Space Needle

Gay Seattle · Οδηγός πόλης

Πρώτο ταξίδι στο Σιάτλ; Στη συνέχεια, ο gay οδηγός της πόλης του Σιάτλ μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε από το Α στο Ω.

Space Needle

Το Σιάτλ είναι μια πόλη σε συνεχή εξέλιξη. Ένας παγκόσμιος ηγέτης στην επιστήμη, τη μηχανική και τον πολιτισμό, η πόλη είναι προμαχώνας για την καινοτομία. Η πόλη έχει μια μακρά και καθιερωμένη σχέση με τις παραστατικές και εικαστικές τέχνες, φιλοξενώντας τους καλύτερους μουσικούς και καλλιτέχνες τζαζ της χώρας για δεκαετίες. Οι φιλελεύθερες κοινωνικές συμπεριφορές, η μελλοντική σκέψη και το δημιουργικό πνεύμα, καθιστούν όλα το Σιάτλ ένα κέντρο έκφρασης και ελευθερίας.

Το Σιάτλ είναι μια ακμάζουσα και ζωντανή πρωτεύουσα της κοινότητας και του πολιτισμού των ΛΟΑΤ + και αποδέχεται πραγματικά και σέβεται όλες τις ταυτότητες. Με τον 6ο μεγαλύτερο πληθυσμό LGBT + στις ΗΠΑ, η πόλη έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει μια περιεκτική και φιλόξενη ατμόσφαιρα για γκέι ντόπιους και ταξιδιώτες για χρόνια. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε σε αυτήν την πολυσύχναστη και συναρπαστική πόλη και υπάρχει κάτι που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις κάθε γκέι ταξιδιώτη.

Γκέι δικαιώματα στο Σιάτλ

Η πολιτεία της Ουάσιγκτον περιγράφεται συχνά ως ένα από τα πιο φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους κράτη στις ΗΠΑ και τα δικαιώματα και οι προστασίες που παρέχονται στους ΛΟΑΤ + εδώ επιβεβαιώνουν αυτό. Ο γάμος του ίδιου φύλου νομιμοποιήθηκε το 2012 και οι πολιτικές συμπράξεις είναι νόμιμες από το 2007. Οι ΛΟΑΤ + στην πολιτεία της Ουάσιγκτον απολαμβάνουν επίσης μια σειρά νομοθετικών νόμων που τους προστατεύουν από διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου.

Το 2016 το Σιάτλ έλαβε τοπική ψηφοφορία και απαγόρευσε τη χρήση θεραπείας μετατροπής σε ανηλίκους και το 2017 ψηφίστηκε νομοθεσία που απαγόρευσε τη χρήση θεραπείας μετατροπής σε οποιοδήποτε άτομο στην πολιτεία Ουάσιντον. Οι τρανσέξουαλ έχουν πλέον το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πιστοποιητικό γέννησής τους και άλλα επίσημα έγγραφα.

Γκέι μπαρ στο Σιάτλ

Το γκέι χωριό Capitol Hill του Σιάτλ φιλοξενεί έναν ζωντανό και ποικίλο συνδυασμό γκέι μπαρ και κλαμπ για να απολαύσουν οι τουρίστες και η περιοχή είναι γνωστή για το ότι είναι ένα νευρικό, εκλεκτικό και ποικίλο κέντρο της νυχτερινής ζωής των ομοφυλόφιλων.

Το κόσμημα της κορώνας νυχτερινής ζωής του Σιάτλ, Γείτονες είναι ένας μεγάλος χώρος που εκτείνεται σε τρεις ορόφους και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς γκέι χώρους της πόλης. Τα συστήματα βίντεο και ήχου, πολλές μπάρες, υπέροχη ατμόσφαιρα προσελκύουν συνηθισμένα πλήθη, καθιστώντας τους γείτονες το ιδανικό μέρος. Ο σύλλογος άνοιξε το 1983 και έχει μια μακρά και καθιερωμένη ιστορία παροχής εκπληκτικών εμπειριών ομοφυλόφιλων κλαμπ σε ένα φιλόξενο και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον. Οι γείτονες είναι γνωστοί για το ποικίλο πλήθος, τις θρυλικές παραστάσεις έλξης και την υπηρεσία φαγητού αργά τη νύχτα.

Ένα από τα καλύτερα κλαμπ ομοφυλοφίλων στο Σιάτλ, με χτύπημα techno beat και ένα υπερσύγχρονο ηχοσύστημα, Πόνυ είναι το ιδανικό μέρος για μια ζωντανή βραδιά στο Σιάτλ. Το κλαμπ είναι δημοφιλές ανάμεσα στο πιο περίεργο γκέι πλήθος της πόλης και έχει μια αβίαστα δροσερή ατμόσφαιρα, ο χώρος ήταν προηγουμένως βενζινάδικο και έχει διατηρήσει πολλά από τα αυθεντικά βιομηχανικά χαρακτηριστικά. Το Pony είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να τελειώσετε μια νύχτα στο Capitol Hill και είναι επίσης ένα από τα καλύτερα μέρη για να συναντήσετε γκέι ντόπιους και το ευρύχωρο εξωτερικό κατάστρωμα παρέχει άφθονο χώρο για συνομιλία και σύνδεση.

Γκέι ξενοδοχεία στο Σιάτλ

Το Σιάτλ είναι ένας κόμβος ελεύθερης έκφρασης και φιλελεύθερης συμπεριφοράς στις ΗΠΑ, καθώς η πλειονότητα των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων στο Σιάτλ μπορεί να θεωρηθεί φιλική προς τους ομοφυλόφιλους. Το Warwick Σιάτλ είναι ένα εκπληκτικό φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Αυτός ο δημοφιλής χώρος προσφέρει πανοραμική θέα στον ορίζοντα και σύγχρονα δωμάτια που είναι διακοσμημένα με κομψό πρότυπο. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια πλήρη γκάμα εγκαταστάσεων, όπως πισίνα και γυμναστήριο. Το κέντρο της πόλης και πολλοί χώροι νυχτερινής διασκέδασης γκέι βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Ξενοδοχείο 1000 είναι ένα από τα πιο κομψά και μινιμαλιστικά ξενοδοχεία του Σιάτλ και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην πολυσύχναστη περιοχή στο κέντρο της πόλης. Από εδώ, οι επισκέπτες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη γκέι γειτονιά του Capitol Hill, καθώς και από πολλά από τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ της πόλης. Το ξενοδοχείο διαθέτει υπέροχο φαγητό στις εγκαταστάσεις, καθώς και ένα ζωντανό μπαρ και lounge.

Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες που αναζητούν μια πιο πολυτελή και πολυτελή διαμονή θα πρέπει να το εξετάσουν Ξενοδοχείο Μονακό. Αυτό το πολυτελές και άνετο ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες μια μεγάλη γκάμα ανέσεων, καθώς και κομψά και μοντέρνα δωμάτια με εξαιρετική τοποθεσία.

Σιάτλ · Γκέι μπαρ

Φτάνοντας στο Σιάτλ

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα καλωσορίζει πτήσεις και ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο και είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στη βορειοδυτική περιοχή του Ειρηνικού των ΗΠΑ. Ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στις ΗΠΑ, οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν από οποιονδήποτε τερματικό σταθμό στο κέντρο της πόλης σε λιγότερο από μία ώρα.

Η υπηρεσία σιδηροδρομικής γραμμής Light Link φτάνει στον κεντρικό σιδηροδρομικό τερματικό σταθμό του αεροδρομίου κάθε 10 λεπτά και είναι απευθείας μεταφορά από το αεροδρόμιο προς την περιοχή Downtown. Το δίκτυο είναι εύκολο στην πλοήγηση και το ταξίδι θα διαρκέσει περίπου 40 λεπτά. Εναλλακτικά, υπάρχουν πολλές επιλογές μεταφοράς, λεωφορείων και ταξί σε οποιονδήποτε από τους τερματικούς σταθμούς.

Μετακίνηση στο Σιάτλ

Ελαφρά ράγα

Ο σιδηρόδρομος Seattle Link είναι ένα υπεραστικό σύστημα τρένων που λειτουργεί σε πολλά δίκτυα σε όλη την πόλη. Η κύρια διαδρομή του μετρό εκτελείται απευθείας από το σταθμό Angle Lake προς το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον και μέσω του κέντρου του Σιάτλ πραγματοποιώντας 14 στάσεις στο δρόμο. Πολλές από αυτές τις στάσεις είναι κεντρικές και θα σας προσφέρουν πρόσβαση στα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα της πόλης.

Ο ελαφρύς σιδηρόδρομος λειτουργεί από την ανατολή έως τα μεσάνυχτα και είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αναζητάτε βολικό, αξιόπιστο και γρήγορο ταξίδι γύρω από τις κεντρικές περιοχές του Σιάτλ.

λεωφορείο

Το αστικό λεωφορείο είναι γρήγορο και αποτελεσματικό, ωστόσο μπορεί να είναι γεμάτο και τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να είναι πολύ βουλωμένο. Για να οδηγήσετε το λεωφορείο μπορείτε είτε να πάρετε κάρτες ORCA που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τις δημόσιες συγκοινωνίες της πόλης, είτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά για να αγοράσετε και να πληρώσετε εισιτήρια.

Τραμ

Τα τραμ του Σιάτλ συνδέουν το κέντρο της πόλης με τη ζωντανή και καλλιτεχνική γειτονιά South Lake Union. Το δίκτυο μεταφέρει επίσης αναβάτες από και προς το μεγάλο παραθαλάσσιο πάρκο και μία από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές αγορών και φαγητού της πόλης. Οι ναύλοι είναι γενικά προσιτοί και τα τραμ ξεκινούν από τις 6 π.μ. έως αργά το βράδυ.

Δραστηριότητες σε Σιάτλ

Τα πρώτα Starbucks στον κόσμο, Pike Place Market, Σιάτλ

Το Σιάτλ βρίθει από μοντέρνα κατορθώματα αρχιτεκτονικής, ανοιχτούς χώρους πρασίνου και καλλιτεχνικά θαύματα - καθώς και τα πρώτα Starbucks στον κόσμο. Μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε περιλαμβάνουν:

  • Ανεβείτε στο Space Needle
  • Αγορά στο Pike Place Market
  • Επισκεφθείτε το πρώτο κατάστημα Starbucks στον κόσμο στο Pike Place
  • Επισκεφθείτε τους κήπους Chihuly and Glass
  • Ανακαλύψτε το Μουσείο Ποπ Πολιτισμού
  • Περιπλανηθείτε στο τείχος των ούλων
  • Αποδράστε από τη φασαρία στο Discovery Park
  • Χαλαρώστε στις πράσινες όχθες του Lake Union

Δείτε Περισσότερα: Δραστηριότητες σε Σιάτλ.

FAQs

Πότε να επισκεφθείτε το Σιάτλ

Ο Ιούλιος έως τον Αύγουστο αναφέρεται επανειλημμένα ως η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Σιάτλ. Ο καιρός αυτή τη στιγμή είναι ήπιος, αλλά παραμένει ευχάριστος και χωρίς τα χαμηλά επίπεδα ψύξης που βιώνει η πόλη το χειμώνα. Το φθινόπωρο φέρνει καθαρούς ουρανούς χωρίς βροχή, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για εξερεύνηση. Αυτή είναι επίσης η περίοδος κατά την οποία η πλειονότητα των φεστιβάλ και εκδηλώσεων πραγματοποιείται στο Σιάτλ.

Ωστόσο, οι ταξιδιώτες που αναζητούν τις φθηνότερες τιμές σε πτήσεις και ξενοδοχεία πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επισκεφθούν μεταξύ Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου, όταν ο καιρός είναι καλός και όλα είναι φθηνότερα.

Visa

Όσοι ζουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών θα απαιτήσουν προσωρινή ταξιδιωτική βίζα, και μπορεί να ζητηθεί μέσω του επίσημου ιστότοπου της Πρεσβείας των ΗΠΑ ή στην τοπική σας πρεσβεία των ΗΠΑ.

Χρήματα

Υπάρχει πληθώρα μηχανημάτων ATM γύρω από το Σιάτλ, και οι περισσότεροι χώροι θα δέχονται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Ωστόσο, ορισμένα μηχανήματα ATM και αναγνώστες καρτών ενδέχεται να προσθέσουν επιπλέον χρέωση για συναλλαγές που επιχειρούνται με κάρτες στο εξωτερικό. Τα αποδεκτά και αναμενόμενα ποσοστά ανατροπής στο Σιάτλ είναι 15-20% για καλή εξυπηρέτηση.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.