Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Αίγυπτος κατά μήκος του Νείλου

Gay Group Trip:

Egypt Along the Nile

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Εξερευνήστε την γκέι Αίγυπτο με στυλ με αυτή τη μαγική κρουαζιέρα στον ποταμό Νείλο. Ελάτε με τους ίδιους τους ταξιδιώτες για να γνωρίσετε τα πιο συναρπαστικά αξιοθέατα της Αιγύπτου, συμπεριλαμβανομένων των ναών του Καρνάκ και του Λούξορ και της Κοιλάδας των Βασιλέων. Χαλαρώστε στο πλοίο και περάστε τις δύο τελευταίες νύχτες αυτού του ομαδικού γκέι ταξιδιού σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της χώρας, το Κάιρο.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Αίγυπτος κατά μήκος του Νείλου
Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Αίγυπτος κατά μήκος του Νείλου
Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Αίγυπτος κατά μήκος του Νείλου
Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Αίγυπτος κατά μήκος του Νείλου
Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Αίγυπτος κατά μήκος του Νείλου

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

egypt-2133951_1920
Ημέρες 1 και 2: Γκίζα και Πυραμίδες
Αφού φτάσετε στο αεροδρόμιο του Καΐρου, θα μεταφερθείτε στο Mena House Hotel. Εξοπλισμένο με γραφικούς κήπους, βεράντες, εκλεκτά εστιατόρια και εκπληκτική θέα στις πυραμίδες, είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε το ομαδικό σας γκέι ταξίδι. Την επόμενη μέρα μετά το πρωινό θα επισκεφθείτε τις πυραμίδες, τον Χέοπα, τον Χεφρήνο και τον Μυκερίνο, καθώς και την εμβληματική Σφίγγα. Μπορείτε επίσης να ανυπομονείτε να δείτε το ηλιακό σκάφος του βασιλιά Chephren και να μπείτε στον ναό της κοιλάδας. Το βράδυ περιμένετε εκπληκτική θέα, καθώς παρακολουθείτε την παράσταση Sound and Light στη Γκίζα.
egypt-3303370_1920
Ημέρες 3 και 4: Ναοί Καρνάκ, Έσνα και Ένφου
Σήμερα το πρωί θα πετάξουμε για το Λούξορ, όπου θα επισκεφθείτε το Ναό του Καρνάκ, γνωστό ως το μεγαλύτερο θρησκευτικό κτήριο στον κόσμο. Αφού απολαύσετε κάποια αξιοθέατα, θα μεταφερθείτε στο λιμάνι για να επιβιβαστείτε στο SS Karim. Εδώ, θα ξεκινήσετε την 0ήμερη κρουαζιέρα σας στον ποταμό Νείλο. Όλα τα γεύματα περιλαμβάνονται μόλις επιβιβαστείτε. Χαλαρώστε στο σκάφος ενώ βρίσκεστε στο απέραντο περιβάλλον, προτού κάνετε στάσεις σε πολλές εμβληματικές τοποθεσίες.
egypt-3088059_1920
Ημέρα 5: Κομ Όμπο
Αποβιβάστε το πλοίο σήμερα το πρωί για να εξερευνήσετε τον ρωμαϊκό διπλό ναό, αφιερωμένο στον Sobek και τον Haroeris. Το επόμενο διάστημα θα ελλιμενίσουμε στη μαγευτική πόλη του Ασουάν, όπου θα μείνουμε για τις επόμενες δύο ημέρες. Μη χάσετε το παζάρι όπου θα βρείτε νούβια μπαχαρικά, χειροτεχνήματα και άλλα γούρια.
egypt-3316778_1920
Ημέρα 6: Aswan
Σήμερα θα φτάσετε στη Δυτική Όχθη με ένα παραδοσιακό αιγυπτιακό σκάφος, που ονομάζεται felucca. Κατά την άφιξή σας θα επιβιβαστείτε σε μια καμήλα και θα επισκεφθείτε το εγκαταλελειμμένο κοπτικό μοναστήρι του Αγίου Συμεών του 6ου αιώνα. Φωλιασμένο στις κορυφές λόφων, η θέα στην εκπληκτική χρυσή έρημο θα σας περιβάλλει. Αφού επισκεφτείτε μερικά αξιοθέατα, θα ταξιδέψουμε στον Βοτανικό Κήπο του Ασουάν στο νησί Κίτσενερ. Το ηλιοβασίλεμα θα περάσουμε σε ένα μικρό σκάφος καθώς διασχίζουμε τη δεξαμενή προς το νησί του ναού Philae. Ζήστε μια άλλη παράσταση Sound and Light πριν επιστρέψετε στο πλοίο για τη νύχτα.
aswan-907347_1920
Ημέρα 7: Aswan
Καθώς παραμένουμε στο Ασουάν όλη την ημέρα, θα έχετε την επιλογή μιας περιήγησης στο Aru Simbel ή να εξερευνήσετε το παζάρι του Ασουάν με τον ελεύθερο χρόνο σας. Η ξενάγηση περιλαμβάνει μια πτήση 30 λεπτών για να δείτε τους βράχους τάφους. Εάν έχετε επιλέξει την εκδρομή, θα επιστρέψετε στο Abu Simbel για να επισκεφθείτε το Aswan High Dam. Θα επισκεφτούμε επίσης τον μοναδικό ημιτελή οβελίσκο, πριν επιστρέψουμε στο Λούξορ για να απολαύσουμε τις ανέσεις του πλοίου. Ελάτε μαζί με τους συνταξιδιώτες σας για μετά το τσάι στο πλοίο και απολαύστε το όμορφο τοπίο καθώς παραμένουμε ελλιμενισμένοι στο Kom Ombo.
the-nile-2703647_1920
Ημέρα 8: Ιστιοπλοΐα κατά μήκος του Νείλου
Η σημερινή ημέρα θα δαπανηθεί πλέοντας κατά μήκος του Νείλου ως επί το πλείστον. Προσέξτε τις φάρμες ζαχαροκάλαμου, καθώς πλέουμε στο γαλήνιο ποτάμι. Αν θέλετε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα σε μια τοπική αιγυπτιακή αγορά πριν επιστρέψετε στην αποβάθρα στο Λούξορ.
luxor-578692_1920
Ημέρα 9: Δυτική Θήβα
Ανυπομονούμε για περισσότερα αξιοθέατα σήμερα, καθώς ξεκινάμε από τους Τάφους του 0bles. Ανακαλύψτε τους περίτεχνα διακοσμημένους τοίχους, που απεικονίζουν την καθημερινή ζωή στην Αίγυπτο πριν από 3000 χρόνια. Αργότερα, θα εξερευνήσουμε την Κοιλάδα των Βασιλέων, όπου θα επιθεωρήσουμε τάφους, συμπεριλαμβανομένου του Τουταγχαμών. Ανεφοδιάστε μετά την περιήγηση στα αξιοθέατα με ένα παραδοσιακό αιγυπτιακό γεύμα, πριν αναχωρήσετε για ένα ταξίδι στο Ramesseum. Αργότερα, θα επιστρέψουμε στο Λούξορ για να επισκεφτούμε τον περίφημο ναό του.
Κάιρο
Ημέρα 10: Λούξορ στο Κάιρο
Αφού αναχωρήσετε από το SS Karim, θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για να πάρετε την πτήση σας για Κάιρο, όπου θα μείνετε.
egypt-1826822_1920
Ημέρες 11 και 12: Κάιρο
Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια ξενάγηση στο Κάιρο, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στο αλαβάστρινο τζαμί Mohammed Ali στην ακρόπολη. Αργότερα θα επισκεφθείτε το Gayer-Anderson House, το πρώην σπίτι του τελευταίου πασά της Μεγάλης Βρετανίας και το σκηνικό της ταινίας «The Spy Who Loved Me». Ανυπομονήστε να περιηγηθείτε στο Αιγυπτιακό Μουσείο αργότερα σήμερα, όπου θα βρείτε τα κοσμήματα του βασιλιά Τουταγχαμών. Απόψε εσείς και οι συνταξιδιώτες σας θα απολαύσετε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο για να γιορτάσετε την τελευταία σας νύχτα στην Αίγυπτο.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα