#παλιά-πόλη-κέντρο

Gay Vienna · Ξενοδοχεία

Η Βιέννη διαθέτει μια εξαιρετική γκάμα ξενοδοχείων που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς. Αυτά τα ξενοδοχεία εξαιρετικής ποιότητας είναι βολικά για περιηγήσεις και εξερεύνηση στην νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων.

Ξενοδοχεία ομοφυλόφιλων στη Βιέννη ανά περιοχή

Wienzeile / Naschmarkt

Το Wienzeile είναι ένας δρόμος που διασχίζει την πόλη κατά μήκος του ποταμού της Βιέννης. Στην περιοχή βρίσκεται η πιο δημοφιλής αγορά της πόλης, η Naschmarkt, πολλά εστιατόρια, καταστήματα και το μεγαλύτερο μέρος της γκέι νυχτερινής ζωής της Βιέννης.

Αυτά τα ξενοδοχεία σε αυτήν την περιοχή βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την ιστορική Παλιά Πόλη, τη Συνοικία των Μουσείων και την Mariahilfer Straße (ο σημαντικότερος εμπορικός δρόμος της Βιέννης).
Hotel Sans Souci Wien
Εικονίδιο τοποθεσίας

Μπουργκάς 2, Βιέννη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;

Το Sans Souci Wien είναι η απάντηση σε κάθε ανείπωτη επιθυμία για ένα αστικό καταφύγιο που βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του πολιτιστικού και καλλιτεχνικού κέντρου της πόλης της Βιέννης.

Ακριβώς δίπλα στη συνοικία των Μουσείων της Βιέννης, είναι ένας παράδεισος χαλάρωσης με πολλές απολαύσεις και τέχνη. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο διακριτικής πολυτέλειας καθώς μένετε σε ένα από τα 63 μοναδικά σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες.

Ζήστε την ξεχωριστή γοητεία Sans Souci, που θυμάται στο Veranda Brasserie & Bar, καθώς και στο Sans Souci Spa που διαθέτει τη μεγαλύτερη εσωτερική πισίνα ξενοδοχείου της Βιέννης.

Χαρακτηριστικά:
κλιματισμός
χωρίς εμπόδια
πρωινό σαμπάνιας
γυμναστήριο
δωρεάν wifi υψηλής ταχύτητας
υπαίθριο σαλόνι
Σάουνες
σπα με πισίνα 20μ
ατμόλουτρο
Motel One Wien-Staatsoper
Εικονίδιο τοποθεσίας

Elisabethstrasse 5, Βιέννη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλές νέο ξενοδοχείο. Κεντρική τοποθεσία. Μεγάλη αξία.
Το σχετικά νέο Motel Wien-Staatsoper στη Βιέννη προσφέρει δωμάτια εξαιρετικής ποιότητας, μόλις μερικά λεπτά με τα πόδια από την Κρατική Όπερα, τον σταθμό Ringstraße Blvd, τον σταθμό U-Bahn.

Τα δωμάτια στεγάζονται σε ένα κτήριο του 19ου αιώνα και είναι μοντέρνα και κλιματιζόμενα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Πολλά εστιατόρια και καφέ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Φιλικό προς το σκηνικό, Σάουνα Kaiserbründl μπορεί να επιτευχθεί σε περίπου 15 λεπτά.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
The Social Hub Vienna
Εικονίδιο τοποθεσίας

Nordbahnstraße 47, 1020 Wien, Βιέννη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μοντέρνο ξενοδοχείο κοντά στο διάσημο λούνα παρκ Prater!

Το Social Hub είναι μια ζωντανή και ποικιλόμορφη κοινότητα που καλωσορίζει τους ανθρώπους να συγκεντρωθούν, να μάθουν, να εργαστούν και να παίξουν σε έναν χώρο χωρίς αποκλεισμούς που ενισχύει τις συνδέσεις μεταξύ ατόμων με ομοϊδεάτες. Το Social Hub ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη, την ανακάλυψη και τη θετική επίδραση, ενώ παράλληλα είναι φιλικό προς την LGBTQ+ και υποστηρίζει την κοινότητα.


Το Social Hub βρίσκεται κοντά στο σταθμό Praterstern της Βιέννης και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς απέχει μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό, 6 λεπτά με τα πόδια από το διάσημο πάρκο Prater και 10 λεπτά με το ποδήλατο από το κέντρο της πόλης. Το ξενοδοχείο παρέχει ποδήλατα στους επισκέπτες για να εξερευνήσουν την περιοχή άνετα.


Το The Social Hub απευθύνεται σε ντόπιους, ταξιδιώτες, φοιτητές και επαγγελματίες, συνδέει παθιασμένα άτομα από διάφορα υπόβαθρα για να συναντηθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να μοιραστούν εμπειρίες. Ο χώρος δεσμεύεται να υποστηρίζει την κοινότητα LGBTQI+, παρέχοντας έναν ασφαλή και φιλόξενο χώρο για να κοινωνικοποιηθούν και να εμπλακούν.


Προσφέροντας κάτι περισσότερο από μια απλή εμπειρία ξενοδοχείου, το The Social Hub διαθέτει ένα μοναδικό υβριδικό μοντέλο φιλοξενίας που φιλοξενεί επισκέπτες για σύντομες ή μακροχρόνιες διαμονές. Διαθέτει μοντέρνα δωμάτια ξενοδοχείου, χώρους συνεργασίας, χώρους εκδηλώσεων, εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήριο και σαλόνια για τη διευκόλυνση της αλληλεπίδρασης και της σύνδεσης.


Επικοινωνήστε απευθείας με το ξενοδοχείο για να κλείσετε το δωμάτιο ή τον χώρο εργασίας σας όταν βρίσκεστε στη Βιέννη.

Χαρακτηριστικά:
κλιματισμός
Μπαρ
Περιλαμβάνεται το πρωινό
Καφετέρια
Ανελκυστήρας
δωρεάν WiFi
Γυμναστήριο
Κουζίνα
Απαγορεύεται το κάπνισμα
στάθμευση
Ιδιωτικό μπάνιο
Εστιατόρια
Κατάστημα
Ηλιόλουστη βεράντα
Star Inn Wien Schoenbrunn
Εικονίδιο τοποθεσίας

Linke Wienzeile 224 Βιέννη 1150 Αυστρία, Βιέννη

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Δημοφιλής επιλογή. Βολική τοποθεσία. Κοντά σε σταθμό του μετρό και gay μπαρ.
Η βολική τοποθεσία του Star Inn Wien, απέναντι από το σταθμό του μετρό, το καθιστά δημοφιλές ξενοδοχείο Travel Gay. Μπορείτε να συνδεθείτε με το παλάτι Schönbrunn και την οδό Mariahilfer σε 10 λεπτά.

Πολλά τοπικά εστιατόρια, Ρομερσάουνα, Café Rüdiger και τα γκέι μπαρ απέχουν 10-15 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Όλα τα μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό, άνετο κρεβάτι και καθιστικό. Καλό πρωινό σε μπουφέ. Παρέχονται μηχανήματα αυτόματης πώλησης ποτών και σνακ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Carlton Opera
Εικονίδιο τοποθεσίας

Schikanedergasse, 4, Βιέννη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βολική τοποθεσία. Μεγάλη αξία. Κοντά στην gay σκηνή.
Η όπερα Carlton Opera 3 αστέρων με τη μεγάλη αξία συχνάζει από καλλιτέχνες, μουσικούς και ιστορικούς, λόγω της κεντρικής του θέσης, κοντά στη θρυλική συνοικία Freihaus και την παγκοσμίου φήμης Όπερα.

Τα γκέι μπαρ της Βιέννης γύρω από το Naschmarkt βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Schik Bar είναι σχεδόν δίπλα.

Τα δωμάτια διαθέτουν αρ νουβό στιλ με δωρεάν Wi-Fi. Το γυμναστήριο του ξενοδοχείου διαθέτει σάουνα και προσφέρονται εκπτώσεις για άλλα κοντινά γυμναστήρια.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Σάουνα
Arthotel ANA Boutique Six
Εικονίδιο τοποθεσίας

Webgasse 23,, Βιέννη

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική αξία. Ιδανικό για ψώνια και γκέι νυχτερινή ζωή.

Το Arthotel ANA Boutique Six απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τον μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο της Βιέννης Mariahilfer Straße, σε κοντινή απόσταση από το gay bar. Κρουαζιερόπλοιο EAGLE.

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια είναι ηχομονωμένα, μεγάλα και μη καπνιζόντων. Καθένα διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης LED μεγέθους, βάση σύνδεσης για iPod, μίνι μπαρ, κλιματισμό και δωρεάν WiFi. Πολλά δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα.

Μας αρέσει ο μπουφές πρωινού που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από νόστιμα αρτοσκευάσματα, λουκάνικα, ζαμπόν, τυρί, σολομό, αυγά, δημητριακά και καφέ.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Ηλιόλουστη βεράντα
Das Tyrol
Εικονίδιο τοποθεσίας

Mariahilferstrasse 15, Βιέννη

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μοναδικός σχεδιασμός. Εξαιρετικό για ψώνια. Κοντά σε gay σκηνή.
Ο αποκλειστικός σχεδιασμός του Das Tyrol είναι αρκετά ιδιαίτερος. Κάθε μεγάλο ηχομονωμένο δωμάτιο διαθέτει δημιουργικά έργα τέχνης διάσημων Βιεννέζων σχεδιαστών, δορυφορική τηλεόραση, μηχανή Nespresso και δωρεάν Wi-Fi. Καθημερινά σερβίρεται νόστιμο πρωινό σε μπουφέ, ενώ οι επισκέπτες έχουν δωρεάν πρόσβαση στη σύγχρονη σάουνα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στον μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο της πόλης, τη Mariahilfer Straße, με τα πολυτελή καταστήματα, τα εστιατόρια, τα καφέ και τα μουσεία. Ο σταθμός του μετρό και η κύρια γκέι μπαρ στο Naschmarkt βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Σάουνα
Χαμάμ

Κοντά στον κεντρικό σταθμό

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Βιέννης βρίσκεται στα νότια της πόλης, κοντά στο παλάτι Belvedere.
Hotel Beethoven Wien
Εικονίδιο τοποθεσίας

Papagenogasse, 6, Βιέννη

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στο Naschmarkt και τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων. Βολική τοποθεσία.
Το ξενοδοχείο Beethoven βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, απέναντι από το διάσημο Theatre an der Wien και με εύκολη πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Πολλά από τα καλύτερα της Βιέννης γκέι μπαρ & συλλόγους απέχουν λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια.

Στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο Νεο-Αναγέννησης, κάθε άνετο ηχομονωμένο δωμάτιο μη καπνιζόντων διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας.

Το ξενοδοχείο απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από τη Συνοικία των Μουσείων, το Μέγαρο Μουσικής Musikverein, την Κρατική Όπερα και τον σταθμό Karlplatz του μετρό.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi

νέος

Το μοντέρνο 7ο διαμέρισμα της Βιέννης βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στα αξιοθέατα του κέντρου της πόλης και στη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων. Η περιοχή φιλοξενεί επίσης μερικά από τα καλύτερα μουσεία της πόλης.
Hotel MOTTO
Εικονίδιο τοποθεσίας

Mariahilfer Straße 71A, Schadekgasse 20, Βιέννη

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη περιοχή ανάμεσα σε καταστήματα και εστιατόρια. Δροσερό κοκτέιλ μπαρ και βεράντα στον τελευταίο όροφο.
Το Hotel MOTTO είναι η τελευταία προσθήκη στα κομψά, πολυτελή και φιλικά προς τους γκέι ξενοδοχεία της Βιέννης. Συνδυάζοντας το παριζιάνικο glam με τη βιεννέζικη γοητεία και τη σκανδιναβική θαλπωρή κάνουν μια αξέχαστη διαμονή.

Αυτό το boutique ξενοδοχείο άνοιξε το 2021 και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στη μέση της διάσημης εμπορικής οδού Mariahilfer Straße. Περιβάλλεται από μοντέρνα μπαρ, κλαμπ, καταστήματα και στούντιο γυμναστικής καθώς και από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ στη Βιέννη.

Μια ποικιλία από 91 δωμάτια και σουίτες διαθέτουν καμπίνα ντους ψιλής βροχής, φυσικά καλλυντικά από το φαρμακείο Saint Charles, τηλεοράσεις Smart επίπεδης οθόνης και μίνι μπαρ. Ορισμένα δωμάτια βλέπουν στον διάσημο εμπορικό δρόμο. Υπάρχει δωρεάν wifi και κλιματισμός σε όλο το κατάλυμα.

Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα μικρό σπα με σάουνα και γυμναστήριο, ένα βιολογικό αρτοποιείο εντός του ξενοδοχείου και ένα εστιατόριο και μπαρ στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στην ομορφιά της πόλης τους ηλιόλουστους μήνες.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Ξενοδοχείο
μίνι μπαρ
στάθμευση
εστιατόριο μπαρ
Σάουνα
ατμόλουτρο
ταράτσα
25hours Hotel at MuseumsQuartier
Εικονίδιο τοποθεσίας

Lerchenfelderstrasse 1-3, Βιέννη

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 100

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κομψά δωμάτια. Ιδανικό για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και γκέι νυχτερινή ζωή.
Το στυλ συναντά την ουσία. Το 25hours Hotel βρίσκεται κοντά στη συνοικία του Μουσείου και όχι πολύ μακριά από τη γκέι σκηνή.

Τα δωμάτια είναι μοναδικά διακοσμημένα, μοντέρνα σε στιλ και διασκέδαση. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν ιταλικό εστιατόριο, σπα και μπαρ στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα.

Υπέροχοι τόποι για αξιοθέατα. Το 25hours απέχει λίγα βήματα από τις συγκοινωνιακές συνδέσεις και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την Κρατική Όπερα της Βιέννης και τη διάσημη εμπορική οδό Mariahilfer.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Ηλιόλουστη βεράντα
Hotel ViennArt am Museumsquartier
Εικονίδιο τοποθεσίας

Breite Gasse 9, Βιέννη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων. Κομψά δωμάτια. Μεγάλη αξία.
Το εξαιρετικό, χωρίς λιγάκι Hotel ViennArt βρίσκεται σε καλή τοποθεσία για αξιοθέατα, καταστήματα και φαγητό. Η μοντέρνα οδός Mariahilfer, εστιατόρια και δημοφιλείς γκέι χώροι βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια

Και τα 60 κομψά σχεδιασμένα δωμάτια διαθέτουν μοντέρνα έργα τέχνης, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν Wi-Fi. Καθημερινά σερβίρεται νόστιμος μπουφές πρωινού. Δωρεάν ποτά στο σαλόνι. Το προσωπικό είναι εξυπηρετικό και εξυπηρετικό.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Small Luxury Hotel Altstadt Vienna
Εικονίδιο τοποθεσίας

Kirchengasse, 41, Βιέννη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Μοναδικά σχεδιασμένα δωμάτια. Εξαιρετική τοποθεσία. Εύκολη πρόσβαση στην gay σκηνή.
Boutique ξενοδοχείο σε ένα ιστορικό κτήριο όπου μπορείτε να απολαύσετε τη συλλογή σύγχρονης τέχνης του ιδιοκτήτη, τον μπουφέ πρωινού στο Red Salon, το δωρεάν απογευματινό τσάι και κέικ δίπλα στο τζάκι.

Κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστά σχεδιασμένο και διαθέτει επιλεγμένα έπιπλα, κλιματισμό, μίνι μπαρ και δωρεάν Wi-Fi.

Το Altstadt απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το Museum Quarter και 15 λεπτά από το σταθμό Volkstheater του μετρό, Ring Blvd και τους γκέι χώρους γύρω από το Wienzeile.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Massage

Παλιά πόλη / κέντρο της πόλης

Η ιστορική Παλιά Πόλη της Βιέννης φιλοξενεί διάσημα ορόσημα: το Rathaus, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την Κρατική Όπερα και μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία, με την Ring Street να περιστρέφεται κατά μήκος της διαδρομής των αρχαίων τειχών.
    The Ring - Casual Luxury Hotel
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Kärntner Ring 8, Βιέννη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Εξαιρετική θέα. Κοντά σε gay σκηνή.
    Πολυτελές αλλά και καθημερινό. Το The Ring προσφέρει αποκλειστικά δωμάτια με υπέροχη θέα σε ένα ιστορικό κτήριο, ακριβώς στο κέντρο της πόλης, και συνδυάζει μοντέρνα και κλασική επίπλωση με πινελιές σχεδιαστών.

    Το εστιατόριο και το μπαρ του Ring προσφέρει ένα εντυπωσιακό μενού κρασιών και σαμπάνιας. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης σπα, γυμναστήριο, σάουνα, ατμόλουτρο και υπηρεσία μασάζ.

    Ο διάσημος Kaiserbründl gay σάουνα και Γιατί όχι γκέι νυχτερινό κέντρο διασκέδασης βρίσκονται σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια, ή μπορείτε να πάρετε το μετρό από τον κοντινό σταθμό.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    δωρεάν WiFi
    Γυμναστήριο
    Τζακούζι / Υδρομασάζ
    Massage
    Εστιατόρια
    Σάουνα
    Ιαματική πηγή
    Le Meridien Vienna
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Robert-Stolz-Platz 1, Βιέννη 1010 Αυστρία, Βιέννη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
    Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

    Η Κορυφαία 100

    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτελής επιλογή. Υπέροχη πισίνα και γυμναστήριο. Δημοφιλές στους γκέι επισκέπτες.
    Αυτό το δημοφιλές, βραβευμένο ξενοδοχείο για ομοφυλόφιλους περιβάλλεται από μοντέρνα εστιατόρια, καταστήματα και αξιοθέατα και σε μικρή απόσταση από πολλά γκέι μπαρ, συλλόγους και σάουνες κοντά στο Naschmarkt.

    Τα δωμάτια στο Le Meridien είναι ευρύχωρα και εξοπλισμένα με έπιπλα και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Δωρεάν Wi-Fi διατίθεται σε όλους τους χώρους.

    Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα γκουρμέ εστιατόριο, lounge bar, σπα και νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Μας αρέσει η εσωτερική πισίνα και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Το προσωπικό του ξενοδοχείου προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Δωρεάν Wi-Fi
    Γυμναστήριο
    Τζακούζι / Υδρομασάζ
    Massage
    Εστιατόρια
    Σάουνα
    Κατάστημα
    Ιαματική πηγή
    Ηλιόλουστη βεράντα
    Πισίνα
    Hotel Zeitgeist Vienna Hauptbahnhof
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Sonnwendgasse 15 A-1100 Wien, Βιέννη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κεντρικό. Ιδανικό για περιηγήσεις στα αξιοθέατα, φαγητό, gay σκηνή.
    Μοντέρνο, εξαιρετικής ποιότητας boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της Βιέννης. Το Zeitgeist βρίσκεται κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Το ξενοδοχείο διαθέτει τη δική του σάουνα με ηλιόλουστη βεράντα, κομψό καφέ μπαρ και εστιατόριο.

    Όλα τα φωτεινά, κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι. Το Zeitgeist διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν. Παρέχονται υπηρεσίες ενοικίασης ποδηλάτων και αυτοκινήτων.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Καφετέρια
    Δωρεάν Wi-Fi
    Γυμναστήριο
    Εστιατόρια
    Σάουνα
    Χαμάμ
    Vienna Marriott Hotel
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Πάρκινγκ 12Α,, Βιέννη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
    Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

    Η Κορυφαία 100

    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική θέα. Ιδανικό για ψώνια και περιηγήσεις στα αξιοθέατα.
    Σε βολική τοποθεσία στη λεωφόρο Ring με θέα στο πάρκο Stadtpark, το Vienna Marriott είναι η ιδανική επιλογή για ψώνια και αξιοθέατα.

    Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων διαθέτει μια όμορφη εσωτερική πισίνα, καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, σπα, εστιατόριο, καφέ και μπαρ. Το σαλόνι του ξενοδοχείου προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη. Ελεύθερο ασύρματο ίντερνετ.

    Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την Όπερα και την εμπορική οδό Kärntnerstraße. Γκέι νυχτερινή ζωή στο Naschmarkt μπορείτε να φτάσετε σε 20 λεπτά με τα πόδια ή με το μετρό.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Καφετέρια
    δωρεάν WiFi
    Γυμναστήριο
    Massage
    Εστιατόρια
    Ιαματική πηγή
    Πισίνα
    Palais Hansen Kempinski
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Schottenring 24, Βιέννη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχο σπα και γυμναστήριο. Πολυτελής επιλογή. Ιδανικό για αξιοθέατα.
    Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Βιέννη. Το ιστορικό Palais Hansen Kempinski διατηρεί μεγάλο μέρος της κλασικής του γοητείας του 18ου αιώνα που συνδυάζεται τέλεια με τις σύγχρονες ανέσεις. Διαθέτει 2 εστιατόρια, 3 μπαρ, κέντρο σπα και ευεξίας και ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο.

    Τα δωμάτια έχουν υπέροχη θέα στη διάσημη Ring Street. Οι αξιοσημείωτες παροχές του δωματίου περιλαμβάνουν μαρμάρινα μπάνια, σύστημα ψυχαγωγίας iPad, επιλογή μαξιλαριού και δωρεάν Wi-Fi.

    Μέσα σε 5-10 λεπτά, μπορείτε να φτάσετε στο Μουσείο του Σίγκμουντ Φρόιντ και στο Κανάλι του Δούναβη με τη νυχτερινή ζωή του, το Παλάτι Schönbrunn και το γκέι μπαρ στην περιοχή Naschmarkt
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Δωρεάν Wi-Fi
    Γυμναστήριο
    Massage
    Εστιατόρια
    Σάουνα
    Ιαματική πηγή
    Χαμάμ
    Πισίνα
    Steigenberger Hotel Herrenhof
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Herrengasse, 10, Βιέννη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κεντρικό. Ιδανικό για ψώνια και περιηγήσεις στα αξιοθέατα.
    Αυτό το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο 4 αστέρων βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Αυτοκρατορικό Παλάτι Hofburg και λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από την Κρατική Όπερα, τους εμπορικούς δρόμους Kohlmarkt και Graben και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου.

    Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα, ευρύχωρα και κομψά επιπλωμένα. Κάθε δωμάτιο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και επιφάνεια εργασίας. Οι σουίτες περιλαμβάνουν χώρους, μηχανήματα Nespresso και μερικές με βεράντες στον τελευταίο όροφο.

    Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν υπαίθριο καφέ, εστιατόριο, πιάνο μπαρ και σπα σε δύο ορόφους που περιλαμβάνει δύο σάουνες, χαμάμ και γυμναστήριο.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Καφετέρια
    Δωρεάν Wi-Fi
    Γυμναστήριο
    Massage
    Σάουνα
    Ιαματική πηγή
    Χαμάμ
    Alma Boutique Hotel
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Hafnersteig 7, Βιέννη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ήσυχη τοποθεσία. Κοντά στο κέντρο της πόλης και gay σκηνή.
    Αυτό το ξενοδοχείο σε καλή τιμή στεγάζεται σε ένα αρ νουβό κτήριο και προσφέρει 28 δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και βεράντα στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα στην Παλιά Πόλη. ο γκέι μπαρ γύρω από το Naschmarkt είναι 10 λεπτά μακριά.

    Το Alma βρίσκεται σε έναν ήσυχο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Schwedenplatz, λίγα λεπτά με τα πόδια από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την εμπορική περιοχή Kärntner και το σταθμό Schwedenplatz του μετρό.

    Το Alma δεν διαθέτει δικό του εστιατόριο και μπαρ, αλλά πολλά τοπικά καφέ, μπαρ και εστιατόρια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
    Χαρακτηριστικά:
    Δωρεάν Wi-Fi

    Βιέννη · ξενοδοχεία σε άλλες περιοχές

    Αυτά τα καλά βαθμολογημένα ξενοδοχεία βρίσκονται λίγο πιο μακριά από το κέντρο της πόλης και τη γκέι σκηνή, αλλά εξακολουθούν να είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω του μετρό ή του ταξί.
    Leonardo Hotel Vienna
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Matrosengasse 6-8, Βιέννη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στην εμπορική οδό Mariahilfer. Εξαιρετική αξία. Βολική τοποθεσία.

    Το εξαιρετικό ξενοδοχείο Leonardo βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, κοντά στη διάσημη εμπορική οδό Mariahilfer Straße και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από EAGLE Vienna gay κρουαζιερόπλοιο.

    Τα μοντέρνα δωμάτια μη καπνιζόντων διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό, μίνι μπαρ, τσαγιέρα / καφετιέρα. Το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του εστιατόριο, 24ωρη ρεσεψιόν και επιχειρηματικό κέντρο.

    Το κέντρο της Βιέννης είναι προσβάσιμο σε 5 λεπτά μέσω του κοντινού μετρό Westbahnhof (200μ. Μακριά).

    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Γυμναστήριο
    Εστιατόρια
    Motel One Wien-Westbahnhof
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Europaplatz 3, Βιέννη

    Εμφάνιση στο χάρτη
    Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
    Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

    Η Κορυφαία 100

    Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική αξία. Εξαιρετική τοποθεσία. Εύκολη πρόσβαση σε γκέι μπαρ.
    Δημοφιλές ξενοδοχείο σχεδιαστών για οικονομικούς ταξιδιώτες. Το Motel One είναι γνωστό για τη σχέση ποιότητας / τιμής, τον σύγχρονο σχεδιασμό και την εξαιρετική εξυπηρέτηση.

    Η τοποθεσία Westbahnhof προσφέρει σταθερά υψηλά πρότυπα με ηχομονωμένα δωμάτια, καρέκλες Arne Jacobsen και πολυελαίους Swarovski. Υπάρχει ένα άνετο lounge bar στο χώρο του ξενοδοχείου.

    Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στον εμπορικό δρόμο Mariahilfer Straße και όχι πολύ μακριά από τη γκέι σκηνή. Μία στάση λεωφορείου για το αεροδρόμιο βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο.
    Χαρακτηριστικά:
    Μπαρ
    Δωρεάν Wi-Fi

    Έχουμε κάτι λάθος;

    Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.