπότζη.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.