Πύργος νερού

Gay Fort Lauderdale · Οδηγός πόλης

Πρώτο ταξίδι στο Φορτ Λόντερντεϊλ; Τότε ο γκέι οδηγός μας στο Φορτ Λόντερντεϊλ μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε από το Α στο Ω.

Πύργος νερού

Το Fort Lauderdale είναι η ομοφυλόφιλη πρωτεύουσα της Φλόριντα και ένας χαλαρός παράδεισος χαλάρωσης και ανακάλυψης. Οι παραλίες με λευκή άμμο που είναι ζεστές από τον σχεδόν σταθερό ήλιο υποχωρούν σε ένα πολυσύχναστο κέντρο της πόλης και εκλεκτικές και ποικίλες γειτονιές, γεμάτες με ανθισμένες τέχνες και πολιτιστικές σκηνές και πλούσιες με διασκέδαση.

Η κύρια γκέι συνοικία της πόλης είναι το Wilton Manors, μια συναρπαστική και ζωντανή περιοχή που έχει μακρά ιστορία ως ένα ισχυρό και ακμάζον θύλακα γκέι κουλτούρας. Εκτείνεται σε πολλά τετράγωνα, η περιοχή διαθέτει πληθώρα γκέι μπαρ και κλαμπ που ταιριάζουν στις προτιμήσεις κάθε γκέι ταξιδιώτη. Η κυβέρνηση του Wilton Manors είναι εξίσου ομοφυλόφιλη με την ίδια την περιοχή, με πλειοψηφικό συμβούλιο LGBT +.

Λεσβιακό Φορτ Λόντερντεϊλ

Gay Rights στο Φορτ Λόντερντεϊλ

Η Φλόριντα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο κοινωνικά συντηρητικά και ιστορικά αντιφιλελεύθερα κράτη στις ΗΠΑ, ωστόσο, όπως και οι γείτονές του Μαϊάμι και Ορλάντο, το Φορτ Λόντερντεϊλ έχει γίνει Μέκκα για την ομοφυλοφιλική κοινότητα και τον πολιτισμό σε αυτό το κόκκινο κράτος.

Η σεξουαλική δραστηριότητα του ιδίου φύλου νομιμοποιήθηκε μόνο το 2003, αλλά έκτοτε υπήρξαν μια σειρά προοδευτικών νόμων και νομοθετικών νόμων που προσέφεραν στους ΛΟΑΤ + άτομα αυξημένες ελευθερίες και ισότητα. Ο γάμος του ιδίου φύλου νομιμοποιήθηκε το 2015 και το Ανώτατο Δικαστήριο προστατεύει τους ΛΟΑΤ + άτομα από διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου.

Η κοινή γνώμη σχετικά με τα ΛΟΑΤ + άτομα έχει βιώσει μια δραστική αλλαγή την τελευταία δεκαετία, με περισσότερους ανθρώπους να υποστηρίζουν τις σχέσεις του ίδιου φύλου και να αυξάνουν τον σεβασμό και την κατανόηση για τα ΛΟΑΤ + άτομα και θέματα.

Φορτ Λόντερντεϊλ

Φιλική νυχτερινή ζωή στο Φορτ Λόντερντεϊλ

Το Wilton Manors είναι η πρωτεύουσα γκέι περιοχή της πόλης και είναι ένας πολυσύχναστος κόμβος δημιουργικότητας και έκφρασης. Ο Wilton Manors είναι επίσης ένα από τα πιο καθιερωμένα και αναγνωρισμένα γκέι χωριά των ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, υπάρχει, αναπάντεχα, ένα ευρύ φάσμα επιλογών όσον αφορά γκέι μπαρ και κλαμπ στο Φορτ Λόντερντεϊλ. Η πόλη διαθέτει ακόμη και πολλές εταιρείες που προσφέρουν εκδρομές νυχτερινής διασκέδασης για ομοφυλόφιλους, επιτρέποντας στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες να έχουν μια πλήρη και ποικίλη εμπειρία της τοπικής γκέι σκηνής μαζί με ένα μέλος της τοπικής κοινότητας LGBT +.

Το παλαιότερο γκέι μπαρ γειτονιάς στο Φορτ Λόντερντεϊλ, εξυπνάκιας σερβίρει νόστιμα ποτά στην τοπική κοινότητα από το 1961. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ποτά στο μενού, το μπαρ είναι επίσης γνωστό για το εξαιρετικό φαγητό του - το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο. Το Smarty Pants φιλοξενεί επίσης μια ποικιλία εβδομαδιαίων εκδηλώσεων, όπως πάρτι με εσώρουχα, βραδιές καραόκε και βραδιές παιχνιδιών. Το μπαρ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε και να συναναστραφείτε με φιλικούς γκέι ντόπιους.

κυνηγοί βρίσκεται στην καρδιά του Wilton Manors και είναι ένα από τα μεγαλύτερα γκέι κλαμπ της πόλης, με ευρύχωρο δάπεδο χορού, εξωτερική βεράντα και άνετο σαλόνι. Φιλοξενώντας τακτικές θεματικές βραδιές και εκδηλώσεις, οι επισκέπτες των Κυνηγών μπορούν να απολαύσουν βραδινές και δυτικές βραδιές, καμπαρέ και παραστάσεις. Το κλαμπ επικεντρώνεται στην ποικιλομορφία και την ένταξη, υπερηφανεύεται για την καλλιέργεια μιας ζεστής, ανοιχτής και φιλικής ατμόσφαιρας.

Φορτ Λόντερντεϊλ

Gay ξενοδοχεία στην πόλη Φορτ Λόντερντεϊλ

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους της πόλης βρίσκονται στην περιοχή γκέι Wilton Manors και στην πολυσύχναστη περιοχή Downtown. Αυτές οι τοποθεσίες υπόσχονται εύκολη και απλή πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα γκέι χώρων και ορόσημων που βρίσκονται σε όλη την πόλη. Το Φορτ Λόντερντεϊλ είναι μοναδικό στα πολυάριθμα καταλύματά του που απευθύνονται σε γκέι ή μόνο για ομοφυλόφιλους και η φήμη της πόλης ως γκέι hotspot ταξιδιού σημαίνει ότι θα σας εξυπηρετήσει εδώ.

Ο μεγάλος ξενώνας καρύδας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία μόνο για ομοφυλόφιλους στο Φορτ Λόντερντεϊλ και προσφέρει μια διασκεδαστική και φιλική εμπειρία. Ο ξενώνας βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την έντονη νυχτερινή ζωή του Wilton Manors και είναι επίσης προαιρετικός για τα ρούχα. Τα δωμάτια είναι φωτεινά και ευρύχωρα, δημιουργώντας μια ευάερη και φρέσκια ατμόσφαιρα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν πλήρως το γοητευτικό αίθριο και την πισίνα του Big Coconuts.

Ο Γουόρθινγκτον είναι ένα άλλο από τα ξενοδοχεία που εστιάζουν στους γκέι και βρίσκεται στην καρδιά του gay Fort Lauderdale. Με την πλειοψηφία των καλύτερων γκέι μπαρ, κλαμπ και χώρους σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, το ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη. Η δημοφιλής ομοφυλοφιλική παραλία Sebastian Street Beach είναι επίσης κοντά και ολόκληρο το θέρετρο εφαρμόζει μια πολιτική προαιρετικής ένδυσης, κάνοντας δωρεάν και απελευθερωμένη διασκέδαση.

Φτάνοντας στο Φορτ Λόντερντεϊλ

Η πόλη εξυπηρετείται από το διεθνές αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood, ένα σημαντικό περιφερειακό αεροδρόμιο που καλωσορίζει πάνω από 700 πτήσεις την ημέρα. Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν από εδώ στο κέντρο της πόλης μέσω μιας σειράς δημόσιων και ιδιωτικών επιλογών μεταφοράς.

Τα δίκτυα δημόσιων μεταφορών από και προς το αεροδρόμιο δεν είναι υπέροχα, και ενώ μπορεί να είναι η φθηνότερη επιλογή κατά καιρούς, είναι επίσης η μεγαλύτερη. Οι γραμμές λεωφορείων και τρένων θα διαρκέσουν περίπου δύο ώρες για να κάνουν το ταξίδι από το αεροδρόμιο προς την περιοχή Downtown. Η πιο αποτελεσματική επιλογή είναι να οδηγήσετε ή να πάρετε ταξί, και οι δύο θα διαρκέσουν 35 λεπτά και θα προσφέρουν μια πιο χαλαρή και απολαυστική εμπειρία.

Γκέι Φορτ Λόντερντεϊλ

Μετακίνηση στο Φορτ Λόντερντεϊλ

Ταξί για το νερό

Αν και δεν είναι ο γρηγορότερος, φθηνότερος ή πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ταξιδέψετε στο Φορτ Λόντερντεϊλ, το Water Taxi είναι σίγουρα ο πιο ευχάριστος. Με 15 στάσεις κατά μήκος της παραποτάμιας περιοχής της πόλης, πολλές από τις οποίες βρίσκονται σε κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα, το Water Taxi είναι ένας καλός τρόπος να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην πόλη. Από το νερό, θα μπορείτε επίσης να δείτε τα πολλά αρχοντικά και τα γιοτ που είναι συνώνυμα με αυτό το μέρος της χώρας.

λεωφορείο

Τα λεωφορεία είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ταξιδιώτες που διαμένουν στις κεντρικές περιοχές του Φορτ Λόντερντεϊλ και εκείνων με υψηλό τουριστικό πληθυσμό, καθώς τα λεωφορεία είναι τακτικά και αξιόπιστα εδώ. Όπως και άλλες πόλεις της Φλωριδίας, η πόλη έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στο δίκτυο λεωφορείων λόγω των μεγάλων τουριστών στην πολιτεία. Το λεωφορείο είναι ο φθηνότερος τρόπος για να ταξιδέψετε στο Φορτ Λόντερντεϊλ.

Ταξί

Οι κύριες περιοχές του Φορτ Λόντερντεϊλ θα εξυπηρετούνται καλά από τους Uber και Lyft, και αυτός μπορεί να είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ταξιδέψετε. Υπάρχουν επίσης πολλά αδειοδοτημένα ταξί στην πόλη και τείνουν να λειτουργούν σε τιμές ενός ναύλου, προστατεύοντας από τις αυξήσεις των τιμών.

Κύκλοι

Δραστηριότητες σε Φορτ Λόντερντεϊλ

Το Fort Lauderdale διαθέτει μεγάλα ανοιχτά νερά, συναρπαστική ιστορία και πολιτιστικές τοποθεσίες LGBT + και μερικά από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε περιλαμβάνουν:

  • Βάλτε το ιστιοφόρο στο Jungle Queen Riverboat
  • Ψωνίστε στο Riverwalk
  • Επισκεφτείτε τους κήπους Flamingo
  • Ανακαλύψτε το Μουσείο Τέχνης του Φορτ Λόντερντεϊλ
  • Περιπλανηθείτε στο East las Olas Boulevard
  • Αποδράστε στον κόσμο των πεταλούδων
  • Χαλαρώστε στο Hugh Taylor Birch State Park

Διαβάστε περισσότερα: Δραστηριότητες σε Φορτ Λόντερντεϊλ.

FAQs

Visa

Όσοι ζουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών θα απαιτήσουν προσωρινή ταξιδιωτική βίζα, και μπορεί να ζητηθεί μέσω του επίσημου ιστότοπου της Πρεσβείας των ΗΠΑ ή στην τοπική σας πρεσβεία των ΗΠΑ.

Πότε θα επισκεφθείτε

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Φορτ Λόντερντεϊλ είναι μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου. Αυτή είναι η υψηλή περίοδος της Φλόριντα και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο καιρός θα είναι ζεστός και ο ήλιος θα λάμπει. Θα είστε επίσης απαλλαγμένοι από τις φουσκωμένες θερμοκρασίες του καλοκαιριού και το νερό θα είναι επίσης πιο δροσερό αυτή τη στιγμή, παρέχοντας μια ευπρόσδεκτη απόδραση από τη ζέστη.

Τόσο η χειμερινή περίοδος όσο και το καλοκαίρι είναι πολυάσχολες στιγμές του χρόνου για την πόλη, με υψηλά επίπεδα τουρισμού και πολλά φεστιβάλ. Αυτό καθιστά αυτές τις περιόδους υπέροχες για όσους αναζητούν ένα ταξίδι γεμάτο δράση, ωστόσο, για λιγότερο πολυσύχναστους δρόμους, σκέφτονται να επισκεφθούν το φθινόπωρο.

Χρήματα

Υπάρχουν πολλά μηχανήματα ATM γύρω από το Φορτ Λόντερντεϊλ και η πλειονότητα των χώρων θα δεχτεί πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Ωστόσο, ορισμένα μηχανήματα ATM και αναγνώστες καρτών ενδέχεται να προσθέσουν επιπλέον χρέωση για συναλλαγές που επιχειρούνται με κάρτες στο εξωτερικό.

Τα αποδεκτά και αναμενόμενα ποσοστά ανατροπής στο Fort Lauderdale είναι 15-20% για καλή εξυπηρέτηση.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.