Ομαδικό ταξίδι Gay: Κύκλος στην μπλε ακτή της Πορτογαλίας

Gay Group Trip:

Cycle Portugal's Blue Coast

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Κάντε ποδήλατο στην Πορτογαλία σε αυτό το ομαδικό ταξίδι γκέι και ανακαλύψτε τον πιο ανερχόμενο προορισμό της Ευρώπης. Εάν σας αρέσει η ποδηλασία και το κρασί, τότε αυτό είναι το ταξίδι για εσάς.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι Gay: Κύκλος στην μπλε ακτή της Πορτογαλίας

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Πορτογαλία
ΗΜΕΡΑ 1: ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ
Η περιπέτειά μας θα ξεκινήσει στην Alfama, την πιο κομψή συνοικία της Λισαβόνας. Θα εξερευνήσουμε τις μαυριτανικές και εβραϊκές επιρροές στην αρχιτεκτονική και θα παρακολουθήσουμε μια παράσταση Fado το βράδυ.
Πορτογαλία
ΗΜΕΡΑ 2: ΜΠΛΕ ΑΚΤΗ
Σήμερα θα κάνουμε ποδήλατο κατά μήκος της Γαλάζιας Ακτής. Θα επισκεφθούμε το οινοποιείο José Maria Fonseca γεύση Moscatel - για το οποίο φημίζεται αυτή η περιοχή. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, θα πάρουμε ένα Zodiac κατά μήκος της ακτής Arrabida όπου μπορεί να δούμε δελφίνια.
Πορτογαλία
ΗΜΕΡΑ 3: SANTIAGO DE CACEM
Σήμερα θα κάνουμε ποδήλατο στο Φυσικό Πάρκο Arrábida και θα πάρουμε το πλοίο για τη χερσόνησο Troia. Κάνοντας ιππασία κατά μήκος της επαρχίας Alentejo θα περάσουμε από παλιά σχολικά αγροκτήματα και μικροσκοπικά καφενεία στη μέση του 0where. Η άφιξή μας σίγουρα θα δώσει στους ντόπιους κάτι να μιλήσουν.
Πορτογαλία
ΗΜΕΡΑ 4: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ SIR FRANCIS
Σήμερα θα περιηγηθούμε στα ρωμαϊκά ερείπια στη Mirobriga, την αρχαία πόλη Vila 0va - αυτή η πόλη κάποτε φιλοξένησε τον Hannibal (αρχηγό των Καρχηδονίων, 0t το σόου του Netflix!).
Πορτογαλία
5η ΗΜΕΡΑ: VILA 0VA DE MILFONTES
Μετά από έναν γρήγορο κύκλο στα χωράφια, θα εξερευνήσουμε την πόλη Vila 0va de Milfontes - συμπεριλαμβανομένης της γραφικής ακτογραμμής της.
Πορτογαλία
ΗΜΕΡΑ 6: ΠΟΔΗΛΑΤΟΣ
Σήμερα θα κάνουμε ποδήλατο κατά μήκος του Ρίο Σέιξε μέχρι τη Ζουμπουτζέιρα ντο Μαρ. Έχετε το βλέμμα σας για τα ερειπωμένα μαυριτανικά οχυρά στην πορεία. Θα περάσουμε ένα χαλαρό βράδυ στον ξενώνα μας και θα σηκώσουμε ένα ή δύο ποτήρια.
Πορτογαλία
ΗΜΕΡΑ 7: ΑΛΓΚΑΡΒΕ ΑΚΤΗ
Σήμερα θα πλεύσουμε κατά μήκος της ακτής του Αλγκάρβε. Αποφεύγοντας τη φρίκη του Magaluf θα σταματήσουμε στη funky πόλη του Lagos και θα φάμε σε ένα κορυφαίο εστιατόριο.
Πορτογαλία
Ημέρα 8: Αναχώρηση
Σήμερα θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής σας.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα