Γκέι Ίμπιζα

Ξενοδοχεία Gay Ibiza

Το Ibiza έχει μερικά από τα πιο πανέμορφα ξενοδοχεία με εκπληκτική θέα στο νερό

Ξενοδοχεία για ομοφυλόφιλους σε Ίμπιζα ανά περιοχή

Σαντ Αντόνι

Το Sant Antoni, στη βορειοδυτική ακτή του νησιού, προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό διασκέδασης και χαλάρωσης.

Διάσημο για τη σκηνή του clubbing, το Sant Antoni θα σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε υπέροχους χώρους και πάρτι, ενώ οι όμορφες παραλίες του θα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να θεραπεύσετε το hangover σας!
The Purple Hotel by Ibiza Feeling
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrer D Antoni Riquer 23, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φιλικό ξενοδοχείο. Μεγάλη πισίνα και μπαρ για χαλάρωση.

Φωτισμένο από τη μαγική ατμόσφαιρα της Μεσογείου, το The Purple Hotel ανοίγει τις πόρτες του για να αποκαλύψει την gay σκηνή της Ibiza στην πιο αγνή της μορφή.

Ένα ειδικό LGBTQ+ ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες με 28 δωμάτια στο κέντρο του Σαν Αντόνιο, όπου η εξαιρετική εξυπηρέτηση και η σύγχρονη κομψότητα των εγκαταστάσεων μετατρέπουν κάθε διαμονή σε μοναδική εμπειρία. Ζήστε αξέχαστες στιγμές σε ένα παραδεισένιο περιβάλλον.

Διατίθεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες, τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα, τα δωμάτια είναι σταθερά με κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση HD επίπεδης οθόνης με εθνικά και διεθνή κανάλια, κουρτίνες συσκότισης, πλήρως ιδιωτικά μπάνια με προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Υπάρχει επίσης μια υπέροχη εξωτερική πισίνα, μπαρ και καφέ στις εγκαταστάσεις, καθώς και ηλιόλουστη βεράντα.

Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου για περισσότερες πληροφορίες και για απευθείας κράτηση.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα

Κεντρική πόλη της Ίμπιζα

Τα καταστήματα, τα εστιατόρια και η νυχτερινή ζωή της Ibiza Town βρίσκονται μέσα σε έναν λαβύρινθο από στενά δρομάκια μεταξύ του λιμανιού και της Dalt Vila (η «άνω πόλη» πίσω από τεράστια μεσαιωνικά τείχη). Αυτά τα ξενοδοχεία απέχουν λίγα λεπτά με τα πόδια από αυτήν την περιοχή.
AxelBeach Ibiza
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calla de Bou, 46, Sant Antoni de Portmany, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Gay Hotel! Διαμέρισμα σε στυλ. Δημοφιλές στους γκέι επισκέπτες.

Η Axel Hotels είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων που εστιάζει στην LGBTIQ+ κοινότητα. Δημιουργία μιας ελεύθερης και ανεκτικής κοινωνίας, όπου η διαφορετικότητα και ο σεβασμός εκτιμώνται και όλοι είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι χωρίς να θίγεται η ταυτότητα και η έκφρασή τους ως προς το φύλο. 

Η AxelBeach Ibiza βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, ένα μοναδικό τοπίο στον κόλπο Sant Antonio. Η μοντέρνα και αποκλειστική εσωτερική του διακόσμηση κάνει τα μοντέρνα διαμερίσματά μας αποκλειστικά και κομψά, τα οποία διαθέτουν ιδιωτική σουίτα, σαλόνι, ιδιωτική βεράντα και εξοπλισμένη κουζίνα.

Τα 96 αποκλειστικά διαμερίσματα AxelBeach Ibiza έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες, εκλεπτυσμένο ντιζάιν και άνεση σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον καθαρών νερών με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στο νησί. Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα και διακοσμημένα με τις τελευταίες τάσεις για να απολαύσετε και να μην χάσετε τίποτα κατά τη διαμονή σας.

Απολαύστε απόλυτη χαλάρωση και απενεργοποιήστε το μυαλό και το σώμα στο Axel Wellness. Ένα γυάλινο σπα με την καλύτερη θέα στη θάλασσα, σάουνα, χαμάμ, ατσάλινο υδρομασάζ με κύκλωμα μασάζ, ντους αρωματοθεραπείας, χρωματοθεραπεία, βροχή και μασάζ και εξατομικευμένο μενού περιποίησης είναι διαθέσιμο για εσάς. Όλα έχουν θέα στη θάλασσα και στο μαγικό νησί. Υπάρχει επίσης ένα υπέροχο υπαίθριο σολάριουμ για να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία με απίστευτη θέα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, απολαύστε την υπέροχη πισίνα με θέα στη θάλασσα και κάντε ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες της απολαμβάνοντας τη θέα. Εάν θέλετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην παραλία ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο για να κάνετε μπάνιο στη θάλασσα.

Το βράδυ, το Sky Bar γίνεται το τέλειο σημείο για να απολαύσετε το αποκλειστικό σκηνικό της Ibiza και τα πιο ενδιαφέροντα κοκτέιλ στο lounge και το chill bar μας, όπου θα βρείτε τους πιο cool και διασκεδαστικούς ανθρώπους στο νησί.

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόριο Πισίνα
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
La Torre Del Canonigo
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrer Major, 8, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εκπληκτική θέα. Εξαιρετικό εστιατόριο και πισίνα.
Το La Torre (Ο Πύργος) βρίσκεται σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην κορυφή του λόφου με θέα στην πόλη της Ίμπιζα και τη θάλασσα. Τα δωμάτια σε αυτό το ιστορικό κτήριο είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν άνετα κρεβάτια, τηλεόραση LCD και μίνι μπαρ.

Ο σεφ Pablo Diez προσφέρει εξαιρετικό μεσογειακό φαγητό, αλλά υπάρχει μια μεγάλη επιλογή από εστιατόρια στην περιοχή. Η πισίνα και ο κήπος έχουν εκπληκτική θέα και είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ίμπιζα για να απολαύσετε ένα κοκτέιλ ηλιοβασιλέματος.

Να είστε προετοιμασμένοι για κάποια ανηφορικά βήματα από γκέι μπαρ στην πόλη ή για να πληρώσετε για ταξί. Διατίθεται χώρος στάθμευσης.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Royal Plaza
Εικονίδιο τοποθεσίας

Καρέρ Ντε Περ Φράνσις, 27-29, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Ωραία πισίνα. Κοντά στη νυχτερινή ζωή των γκέι.
Δεν υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία 4 αστέρων στο κέντρο της πόλης της Ίμπιζα. Έχουμε μείνει στο Royal Plaza και πιστεύουμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του στην πόλη. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το γκέι μπαρ στην Calle de La Virgen.

Κάθε κλιματιζόμενο δωμάτιο διαθέτει δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας (αρκετά μεγάλο για φορητό υπολογιστή) και δωρεάν Wi-Fi. Έχετε πρόσβαση σε μια όμορφη πισίνα στον τελευταίο όροφο και μια ηλιόλουστη βεράντα.

Το εστιατόριο «Le Relais» του ξενοδοχείου σερβίρει μεσογειακή κουζίνα, ενώ το σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα προσφέρει ελαφριά γεύματα και ποτά όλη την ημέρα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
El Puerto Ibiza Hotel Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

C/ Carlos III, 24, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική αξία. Βολική τοποθεσία. Κοντά στο λιμάνι.
Το εξαιρετικής αξίας, χωρίς περιποιήσεις Apartmentos El Puerto είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν απλώς ένα μέρος για ύπνο στην πόλη της Ίμπιζα. Το ξενοδοχείο προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, μικρές κουζίνες και δορυφορική τηλεόραση.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και έναν καναπέ-κρεβάτι σε ξεχωριστό σαλόνι, επιτρέποντας έως και 4 άτομα να μοιραστούν. Τα σεντόνια και οι πετσέτες αλλάζονται κάθε 4 ημέρες.

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πισίνα και την ηλιόλουστη βεράντα του ξενοδοχείου. Δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα

Πλάγια ντε Μπόσα

Μια μεγάλη αμμώδης παραλία που εκτείνεται από την πόλη της Ίμπιζα προς το αεροδρόμιο. Η Playa d'en Bossa φιλοξενεί θρυλικά κλαμπ Ushuaia και Space, πολλά κομψά beach bar και μια εξαιρετική επιλογή ξενοδοχείων, από οικονομικά έως πολυτελή.

Από την άποψη των ομοφυλόφιλων, αυτή η περιοχή βρίσκεται ανάμεσα στη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων στην πόλη της Ίμπιζα και την ομοφυλοφιλική παραλία Es Cavallet

Το λεωφορείο Νο.14 τρέχει κατά μήκος του κεντρικού δρόμου πίσω από την παραλία προς την πόλη της Ίμπιζα (24 ώρες το καλοκαίρι). Ένα σκούτερ ή ενοικίαση αυτοκινήτου είναι η καλύτερη επιλογή για να φτάσετε από και προς την παραλία Es Cavallet.
Ibiza Sun Apartments
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrer de Deessa Tanit 21, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μοντέρνα διαμερίσματα. Περπατήστε στην παραλία. Πολύ φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους.
Το νέο, κομψό, all-suite Ibiza Sun βρίσκεται σε έναν ήσυχο παράδρομο, λιγότερο από 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Η στάση του λεωφορείου (αρ. 14) για την πόλη της Ίμπιζα απέχει μόλις 1 λεπτό με τα πόδια - υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης σε κοντινή απόσταση.

Οι μοντέρνες, κομψές σουίτες διαθέτουν ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, μικρή κουζίνα, σαλόνι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και δωρεάν Wi-Fi. Το ξενοδοχείο σερβίρει λογικό πρωινό σε μπουφέ, καθώς και σνακ και ποτά δίπλα στην πισίνα. Υπάρχει γυμναστήριο, 24ωρη ρεσεψιόν και ταϊλανδέζικο εστιατόριο.

Το Ibiza Sun Apartments ήταν το ξενοδοχείο υποδοχής για το LGBT Ibiza Travel Conference το 2015. Απολαύσαμε τη διαμονή μας και είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνετε επίσης.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Tropicana Ibiza Suites
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Arguelagues 7, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε στην παραλία. Εξαιρετική τοποθεσία. Εύκολη πρόσβαση στην πόλη της Ίμπιζα.
Αυτό το ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες, εμπνευσμένο από αρτ ντεκό ξενοδοχείο στην Playa d'en Bossa ενσωματώνει το πνεύμα της Ίμπιζα, με πολύχρωμους τόνους, δροσερές μελωδίες και κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα καθημερινά, καθώς και 24ωρο lobby bar.

Οι ευρύχωρες, κλιματιζόμενες σουίτες ενιαίας διαρρύθμισης διαθέτουν μικρή κουζίνα, μεγάλη δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης με σύνδεση USB, ηχεία Bluetooth, μίνι μπαρ Smeg και δωρεάν Wi-Fi.

Σε τοποθεσία, το Tropicana Ibiza απέχει μόλις 200μ. Από την παραλία, λίγα βήματα από τη στάση του λεωφορείου Νο 14 για την πόλη της Ίμπιζα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Hotel Vibra Algarb
Εικονίδιο τοποθεσίας

Pere Matutes Noguera 107, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική αξία. Παραθαλάσσια τοποθεσία στην Playa d'en Bossa.
Ένα από τα πιο οικονομικά παραθαλάσσια ξενοδοχεία στην Playa d'en Bossa. Το New Algarb προσφέρει δωμάτια με εξαιρετική θέα στη θάλασσα, μεγάλη εξωτερική πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα, μπαρ δίπλα στην πισίνα και εστιατόριο με μπουφέ.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Μια στάση λεωφορείου για να μεταβείτε στην πόλη της Ίμπιζα βρίσκεται ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο, όπως και μια πιάτσα ταξί. Υπάρχει μια καλή επιλογή από εστιατόρια και καφέ σε κοντινή απόσταση.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα

Κοντά στην παραλία Figueretas

Αυτή είναι μια από τις πιο ήσυχες περιοχές στην πόλη της Ίμπιζα με μια όμορφη αμμώδη παραλία, παραλιακό δρόμο, καφετέριες.

Τα ξενοδοχεία σε αυτήν την περιοχή είναι δημοφιλή στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, καθώς η γκέι νυχτερινή ζωή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και είναι η "δεξιά" πλευρά της πόλης για την γκέι παραλία Playa Es Cavallet.
THB Los Molinos
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Ramon Muntaner 60, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 50

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019

Η Κορυφαία 50

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μόνο ενήλικες. Φανταστική πισίνα. Δημοφιλές για τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο.
Ένα δημοφιλές ξενοδοχείο με ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες εδώ και δεκαετίες. Το THB Los Molinos μόνο για ενήλικες απολαμβάνει σε ένα ωραίο, ήσυχο μέρος της πόλης της izaμπιζα, σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το Γκέι μπαρ της Ίμπιζα, εστιατόρια και καταστήματα.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi και θυρίδα ασφαλείας. Πολλά δωμάτια έχουν μπαλκόνι με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια πολύ ωραία πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα, μέσα σε ώριμους τροπικούς κήπους με υπέροχη θέα στη θάλασσα και την παραλία Figueretas, καθώς και μια εσωτερική πισίνα και μικρό γυμναστήριο.

Υπάρχει ένας ασφαλής υπόγειος χώρος στάθμευσης και μια σειρά από καφέ απέναντι από το δρόμο που σερβίρουν καλό φαγητό όλη την ημέρα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σάουνα
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Ryans Ibiza Apartments (Adults Only)
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrer De Carles Roman Ferrer, 24, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Περπατήστε στην παραλία Εξαιρετική αξία. Δημοφιλής επιλογή.
Ένα σταθερά δημοφιλές ξενοδοχείο Travel Gay Ευρώπη. Το Ryans Ibiza προσφέρει μοντέρνα διαμερίσματα εξαιρετικής αξίας, μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και 20 λεπτά με τα πόδια από την πόλη της Ίμπιζα και τη νυχτερινή ζωή των γκέι.

Το θέρετρο έχει διασκεδαστική ατμόσφαιρα, με εξωτερική πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα. Τα μοντέρνα, μεγάλα διαμερίσματα διαθέτουν μικρή κουζίνα. κλιματισμός, σαλόνι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν WiFi, μπαλκόνι. Τα δωμάτια προσφέρουν θέα στη θάλασσα ή στην πισίνα.

Το πρωινό σερβίρεται μέχρι τις 1:XNUMX. Το φιλικό προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε ταξίδι, εκδρομές και εισιτήρια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
δωρεάν WiFi
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
MiM Ibiza Es Vive
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrer de Carles Roman Ferrer, 8, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλής επιλογή. Εξαιρετική τοποθεσία. Φανταστική θέα.
Αυτό το αρ ντεκό, Hotel Es Vive μόνο για ενήλικες βρίσκεται κοντά στην παραλία Figueretas και περίπου 20 λεπτά με τα πόδια από την νυχτερινή ζωή της Ίμπιζα.

Η κομψή βεράντα του ξενοδοχείου στον τελευταίο όροφο έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Ή απολαύστε μερικές δροσερές μελωδίες της Ibiza δίπλα στην πισίνα ή απολαύστε μια περιποίηση σπα στο κέντρο ευεξίας. Τόσο τα κοκτέιλ όσο και η μουσική αναμειγνύονται στην τελειότητα στο The Experience Bar.

Όλα τα πανέμορφα δωμάτια είναι κομψά, ηχομονωμένα, κλιματιζόμενα και διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και δωρεάν Wi-Fi.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Δωρεάν Wi-Fi
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Ibiza Playa
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Tarragona, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δίπλα στην παραλία. Υπέροχη θέα. Κοντά στην πόλη της Ίμπιζα.
Το Ibiza Playa βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στον παραλιακό πεζόδρομο Figueretas και μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από την νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων στην πόλη της Ίμπιζα.

Τα δωμάτια είναι απλά επιπλωμένα, κλιματιζόμενα και άνετα. Ορισμένα δωμάτια έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο μοιράζεται μια σειρά από εγκαταστάσεις, όπως μια εξωτερική πισίνα με την διπλανή Mar y Playa.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Vibra Lux Mar Aparthotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

C/ Ramon Muntaner 78, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή προϋπολογισμού. Εξαιρετική τοποθεσία. Περπατήστε στα γκέι μπαρ.
Το Lux Mar προσφέρει πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής δωμάτια και διαμερίσματα κοντά στη δημοφιλή παραλία Figueretas και μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από την νυχτερινή ζωή της Ίμπιζα.

Κάθε κλιματιζόμενο διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, σαλόνι και μικρή κουζίνα. Ορισμένα διαμερίσματα έχουν μπαλκόνι με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Υπάρχει ιδιωτική πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα, εστιατόριο και σνακ μπαρ. Διατίθεται WiFi στους κοινόχρηστους χώρους. Δημοφιλής επιλογή προϋπολογισμού.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Vibra Maritimo
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Ramon Muntaner 48, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μεγάλη αξία. Δωμάτια με μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα. Κοντά στην πόλη της Ίμπιζα.
Μια πιο προσιτή επιλογή σε αυτήν την εξαιρετική περιοχή. Το παραθαλάσσιο Hotel Maritimo βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την ομοφυλοφιλική νυχτερινή ζωή στην Ίμπιζα. Περιλαμβάνει εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και δωρεάν Wi-Fi.

Τα δωμάτια έχουν παραδοσιακό στιλ, αλλά είναι άνετα και όλα διαθέτουν μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα, καθώς και κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο και μίνι-κουζίνες.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Marigna
Εικονίδιο τοποθεσίας

18 Alsabin,, Ίμπιζα

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 50

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στην παραλία Figueretas. Μεγάλη αξία για τα χρήματα.
Το Hotel Marigna μόνο για ενήλικες απέχει μόλις 150μ. Από τη δημοφιλή παραλία Figueretas προς το κέντρο της Ίμπιζα, 15 λεπτά με τα πόδια από τα γκέι μπαρ και μόλις 300 μέτρα από τη στάση του λεωφορείου για την παραλία Es Cavallet.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση, ανεμιστήρα και θυρίδα ασφαλείας. Τα deluxe δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, κλιματισμό και ψυγείο. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μπαρ, βεράντα στον τελευταίο όροφο, τζακούζι, σάουνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν την πισίνα στο γειτονικό ξενοδοχείο. Ο πρωινός μπουφές σερβίρεται μέχρι τις 1:XNUMX.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Εστιατόρια
Σάουνα
Ηλιόλουστη βεράντα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.