πόλη, ταξίδια, αρχιτεκτονική

Κάννες - Γκέι Ξενώνες και B&B

Εδώ είναι η επιλογή μας από τις καλύτερες και φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους μπουτίκ Bed and Breakfast, ξενώνες και πανδοχεία που έχει να προσφέρει οι Κάννες.

Κάννες · Ξενώνες και B&B για ομοφυλόφιλους

La Connexion
Εικονίδιο τοποθεσίας

94 Chemin des Saouves, Κάννες

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Οι γκέι άντρες κάνουν θέρετρο μόνο με θερμαινόμενη πισίνα. Σε μια όμορφη γαλλική ύπαιθρο. Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τις γκέι παραλίες.

Ένα 100% γκέι άντρες και γκέι-ιδιόκτητο θέρετρο διακοπών με θερμαινόμενη πισίνα με προαιρετικά ρούχα - και τζακούζι.

Βρίσκεται σε μια όμορφη εξοχή με ποτάμια, ελαιώνες και δάσος. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε 16 επισκέπτες σε 5 διαμερίσματα και στούντιο. Τέσσερα από αυτά με ανεξάρτητη είσοδο και - βεράντα, μπάνιο και κουζίνα, και ένα διαμέρισμα (Chanel) στον πρώτο όροφο με σαλόνι με κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο.

Οι Κάννες και οι παραλίες τους, το Gorge du Loup και το ποτάμι του, οι όμορφες μεσαιωνικές πόλεις Grasse, το Bar Sur Loup και το Tourettes sur Loup απέχουν μόλις 15-30 λεπτά οδικώς. Ωραίο αεροδρόμιο (40 λεπτά), πόλη της Νίκαιας, με τα γκέι μπαρ και τα κλαμπ (50 λεπτά), τις γκέι (γυμνές) παραλίες του Saint-Aygulf (40 λεπτά) και του Saint Tropez, μόλις 60 λεπτά μακριά.

Χαρακτηριστικά:
δραστηριοτήτων
διαμερίσματα / στούντιο
β & β
δωρεάν WiFi
στάθμευση
Ιδιωτικό μπάνιο
ιδιωτική είσοδο
ιδιωτική βεράντα
Αγροτουριστικό κατάλυμα
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
TV

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.